-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
-
golya32
senior tag
válasz plömplöm #2430 üzenetére
Sajnos plusz áfa és ha most rendelek akkor 4 hónap múlva jön meg..
Nem rossz, annyit kell rávárni mint egy jobb autóra.
Az új autó azért nem jó mert annak az áfáját nem lehet vissza igényelni csak a használtét, ha lenne valahol 1-2 éves klimás már vettem volna.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz plömplöm #3155 üzenetére
De. Egy 35D motornak 283 lóerősen, és átlagban 5-6 liter, pályán tempomat 150 -ig, városban 6-7 liter a fogyija. Igaz az összehasonlítás igazságtalan, mivel az 540i V8-as, 286 lóerős, és nem mai technika. Van az újabb 45i, az 333 lovas, gázosan szerintem lebutul annyira, hogy a 35D megfogja. Tehát reális.
Don't Tread On Me
-
m3tr0
őstag
válasz plömplöm #3158 üzenetére
Mondjuk vegyesben(nem városban, az sztem kizárt) 35D lehet elmegy 7 literrel, de inkább héttel mint hattal.
330XD full vegyesben, BP., autópálya, síelésbe menés stb. fogyasztott 8 litert.
Ez több ezer kilométer átlaga. Szóval ha ezt használod városban akkor 9-10 liter sztem, de ugye itt van összkerék, és ez kombi..Szóval, nem hihetetlen, csak inkább felfele kell számolni.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz plömplöm #11635 üzenetére
HI!
ha 4 csatornas a abs-ed. de tratok tole, hogy kisoto kategoriban inkabb 3 van, a 2 csatornasak /pl. fiat/ mar kikoptak
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
senior tag
válasz plömplöm #19888 üzenetére
Uuuugy ertem, hogy sportfutomu, nagyobb (jobb tapadasu) kerekek, tobb elektronika... de ugy latom, ertitek
Akkor ne happoljam el m3tr0 elol?
m3tr0: Te nem felsz, hogy gatyad ramegy ?
Szerk.: Sztem korahzos kepest sport(os) kocsi. Kilencvenes evekben azert 1.6-bol 100LE-t kihozni nem rossz... Ma mar nem nagy szam, teny.
Szerk II.: Es akkor egy 2000-es evjaru IV Golf vagy egy 2005-2007-es Fabia kozul?
Mit vegyek?!?! Segiiiiitseeeeg! Megiscsak kene hozza tenni meg penzt? Totalcar azt irta, hogy 600-bol lehet jo kocsit venni. [link]
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz plömplöm #106711 üzenetére
Mondjuk fogalmam sincs, mi minek számít, bár biztos tudnom kéne, a kisebbik lányom most 9, és valahol 130-140 cm között van, de már 1,5-2 éve a levehető támla nélkül használja az ülését, mert bár ez volt a legnagyobb méret, de már bőven kényelmetlen volt neki, és ami így gyakorlatilag csak egy ülésmagasító.
Valami ehhez hasonló van neki, de a háta már nem fért el benne kényelmesen, pedig még sem magasságban, sem súlyban nem érte el az ülésen jelzett felső határt:
Szóval levettük a háttámlát, és most csak az alja van bent, így ok. Egyébként alul sincs rögzítve az isofix helyen, nem tudom, hogy ez követelmény lenne-e. A nagyobbik meg már hálistennek 12 évesen kb ugyanakkora, vagy már magasabb volt, mint az anyja, szóval ha a párom vezethet, akkor ő hadd üljön már be ülésmagasító nélkül.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest