Új hozzászólás Aktív témák

  • slett27

    addikt

    válasz grizlisandor #208908 üzenetére

    Mentem vele próbakört. Kb 3 km. Nem kopog, nem zörög, nem recseg, karter gáz nincs. Hűtőfolyadék tiszta. Indul, váltó szuper. Gyorsul, 6e-ig pörgetve többször is. Mit tudok még tenni. Ha szerelő átnéz egy ilyen korú autót, akkor manapság nem is lehetne igazából autót venni. A 80%-uk le van élve a legtöbb.

    Elmentünk Marcaliba megnézni egy 1.3JTD Fiat Puntot. Teljesen máshogy nézett ki mint a képen. A lökhárító kézzel festve, A oszlopon belül csavarhúzó fejének nyomai (gondolom valami történt, mert az anyós ülés oldalon a légzsáknál volt egy vékony nyílás, vagyis az kipukkadt valamikor. Az eladó mondta hogy a nap kiszívta. A műszerfal olyan volt mintha csiszoló papírral 50-essel megcsiszolták volna. A lökhárító vagy 5 cm-re elállt a kasztnitól. Kézzel volt fújva. Ezért utaztunk 500km-ert. 1 egész nap elment a semmire + 12e üzemanyag. Aztán Pomázon volt egy 2005-ös VW 1.4 PD TDI. Az olyan volt mintha a Frédi és Béniben nem volt alja konkrétan az autónak a küszöb, sárvédő ívek kuka olyan szinten el volt rohadva. 960e-ért. :W És még 3 hasonló autó Honda Civic 2 db megnézése. 1.1M rozsdatemetők. Hegesztési pontokon meg ahol akarod. A motortéren belül is. 2004-esek 1M-ért. Vicc kategória ami megy most.

    207-es 5 ajtós Peugeot hölgy tulajdonos 2009-es 1.2M : elmegyek, már láttam hogy le van harcolva a kocsi, persze képen csacsi-ragyi. Mondom nézzük meg a motorteret belülről. A motortér kar eltörve. Mondom ebbe ki nézett bele és mikor mert nem lehet kinyitni a motorháztetőt. Akkor szó nélkül már 1.1M volt az ár.

    Szerintem 5 évet öregedtem az elmúlt három hétben. :(

    Ez a Peugeot 207 akármennyire is a csigaevők kocsija ez messze felülmúlta amiket láttunk. És még csak nem is kereskedés volt a legtöbb magánszemély.

    "Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák