- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASUS routerek
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- YouTube
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
ekkold #23574 üzenetére
No de álljunk már meg. A Digi spórol a publikus IP-kkel, ezért NAT-ol (CGNAT). Akkor NAT-oljon rendesen! Nekem publikus IP-m van, miért kéne belső IP-ről (100.x.x.x)-ről fogadnom csomagokat? Persze, tudom, hogy el is dobhatom őket, így is teszek, de ez szerintem nem korrekt a részükről.
Most olvasom a https://datatracker.ietf.org/doc/html/rfc6598 -ot, amit látok benne, hogypackets with Shared Address Space source or destination addresses MUST NOT be forwarded across Service Provider boundaries.
- ez jelenleg teljesül. Olyan előírást, amire én számítanék, miszerint 100.x.x.x IP-ről jövő, public IP-re menő csomagnál is SRCNAT kell minden esetben, sajnos nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 04.04. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest