Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nygma
addikt
Üdv!
Szvsz. ez jó választás lehet: [GIGABYTE GA-EP35-DS3R]
-
dvd_R+
őstag
hali most szeretnék venni új alaplapot max 25000ft om van rá intel -t szeretnék socket 775 és ha lehet gigabyte de ha az nem jó irjatok le miet
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
alex89
senior tag
Utánaolvastam egy kicsit és elég régóta (1994) gyárt lapokat,de eddig csak kinában volt elterjedtebb(de ott nagyon ).Én is csak az utóbbi 1-2 évben látom őket a magyar árlistákon, konkrétan ezt lesegettem,de most látom hogy "csak" ddr800-at kezel
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
én csak Q35-ös mATX-et találtam
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
syckaloz
aktív tag
pedíg argep.hu egy rakás giga x38 mATX-es lapot kido, devalójában egyik semaz
-
syckaloz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki crossfire-t (p35 esetlegx38 chio-csipszet) támogató mATX-es alaplap létezéséről? gugli nemnagyon, illetve hülyeségeket dob ki
Előre is
-
Des1gnR
őstag
-
alex89
senior tag
-
Theodolit
tag
áááááááááááá megáll az eszem....
Hello!
Egy lapot keresnék mert mar megnéztem 20 de mindröl kiderult hogy nem jó számomra,ugyhogy tanácsot kérnék..
Kéne egy alaplap legyen bele jó:
-e8400,1333fsb,6mb
-1066mhz-s kingmax ddr2
-gainward 8800gt SLI.
jah és az ára se szökjön az egekig plz.
TUNING NEM LESSZZZ!!Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
Roderic
tag
Hali!!
mennyi különbség van a P35-DS4 és az EP35-DS4 között??
egyáltalán van valami??
vagy csak ujjab kiadás és igy nevezték el??"No pain, No gain"
-
Froclee
őstag
Hello.
Van olyan micro vagy mATX-es, Inteles alaplap ami 16 és 26k között van? -
őstag
Sziasztok!
Jelenlegi P5K alaplapomat garanciális probléma miatt vélhetőleg cserélni fogják, és felmerült bennem, h egy P5K PRO vagy egy P35 DS3-ra lecseréljem. Melyik lapot érdemes választani a 3 közül. Fontos a jó tuningolhatóság, és a stabilitás. Valamint úgy hallottam, h az Asusoknak jobb (gyorsabb) a memókezelése mint a konkurenciának, ez mennyire igaz, illetve mennyire számít?
mod: most ezt tudja, (a továbbiakban is min. ezt szeretném): [link]
[ Szerkesztve ]
-
flegos
senior tag
alex89, Des1gneR köszönöm az ajánlatokat!
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Des1gnR
őstag
Akkor gondolom valami egyszerű kis gép lesz..árat nem írtál de ezek jó kis lapok a régi rendszerekhez:
Abit IC7
Abit IS7-E2sgergi: "DS4=DS3P", azért van még egy kis különbség 2× PCI-e 16×
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
alex89
senior tag
ha csak netezésre kell akkor majdnem mind1 szerintem egyébként a proci gondolom s478-as . egy jó lap lehet neked pl az Asus P4P800-as valamelyik változata
vagy pl ez is tökéletes szerintemkatt
[ Szerkesztve ]
-
flegos
senior tag
# 7378 Segítségeteket szeretném kérni. Ajáljatok nekem valamilyen alaplapot egy P4 2.8GHz proci alá ami AGP VGA (GeForceFX 5900) fogadására képes és IDE vezérlésü vinyók csatlakoztathatók rá.
Egy egyszerü kis gépet raknék össze internetezéshez, ez a néhány alkatrészem parlagon áll és jó lenne összerakni belölük valamit.Erre valaki?
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
alex89
senior tag
hy all!
Mit lehet tudni ezekről a J&W lapokról ? mennyire húzható? (konkrétan az IP-35Pro). Tudom van neki külön topic de ott még nincsennek ilyen irányú tapasztalatok.
-
NFree
addikt
Neked van tapasztalatod ilyen lappal megéri vajon az árrát?
mert arra gondoltam majd egyszer talán jó lessz az sli ,egy fél vagy 3/4 év mulva belepatintok még egy vga-t addigra olcsóbb lessz ,a q66-ot meg meghuzzuk amit bír 24/7 3.8-4ghz ,ez a terv ,nem biztos hogy bejön, de hátha és akkor el leszek egy darabig gondolom én.vga
-
nygma
addikt
[Talán ez]...
-
NFree
addikt
Oks kérdés milyen alaplapot ajánlotok ami 2*16 ba hajtja pcie csatikat lehetőleg sli
q6600 full tuning és asusvga
-
Des1gnR
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Q6600/Q9300/Q9450-es (azért irok 3 fajtát mert még nem tudom ezek közül melyik lesz...) procikhoz természetesen minél jobban tunningolhatóságot nézve meilyen alaplapot ajánlanátok 30K-ig?
Az alaplapba nem kell nekem semmi extra esetleg ddr3 támogatás, a lényeg hogy jól birja a tunningot...
-
Des1gnR
őstag
válasz Froclee #7415 üzenetére
Mivel nem írtad hogy milyen igényeket kell kielégítenie szal hogy milyen procihoz (pontosan) milyen memóriához. stbstb, mi tervezel a jövőbe, szeretnél-e tuningolni ezért írok egy pár lapot.
ASUS P5K - átlag felhasználóknak
ASUS P5KC - átlag felhasználó akinek nem a maximális tuning a cél és tervezi a DDR3-ra váltást.
Gigabyte P35-DS3 - átlag felhasználó + a tuning sem akadály
Gigabyte P35-DS3P - átlag tuningosoknak (pontos feszkezelés)
Gigabyte P35C-DS3R - jó tuningpotenciál és a későbbi DDR3-nak is megfelel
Ez az ami a 25k-ba beleférv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Froclee
őstag
Sziasztok! Maximum 25ezer forintért milyen mATX, Inteles alaplapot ajánlotok?
-
kiki144
csendes tag
Hello mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen alaplapot ajánlotok 1 intel q6600-as procihoz max. 15.000-ért? Semmi tuning nem lenne csak az a lényeg h olcsó legyen és legyen mibe beletenni a procim. Egy Asus P5B szerintetek jó lenne vagy van ennél jobb ebben az árkategóriában?
Előre is köszi -
rhonin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest