Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    [link] pont ezt néztem tegnap mikor mentem vele . Mentem a településre aztán hirtelenséggel csak be ugrottam oda hátha van Toyota bent.
    Az eladó készséges volt ,full hidegen pöccre indult .
    Km elmondása alapján amúgy valós ,legalábbis szép volt belül is. Alja nem volt rohadt ,motor tér szép . Az első lökös picit más színű ,de néztem pár hirdetést azon is el üt a szín , szerintem a műanyag miatt .
    Maximum a kalap tartóba tudok kötni bele , az viseletes volt de amúgy összegében szép . Szépen járt ,bár nagyon minimális rezonancia volt a kormányon ,ez a kettős tömegű jele ? Mert leállításkor nem csattogott , szépen ált le.
    Illetve a kuplung volt nehéz ,de állítólag mindegyik ilyen .
    Csak azért kérdezem hogyha úgyis hosszú távra venne az ember ,nem lenne értelmesebb egy olcsóbbat venni ami elsőnek rendben van legalábbis teszt alatt aztán később ha meg kijön valami akkor rá költeni ?mert láttam már olyat a használt autón mercit hogy 2.5m volt 800 ezerről volt vissza tekerve. .
    Saját képek . Nem ezen gondolkodom mert kombi ,hanem csak azon hogy nem feltétlenül a drága a jobb lehet . Bár már fene se tudja ,minden autóban van hiba .francia elektronika,japán megbízható de ha elromlik drága stb .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák