- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
Megnéztem ezt a T5-öt a napokban.
Lecsúsztam egy szép holland szervizkönyves T5-ről (neppertől) egy pár nappal ezelőtt, ezért gondoltam megnézem ezt, ha jó akkor megveszem. Lementem elsőre megnézni a kocsit egyáltalán és gurulgatni vele, ahol kiderült, hogy ez is holland import, de nincs szervizkönyve. Na ugye itt egyből felszisszentem, hogy akkor mi a gari, hogy nem tekerted-e ill. márkaszervizbe mikor tudunk menni, mert hogy persze csekkoljuk egyből azt a múltat (olyat, hogy holland nem m.szervízbe hordta volna a kocsiját még nem láttam). Azt mondta, bármikor vihetjük ide a helyi sotyai m.szervízbe, ismer mindenkit ( ), jó fejek..stb, de egyébként ebben ennyi van. A kocsit nem újszerű állapotban volt, ahogy hirdette esztétikailag, de semmi nem javítható.. ill. műszakilag rendben lévőnek tűnt.
Egy pár nappal később foglalt időpontot és visszamentem, adásvételivel, pecséttel.
Átnézték a kocsit, eleinte kicsit mogorvának tűntek a srácok, de a vége felé megenyhültek. Nézegették előttem ugye a gépen a szerviztörténetet, majd ugyan kicsit pofátlanul, de bementem a pultba és én is megnézegettem a bejegyzéseket, a legutóbbi inspekció 2013. dec. 28.ai volt 254.000km-el...Alánézve a kocsinak kiderült, hogy folyik az olaj a kormányműből, de úgy, hogy már a lengőkarokról csöpög, a két oldalsó toloajtó fújva volt és a segge is bár ott nem az egész lemez, lyukas a kipufogó, szgk felniken van, de C-s gumikkal, pár helyen sérült szélvédő (persze ezt én is levágtam) és a pótkerék a kocsi alján úgy megütve, hogy a lemezfelni pereme visszahajlott. ...
Az átvizsgálás idejére a tulaj eltűnt (otthagyta nekem a kocsit a kulcsokkal) és mikor fizetni akartam az átvizsgálásért, mondták, hogy hagyjam, majd a gyerekkel lemeccselik.
Továbbra se értem, mi történt.. ha van egy tekert autóm és tudom hogy tekertem akkor azt hülye lennék szervízbe engedni.. Őt is átkúrták vajon? Ezt a kocsit elvileg a fater cége hozatta be és a főnök jobb keze járkált vele.. Érdekes, a lényeg, hogy msz. és nepper között sok különbség nincs manapság.
"Education is important but big biceps are importanter"
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten