-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Még egy elégedett vásárló, szuper, akkor szerintem ennél maradok. Bár "kicsit" drága ahhoz képest hogy nem mechanikus. Az egér nem gáz hogy gáz
Marad a jelenlegi Logitech g9x, aztán ha elnyűttem, akkor valami komolyabb.
Annyira nem sürgős, kivárok egy akciót.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Magyar tapasztalat nem nagyon van erről a CoolerMaster Masterkeys Lite L-ről, 1 valakit találtam itt a fórumon. Ha valaki vesz ilyet számoljon be róla hogy milyen
Nem merem így megvenni, ahhoz drága hogy zsákbamacskát vegyek
Emag black friday-en 9k volt, na akkor kellett volna megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz
Brett001 #30420 üzenetére
Lehet akkor várok picit és lesz jó széria a cougar 200k-ból. Csak az a baj hogy a festéskopást nem hiszem hogy javítják, max a szóköz hibáját. Nem akarom elhinni hogy 10k-ért nem lehet normális világítós billentyűzetet venni. Lehet a mostanit kellene világítósra moddolni...
Nincs olyan igényem hogy mechanikus legyen, a mostani sem az és írja a betűket amiket lenyomok
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz
Domonkos #30415 üzenetére
Köszi!
Használtan ilyesmit, meg nem szívesen veszek, állandó használat alatt van, közvetlenül egy másik ember zsíros mancsa alatt
A világítás az mindenképpen kellene, pont azért szeretném cserélni az Ms Wired keyboard 600-at. Nekem ez is simán megfelelne, ha lenne világítása.
Meg nem értem a boltokat. Itt egy kép, leírásban meg magyar nyelvű billentyűzet. Ez mitől magyar? Nincs ékezetes karakter, akkor miért írják rá hogy magyar nyelvű billentyűzet? Tán beszélni is tud? Mert írni magyarul tuti nem...
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #30402 üzenetére
Ne segítsetek mindannyian egyszerre
Azt hittem kevésbé kihalt topic, annyi tuti hogy ezt a Cougar 200k-t kizártam, mert rengeteg nyűgje baja van az olvasottak alapján, pl ha lekopik a festék a billentyűzetről, akkor átvilágít a led azon a részen is. Nincs valami Best Buy 20k-ig max? Kínából is rendelek ha arról van szó, de kétlem hogy magyar kiosztású lenne
Ráadásul pcx-en olvastam hogy valaki dicséri, de minden ékezetes karakter helyére kérdőjel került
, meg tele volt elgépeléssel.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Sziasztok, billentyűzetet keresek, így gondoltam megkérdezem a profikat
1. 15k-t szánok rá
2. Nem, csak új jöhet szóba
3. Leginkább netezés, programozás, játék
4. Nincs eldöntve
5. Világítósat keresek, konkrétan elégedett vagyok a Microsoft Wired keyboard 600-al, de sötétben megőrölök, hogy nem látom...
6. Mindenképpen magyar kiosztásút szeretnék.Ha jól olvastam a Cougar 200k ajánlott billentyűzet lenne, azt olvastam hogy van magyar kiosztású, de én ilyen oldalt nem találtam, a képeken egyik sem magyar kiosztású.
Ezen kívül miket ajánlotok? Inkább 10k legyen mint 15k, de ha nincs más akkor annyi még belefér.
Annyi kritérium még lenne, hogy nem szeretném, hogy a szivárvány minden színében egyszerre pompázzon a világítás, az nem baj ha változtatható a színe, de mindenhol egyforma legyen, ne úgy mint némelyik genius, ami szivárvány színű és nem is változtatható...
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Nah megvettem a Microsoft Wired Destkop 600-at, ezzel legalább lehet halkan gépelni. Nem verem fel az egész házat. Egér is jár hozzá, de a nélkül meglettem volna, marad a bevált A4tech
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Logitech k300-ról vélemények? Úgy hallottam elég halk. És kényelmes.
-
syler123
veterán
válasz
ratcache #7743 üzenetére
Nem tudom eldönteni, a Comfort Curve Keyboard 3000 jól nézne ki, de nem tudom, hogy ezt meglehet-e szokni, hogy nem full egyenes...
Amit találtam még ami nagyon jó lenne, sőt tökéletes az a Comfort Curve Keyboard 3000, ez meg nincs magyarban. Tanácstalan vagyok. Lehet drágább is, egér is lehet hozzá, mert az egerem görgője is haldoklik.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Milyen billentyűzetek tudtok ajánlani, ami nagyon halk? A gépemnek nincs hangja, de ez a Genius slimstar billentyűzet olyan hangos, hogy felverem vele az egész házat, jó nem is volt drága, volt vagy 2k
A logitech k300 tetszene, de ott meg 1 soros enter van, az kilőve...
10k-nál nem szeretnék rá többet költeni, szeretném ha ebbe beleférne, alkalmi játékos vagyok, hétvégente max 1 órát játszom, szóval a lényeg hogy halk legyen, meg ne legyen randa, de sehol sem találok ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- PR-Telecom
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest