- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Mit láttam ma?
15 milliós új Merci rozsdás lemezfelnivel
-
-
Integra
titán
én nem írom inkább le a személyes 206-os tapasztalataim
viszont ami miatt már elvből nem vennék és eltanácsolnék mindenkit, az a botrány pedálrend.. középre elvan tolva az egész, teljesen természetellenes, fent van a tűzfalon, vicc komolyan. aki rendes, normális autóhoz szokott és megpróbál egy ilyet vezetni, nem fogja elhinni, hogy ilyeneket is gyártanak a plebsnek.. botrány, életveszélyes. a gyári szőnyeg alá meg be tud akadni a pedál.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Bdanyy
addikt
válasz DeFranco #43988 üzenetére
Anno kisfiatot szerettem én is Főleg a hangját, illetve a pumpás ablaktisztítóadagolót. Viszont emlékszem, hogy kényelmesen már gyerekként sem fértem el hátul, illetve jóóópárszor robbantunk le vele Volt osztálytársaméknak volt bogár, nah abban is szerettem utazni
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
golya32
senior tag
Nekem van egy Camrym 200 körül oda adnám, megy nem rohad kényelmes..
Kell ennél több?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
qdak
addikt
1 havernak volt 206, rezonalt mint az ikarusz
meg a kajas csajszinak, na o nem azt mondana mint te, allandoan kimentek az egoi, de vegulis ezek nm olyan drasztikus dolgok, bar az ego idegesito lehet, foleg ha csekkel is tarsul...
mod: ja meg vmi rettenetes alapjarata volt, de aztan megoldotta a csajszi, le 0 aztak neki.
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
harry
veterán
Az a baj, hogy ezt bármeddig lehet játszani. Én is úgy voltam vele, hogy első kocsi, csak kell legyen 400 körül valami használható. De ott még sok a fapad, régi, esetleg problémásabb kocsi, ha teszünk még hozzá, 500 körül/fölött már elérhető egy komolyabb kategória, ahol vagy az üzemeltetés a több (pl. mondeo), vagy a kisebb kocsiknak nagyon az alja (focus, 323f), akkor legyen 600-700, és akkor ezek még mindig 2000 körüli gyártású kocsik... +szerviz, átírás, egyéb jóságok.
Nem is tudom, talán inkább az igényeket kéne belőni, és elfogadni, hogy az milyen áron elérhető / adott áron miről kell lemondani. 200-ért is van autó, de az olyan is, noha lehet valakinek csak pár évre kell, és nem számít, ha a rozsda meg is ette, de működik.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Integra
titán
válasz bigmasterg #43974 üzenetére
nem lehet sokat megmondani a fotókból. a leírás meg vicc kategóriát súrolja alulról. km óra állás nincsen megadva. de legalább pirosra lefújta a féknyergeket
a jó type r-ek alapvetően mindig hirdetés nélkül mennek el fórumon keresztül. a legtöbb hirdetett autónak kívülről fújják az előéletét azok, akik egy jó darabra vágynak. nagyon kicsi a piac, itt kiderül minden.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
audi100td
nagyúr
Néztem Corolla-kat is, de ennyiért csak hulladékot találtam, kivéve egyet ami képről nem tűnt rossznak, de messze van tőlem sajnos. Azért gondoltam pl. Renault-ra, mert pl. ez kifejezetten egyben van, legalábbis a képek bíztatóak.
bitpork: Vennék szivart, de max 5h benzines jöhetne szóba, azok meg sokat zabálnak, főleg a 2.3-as, erre is figyelnem kell, dízelt meg még egyszer nem vállalnék be, totál le vannak azok lakva, vagy olyan drágán hirdetik, hogy az árából kijönne egy C4 TDI.
harry: Almera-kat is kerestem, de ennyiért az is felejtős. Volt egy egész jó Sunny, ráadásul 1.6-os 3 ajtós, de az orrom elől vitték el.
Tiger.huhhhh: Passat, Golf dettó, de egy elfogadható Astra lehet kijönne.
szerk: Volt egy nagyon szép 323-as Mazda is, amit meg néztem személyesen, viszont végül (még aznap) a főnök ismerőse kapta meg a verdát, ilyen az én szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz audi100td #43964 üzenetére
Esetleg nézhetsz Passatokat. (a gyanús linkemre is ránéznék, hátha mégse átverés, sokat nem veszíthetsz vele). Passatból ezt találtam:
[link], esetleg 1.9td...
A 19-es helyett még lehet alternatíva szerintem az Astra, esetleg benzines Mondeo.
Sok sikert a kutatáshoz és sajnálom, hogy le kell mondj a szivarról -
DeFranco
nagyúr
Egyszer elvezetnék egy ilyet: [link]
-
-
audi100td
nagyúr
válasz #10726912 #43960 üzenetére
De, jobb lenne. Csak az a gond, hogy nem találtam ennyiért olyat amit nyugodt szívvel megvennék, amit linkeltél szintén nem bizalom keltő. Ma ezt néztem meg és élőben koránt sem ez az állapot fogadott, a képek szerintem legalább egy évvel ezelőtt készülhettek. A kocsi ott áll már ezer éve, 450e Ft volt még az eredeti ára, kb. a kereskedésben rohadt szét.
-
neduddki
nagyúr
válasz audi100td #43953 üzenetére
HI!
a 19 20 eve isz uk vot pedig akkor meg oleg vekonak votam:- )
udv
neduddki
mod: ennyi pizi mahd az 51es ufo elmeseli hogy kell szinyi torkos borz mogygyara ha nem hallgacc a bandara es buzuki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
audi100td
nagyúr
válasz Integra #43956 üzenetére
Tudom, de ennyi pénzért (200-300k) nem kapok japán autót, max olyat ami szét van rohadva. Ma egy Primera-t néztem meg, ki volt rohadva az egész küszöb. Kocsi meg kell, amíg nem lesz pénzem jobbra, mivel az Audi már lényegében teljesen kuka, ma pl. a kuplung munkahenger dobta be a törölközőt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
vegyél BMW-t vagy valami Audit amivel meg lehet jelenni. Pénz&Sárm
Átírással 600-ból megvagy, majd spórolsz az olajon meg veszel rá alig használt gumit, a slick úgy is jobban adja, sportgyertya, tankolsz bele 2000-ért evoracsingot és széttépheted a száját a faluszélen.
Sanyi tud hozzá olcsó bontott utángyártott alkatrészt.
-
audi100td
nagyúr
Citroen ZX vagy Reanult 19? Melyik lenne jobb választás? Illetve melyiknek mi az előnye/hátránya a másikkal szemben? 1.4-es benzines (75LE) lenne mind a kettő.
-
ABE
őstag
válasz MunezXBK #43946 üzenetére
Balhéééé, az van! Hiszti, az van!
Más: 500-600e forint körül létezik a Saxo/106 dízelen kívül ultimate kisfogyasztású (4-5l/100km) autó, ami vállalható mindennapi strapára?
Balupapa
Tudod, hogy miért emlegeted az Aixamot? Mert túl sokat voltál vidéken!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Holnap meg nezek egy 3ert, minden szempontbol jol nez ki, kiveve .. nincs sportules. Utolag ezt maceras cserelni, ugye? (Meg draga, gondolom.)
Minden mas megvan, amit keresek, csak ez nincs, bosszanto.while (!sleep) sheep++;
-
hdman
őstag
Ma hazafele poénból alkudoztunk egy 1994 es kabrió e36 320i-re, a csóka 4600-ért akarta adni
Gyönyörű volt, 17", full (felujitott) bőr belső, ülésfűtés,stb.
Sopron city :)
-
félisten
Ma lattam egy 2007-es 330i-t, 67000 km, kopott valtogomb... ehh.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
alienpapa
senior tag
Lehet, hogy nagyon off, de nagyjából ez a topik áll legközelebb a kérdésemhez...
Szóval lenne egy 4 ütemű rotációs kapa, amiben tavaly cseréltem le az olajat kb 5-6 év folyamatos hajtás után először. Igazából semmi baja nem volt, de úgy gondoltam, hogy itt az ideje. Asszem 15v40es olajat töltöttem bele.
Ezután jött elő egy olyan probléma, hogy kb 20 perc használat után megállt a gép és nem volt hajlandó tovább menni, addig amíg vissza nem hűlt egy kicsit. Aztán 20 perc múlva megismétlődött a leállás és így tovább......
Néztem az olajszintet benne, de az hibátlan volt. Viszont feltűnt egy dolog. Mégpedig az, hogy az olaj olyan állagú volt mint a víz. Össze se lehetett hasonlítani az állagát a régi olajéval.
Totálisan műszaki analfabéta vagyok, de arra gondoltam, hogy sűrűbb olajat töltök bele, hátha amiatt áll meg a a cucc. Mi a véleményetek?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Nem védeni akarom mert leszarom de aki akkora madár, hogy megvesz egy véres torkú szemmel láthatóan félhulla autót csak mert az eladó/kereskedő azt mondja, hogy ez egy fasza jó autó az meg is érdemli, hogy átkúrják. Percig nem sajnálom egyiket sem. Dettó ezt csinálnám én is ha ezzel foglalkoznék.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bigmasterg #43915 üzenetére
Vajon hány szerencsértlen csórót vert át mire összejött neki egy Ferrarira való?!
#nincsbennetarcsi
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
de amr ott is szar vot szoval rossz ertelbe vett radizijo:- (
toyotak szivem csiucskei de van attol meg feljebb is valtoban:- )
mivel az alap kerdes a 1.4 8V volt en arra valszoltam ott es akkor, ahogy mondod ertlemsebb mas motort kersniudv
neduddki
mod: Xelo: itt az ideje elkedeni rendesn korbenezni:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Xero
nagyúr
válasz neduddki #43922 üzenetére
A 405-be még közel sem az a bajuszkapcsoló került. 2002-ben vezette be a PSA a multiplex rendszerrel együtt és mind a mai napig azok vannak.
A motor valóban nem erőgép (nem kell bemutatni ), ezért is javasoltam az 1.6 16V-t. Az ugyan olyan betonbiztos, de legalább megy és nagy átlagban kevesebbet eszik.
A váltó hulladék, ez nem is kétséges, bár ha odafigyelünk a rudazatra, akkor az is elviselhető szinten tartható. Vezettem elég sok japánt (bár meg nem mondom melyik készült ott és melyik angliában), jellemzően Toyotát, valahol fel is soroltam. A sor a Carina E-től az Aurisig tart kihagyott modell nélkül szinte.
-
-
Szplöttyy
senior tag
Na akkor 206:
-Havernak volt, fel facliftes(uj lampa elol regi hatul, es meg nemvolt kozpontizargomb a muszerfalon) 1.6 16v digitklimas. Jol evett, 8korul, pedig hajtva volt, meglepoen jol is ment, nekem tetszett, bar egyszer jottunk 60km-t fustolo klima ekszijjal, mert ugy dontott a kompresszor hogy megall. Azota meg ganyoltak es jo, de ha a digitkliman "off" gombot nyomsz leall a motor is. Meg a jobb hatulja beterpesztett.
-Kolegamnak volt, 1.1 full fapad, 180ezret rakott bele, hiba nelkul.
-Fater dolgozott pug kereskedesbe, volt olyan 206 ami az atadoterembe mar nem indult be... Volt izzadas viragcsokor meg pezsgo. De en vennek 206ot, ha olyan arban lenne. De annyiert van ami jobban kene, kapasbol egy MK2FL ClioSzerk: Meg volt egy ujonnan vett 1.4HDI 3evig hajtottak szejjel amennyire csak lehet aztan elvitte a bank. Azzal nem volt gond azido alatt.
Neduddki lexikalis tudasa pedig megkerdojelezhetetlen, mert ot a totalkar kemje, csak ert hozza : D
"Ps bocsika" : D
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
neduddki
nagyúr
HI!
az a bajusz mar a 405el is buglso volt csak szolok:- )
amit mnmdasz meg azzal si tudom uberelni, hogy van ismeros aki maig varoogepuzemben hasznlaja naffaluban es meg minsig megy, de nem ez az altalnso es az ijjen ojjan bossanto elktromos izek nagy reszben kindenkit megtanatak, de az hogy egy 6eves oto 130/160Mm-re heti rendszeressgel osszehoz vmi ujabb elktromos bugot az szamomra elfogadhatalan
nemis Te mondtad, de ez a ... gyerek seggen tojjashejjal turzeik korbe megjelenese ota mindet a 206 uber allesegevel mint most is /ugye nem kell ideidezni/
a motor valoban egy jo kiforott konstgrukcio, nincs sok gond vel max a deljel, de hogy isne lenne mar boven nyalogassa a 3.X-et, minden hatranyaval, igenis gyenge es ahhzo kepest ewszik is
valto mit is mongyak, ne probalj ki eredeti japo valtot;- )
futomu volt vele nemi tapasztalatom meg regrol es hijjba nem esett jobban menni a carinaval de az ahhoz kepest erzesre es gyakorlatra is sza ork eltek keszultudv
neduddki
mod: 307-rul ippen Tokmindegyel fojtattunk eziranyu eszmecseret, de bezzeg nem lellem
szamomra pedig a megbizhato oto vhol a carina e/civic es4 vonalon kezdodik[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz neduddki #43918 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy über alles lenne az autó, de az tény, hogy elég jelentős mintával rendelkezem ahhoz, hogy bátran kijelentsem az 1.4 8V bolondbiztos szinte minden téren, ahogy az 1.6 8V és 16V is.
Nekem csak az szúrt szemet, hogy az elektronikai problémákat hoztad fel, holott pont azzal van a legkevesebb baj.
Mint már sokszor említettem alattam is egy lassan 12 éves példány megy, nem ok nélkül. A teljes élete alatt a szokásos kopó és cserélendő dolgokon kívül három dolgot kért: egy felújított hátsó hidat, egy új váltót (aki előttem használta nő volt és nem igazán kímélte), és egy 1-es befecskendezőt. Azt hiszem ez így nem túl sok 12 év alatt. Pont ezért cserélek nehezen, mert tudom, hogy ez nem hagy ott sehol, akárhogyan is ütöm-vágom. Nyilván szerencsém is van, mert a klubnak köszönhetően bármi apró kínom lenne, azt egyből vissza tudom vezetni a forráshoz (ingadozó alapjárat -> pillangószelep tisztítás, trafó ellenőrzés pl), ráadásul sikerült találni egy kiváló szerelőt, aki bármilyen típus megbízhatóságnál többet ér.
Ezen felül mint mondtam klubon belül nem egy elég magas futású gép van, amivel kb ugyan ennyi a baj. Nyilván nem hibátlan autó, sőt, de ahogy Te beállítottad, az bizony közel sem fedi a valóságot. Ha csak a PSA-n belül maradunk, az első szériás 307-es sokkal betegesebb autó, vagy ott van a BMW-PSA közös 1.6 THP motorja. Az is hullik szét.
szerk: Az újabb MUX-os (2002 utáni) PSA autóknál még a bal bajuszkapcsoló is problémás lehet, de ez is orvosolható házilag.
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat egy picivel; tobbre, mert a kornyezetemben a fel vilag is bellesett a 206 desijnjaba mikor kigyutt, de ez ketto volt a emlkezetesebb es leginlkabb latott /egyik napi szint a masik pedig a vegjatek szenvedese/, ami ellenben tobbet mond el, hogy */2-3 maradt meg maig/, a tobbseg mar probat se tett egy ujabb pozsoval hanem inkabb valtott mas gyartora /jo tettem is hozza mert amikor a nyugogk elokerultek en csak mosojogtam es ramutattam a carinara, de Joanyam is eleg kegyetlen vot szegeny szenvedokkel:- )/
en pedig a hajpolt uberalles hozzaalast tartom megalapozatlannakudv
neduddki
mod: ugyaijjen meglapozatlan Dare2 hozzaallasa yarishoz miszeritn mindehez jo, de ott nem a muszaki okok, hanem a hejj miatt
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz neduddki #43916 üzenetére
Mindezt a kettő darab példádra alapozod amit már felhoztál?
Nem akarom túlságosan védeni a típust, mert tisztában vagyok a korlátaival és nem is rajongok olyan veszettül érte, de az pl elég nagy badarság, hogy tele van elektromos hibával. A fogyasztása is hozza a kortárs hasonló motorizáltságú kisautók szintjét.Szóval most némileg megalapozatlannak tartom a véleményedet.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
ez jut a kollektiv emlekezetetkrol eszembe, szoval tolem nyomathatod az osszes roknuoddal ettol minden ez csak nem egy megbihato jo oto ami tenyelg besult:- (
udv
neduddki
-
nagyúr
Üdv. Van vkinek tapasztalata 318, 320-as E46-osokkal?
-
Xero
nagyúr
Részemről pedig a minta a 206 klub jó pár éves tapasztalata.
Van 3-400e-t futott bontatlan 1.4 8V, 1.6 16V és 1.6 8V is a benzinesek között. Az 1.6 HDi valóban a legbetegesebb a motor palettáról, de valamit valamiért. Még így is bőven vállalható.
Ha az ember tisztában van a tulajdonságaival, akkor nem érheti meglepetés.Az említett alapjárati gondok is könnyedén kiszűrhetőek. Nem olyan nagy probléma, hiszen mindösszesen 5 oldal szól erről a klub forumon is. Ezzel szemben a hátsó hídé 69 oldal.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz kalmanchris #43901 üzenetére
Is-Is. Nem biztos h a szerelő útjára engedné az autót, ha tudná h szar... Valami miatt mégis rosszalkodik az ECU...
-
válasz kalmanchris #43902 üzenetére
Sztoj! Én ajánlottam nem itt nem is olyan régen C5-t...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...