Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    válasz vzsryl #215328 üzenetére

    Köszi, ránéztem most, külsőre még tetszik is (valszeg egyedül vagyok vele). Az 5ös kézi váltó mellett is halk 110 körüli utazótempónál? Nem vagyok az a száguldozós típus, ha kicsit sportosabban szeretnék menni, arra van a hobbiautó, vagy elmegyek gokartozni.

    Llew: Huh a franciáktól picit fázom, mert volt/van a családban pár darab (206, 307, 5008, C2, Thalia, Modus) és mindnél előjött valami, amit sokáig próbáltak a szerelők megjavítani, és marha költséges lett a vége. Apósom mondjuk kb 1 millió ráfordítás után imádja az 5008asát, de én nem járnám végig azt amit ő csinált az elmúlt 2 évben, mire összeállt az autó. Mondjuk lehet, hogy pont rosszakat fogtak ki, és csak azt láttam.

    molnarpeter: Erre az éves futásra szabad dízelt? Most árulom az A3-asomat, mert nem férünk el benne sajnos, de ennek is nagyon húzós a fenntartási költsége, pedig elvileg jó konstrukció (2.0 CR CBAB, manual6).

    Paxker315: én is gondolkodtam a dízelen, de nekem nagyon azt mondják, hogy a dízel akkor éri meg, ha éves szinten sokat utazol vele, mert bár jobb menetdinamikailag, és fogyasztásban is, viszont ha elromlik rajta valami, akkor nagyon zsebbe nyúlós. (az Audival végigjártam már az EGR-DPF-injektor-turbó-kettőstömegű kálváriát, és a végén hiába mondta a szerelő, hogy "na akkor most megint nem kell csak olajat meg szűrőt cserélni a kövi 300k kilométerre", nem voltam boldog)
    Amúgy az Alfák mindig is tetszettek, de akárhányszor felhoztam eddig, mindenki sikítva beszélt le róluk, mondván, hogy nyűgösek és megbízhatatlanok. A 159 SW mondjuk gyönyörű.

Új hozzászólás Aktív témák