-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Még mindig nézelődök Mint látszik, szeretem körbejárni a témát vásárlás előtt.
Felmerült, mit opció, az 1.6 v 2.0 szívó i40 kombi mellett, a hasonló életkorú, Toyota Avensis kombi 1.8-as benzines szívó motorral.
Ha tippelnem kéne, a 2.0 Hyundai jobban megy, mint a Toyota, az 1.6 kevésbé (eddig nem volt nehéz).
Valszeg a Toyota megbízhatóbb. Ez sem akkora lutri kijelenteni.
Nekem az i40 kinézetre jobban tetszik. (Ez meg szubjektív)Ha valakinek van tapasztalata - kényelem, komfort, pakolhatóság témakörében melyik a jobb? Avensis v i40?
Az Avensis ránézésre átlagosan 1000-1500-2000 Euróval drágább, meg mondjuk ahogy nézem, ált. egy évvel fiatalabb.
De ér annyival többet?[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Qru
MODERÁTOR
A B-t venném magasabb felszereltség, erősebb motor és a kint kereskedői gari valós, nem bújnak ki alóla mint itthon. A gyári gari meg amúgy is csak a fődarabokra vonatkozik, az nem ér ekkora felárat szvsz.
Noha alkudni nem szoktak/illik de valóban lehet. Mondjuk pont az ilyenek miatt tartanak minket balkáni népnek... és valljuk be őszintén: nem tévednek túl nagyot.
mod:
Micsurin: Joautok.hu-nak jó a hírverése de nem sokkal megbízhatóbb mint a hahu.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest