- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Synology NAS
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
dbius #100900 üzenetére
𘨭Ereshkigal nem rosszból írtam, csak egy észre vétel volt a részemről hogy a monitor fényénél kizárt hogy ennyi látszana. A telefonok "éjszakai" módban nem tudnak reális képet készeteni. Nálam az Iphone 16 Pro olyan képet készít mintha lámpa segítségével készíteném a képet párom Xiaomi 13 telefonja meg kb. úgy mint a tied kettő közti értéket egyik se tudja.
-
Valkűr
addikt
válasz
dbius #100900 üzenetére
Én sokáig agyaltam minek tett a Samsung a monitorja alsó kávájára lefele néző világitást, majd nem olyan rég jöttem rá... Ez a kép egy teljesen sötét szobában készult a te képedet nézve, és ennyire jól látható a Neoka... A monitor also kávája a billentyűzetet világitja meg éppen...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- Keychron K1 Pro Low Profile - ISO UK - RED/BROWN Switch
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- Mechanikus játékbillentyűzet ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe. RGB. ROG NX Red kapcsolók
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest