Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz dni #209919 üzenetére

    "Van, hogy 2-3 óra után úgy szállok ki a kocsiból, zúg a fejem :)"
    -->deffy fiziológiás! Ma adtam vissza a kamiq-ot, és, úgy szálltam ki belőle ~80 perc után, hogy zsibogott-zsongott a fejem, úgy éreztem, mint akinek szétordították a fejét (pedig olyan emlékeim voltak, az egy csendes autó, de úgy tűnik, július óta kicsit érzékenyebb lettem erre..). Meglepően csendes volt utána a saját autóba átülni, és utólag azt mondom, a nagy hibám az volt, hogy nem egyből átvétel után került be az extra szigetelés a kerékjáratokhoz-ajtókhoz :D Lehet időpontot foglalni tetőkárpit szigetelésre, ha lúd, legyen. A csend-nyugalom nagy érték, és, én már megszoktam, hogy zsigerileg fárasztó 1-1 autóban az út, de emiatt nem akarnék folyton 80-90 körül menni, vagy a pályát elkerülni :) Lényegesen kevésbé érzem magam fáradtnak-kifacsartnak utólagos zajszigetelés után, és, szerintem még van mozgástér.

    Az audiorol írtak is teljesen normálisak: a világ legnagyobb bugyutaságai közt van, hogy, ha zavar a zaj, tekerd fel a hangerőt. Úgy még zajosabb lesz a környezet, ergo megoldás helyett csak rontja a helyzetet, ráadásul a több forrásból érkező zajterhelés szenzorosan jobban túltelít, ami meg enyhén veszélyes állapot.

    Mai fejjel vlszg kicsengetném az auris-hibrid felárat, első körben vinném szigeteltetni ajtókat-kerékdobokat-csomagtartót-tetőkárpitot, és, van egy csendes-megbízható igáslovad :) Kár, hogy így 6millióba már nem férünk bele :( És ez még mindig csak egy Auris.. Vagy tégy próbát egy IS300H-val, hátha az érezhetően jobb ilyen téren.

    Bár igazából szerintem bármilyen autót is megéri elvinni utolag szigetelni, nem a 30-40 perces lassabb utakon jön ki az előny, hanem az 1 órát meghaladó, városon kívüli csapatásokon. Nagyon nem mindegy, hogy émelyegve-kimerülten mászol ki a volán mögül, vagy, csak kicsit fáradtan. Meg hát a balesetveszélyt is jelentősen csökkenti :R

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák