Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz MiklosSaS #71501 üzenetére

    Muszáj odamondanom mert már nem bírom nézni ami itt folyik.

    Komolyan mondom az itteni szakik hány fajta új lapot próbálgatnak ki rendszeresen?
    ASRock gyártja a legjobb lapokat közel létezése óta,ami a legkevesebb meghibásodást jelenti.
    ASUS gyorsasága kb. mint egy éti csiga mostanában,elviselhetetlen,utóbbi 2 évben szó szerint legalább a 8. boltból hozott új Asus lap van nálam,ritka instabil lassú mozdony,meg kell várni míg felébred aztán semmi extra,működik,jobbik esetben nem történnek furcsaságok.

    Egy ASRock lap merevlemezről kb. annyi idő alatt tölti fel a rendszert mint egy Asus lap ssd-ről ezt komolyan mondom,és nem csak a gyorsaság,hanem az egész lénye az Asus-nak,biztos vagyok benne,hogy legalább vlmi ROG lapot kell tőlük vásárolni,hogy jó legyen minden (gondolom én,nem volt dolgom még rog-al).

    Nálam most már mondhatom rekordot döntöttek,8. alaplap 8. csodája hogy foss. Ezek után jön mindig,hogy vissza az ASRock és happy,biztonság,gyorsaság,stabilitás.
    Asus-nál a nevet kell megfizetni,jaa és szépen szól az integrált Realtek,kb. ennyi.

    Giga lapok sem rosszak,vannak bakikk itt -ott,hibás usb,nem érzékelt lan,de jobb az Asus-nál 1000x.
    MSI lappal még nem volt dolgom,legalább is mostanival,de visszajelzések alapján nem hallok róla rosszat,mondjuk más véleményére itt adni teljesen megtévesztés.

    Akik szeretik és meg vannak elégedve az Asus lapokkal,azok nem is próbáltak mást még ezért nem tudják érzékelni a felszabadulás és szárnyalás menetelét,másképp nem tudom megfogalmazni.

    Erősen az első helyen áll az ASRock minden téren,azért mert vlmi olcsó vagy könnyebben beszerezhető,esetleg kevesebb a garancia,még nem azt jelenti hogy gagyi,nagyon sokan el vannak tévedve.

    Bocsi,hogy ide szemeteltem,de muszáj volt megvédenem a világ egyik legmegbízhatóbb lapka gyártóját.
    Sok buta ember a névre megy,közben meg már ott tartunk,hogy a legnépszerűbb gyártók rakják tele a világot a legsz@rabb cuccokkal és csak akkor tudnak vlmit alkotni,ha jó mélyen a szebbe nyulunk.

Új hozzászólás Aktív témák