Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Úgy látszik, hogy nagyon ki akarják már szórni a bentragadt Surface 2-ket. Egy helyi elektronikai kereskedésben (D) tegnap láttam 450 EUR-ért i5 4200U-val 64GB/4GB-os Surface 2 Pro-t, nagyon erősen gondolkozom rajta. Páromnak kéne valami, mert rájött, hogy az iPad Mini nem igazán jó neki irodai munkára, pont a 400-500 EUR-s árkategóriában nézegettem a hibrideket, már épp azon gondolkoztam, várok, amíg kijön több modell Core M-mel, a 10" pont jó lenne neki, mert S3P van itthon, az egy kicsit nagy neki. Viszont a hardver elvileg mind a kettőben ugyanaz, csak a kijelző kisebb (felbontásban is). Még egy Type Cover kell majd még hozzá, de ahogy nézem, 70 EUR körül mennek Amazonon, az még belefér.
Egyetlen dolgon agyalok még, a Display Port képét hogyan lehet kiküldeni monitorra / TV-re / projektorra? Speckó kábel kell hozzá? Vagy Display port a megjelnítőn is? Vagy létezik hozzá jó drágán átalakító adapter?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ricsip
addikt
Puff neki, lefeljebb nem apdételek. Céges és otthoni gép is megrekedt Win7 szinten, a cégesnek még kell 4-5 év mire odaér az IT agyilag h. elkezdjenek gondolkozni a W7-->w8 migráción. Az otthonit bármikor updatelhetném 8(.1)-re, de semmivel többet nem ad a jelenlegi "élményhez" ami miatt megérné a vesződség. Lustulok sajna...
[ Szerkesztve ]
-
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
Te írtad ricsip-nek, hogy szopóroller jön a részére. Szerintem meg nem, a Windows RT teljesen értelmét vesztette, mivel csak akkus üzemidőben volt jobb mint az x86-os tabok. De ez mára már nincs így, erre írtam a Core M-et. Ha arra gondolsz, hogy nem lesz frissítés, szerintem az sem akkora érvágás. Pl iPad 2-re sem hozott túl sok feljődést az iOS 8. Nekem egy Surface 2-öm van és nem nagyon zaklat fel, hogy nem lesz rá Win 10.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
bon
őstag
Attól függ, egyik ismerősőm átszámolva 256ezerért vett egy 128gb-os surface pro 3-at, typc coverral és egy tokkal. Igaz nem EU-ban.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
=WiNTeR=
senior tag
Mivel a processzor úgymond a gép "lelke", így az egyik legfontosabb faktor. Az, hogy vékonyabb, 3:2-es a kijelző, és nagyobb a felbontás még mindig nem (elég) nagy előrelépés az SP2-höz képest (legalábbis nekem, racionálisan megközelítve a kérdést).
Nem hiába szoktak az emberek egy generációt kihagyni, és csak a következőt megvásárolni.[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Dave™
nagyúr
Nem tudom a kollégának miért nem jön össze, sokan másoknak is gond nélkül megvan ez a tartam. A 4300U a 2-ben és 3-ban 20%-kal gyorsabb kb, cserében ezek ugye sokkal drágábbak. A sima Pro is leginkább csak azért lett ennyire olcsó, mert érezhetően gyengébb az üzemideje és ezért mostohagyerekként kezeli mindenki. A Pro 2 kb. két órával megy tovább, a 3 talán picivel még többet. De ha az a kérdés, hogy kibír-e egy munkanapot, akkor inkább vesz az ember egy plusz töltőt bentre, és arról hajtja, így kíméli az akkut is és mindig töltött. Gondolom laptopot sem mindig akkuról használsz, ha esetleg dolgozol vele A szerelem része már az RT-nél megvolt, a Pro ugyanazt a minőséget képviseli, csak ezúttal belül is, nemcsak kívül. Ahogy egy rendes Thinkpad vagy Elitebook sem hasonlítható egy konzumer Acerhez, a Surface is kb. ennyire más kategória. De nem csak az i5 miatt, ott van az ssd, a kijelző, a kickstand, az anyaghasználat stb. Van különbség bőven.
-
Dave™
nagyúr
Nem kell trükközni, mint említettem erőlködés nélkül hozza az 5-6 órát, nekem ennyi elég, ahova meg mégsem lenne, oda viszek töltőt. Cserében gyorsabb, mint a céges laptopom (i5 2520M, 8GB, 120GB SSD), plusz kiváló minőségű minden szempontból. Preferencia kérdése
pzstm: az aida nem ingyenes, de van 30 napos trial, én is feltettem most, ez pl. megmondja a cpu fogyasztását direktben, hasznos.
-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
picivel többért Bécsből a 256-osat lehet majd beszerezni Coverrel
WinPho: lehet az én Surface2-m eladó lesz, majd ha arra kerül a sor beszélhetünk róla
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
15 perccel kevesebb bír a Surface2 háttérvilágítással kb...max 20...no persze ez a 10-12órás üzemidőnél nem olyan nagy tétel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
dede, és ezért is fájt volna nekem lemondani erről a feature-ről, mert imádom. Csak tegnap ez nem volt kiemelve, és írásban sem nagyon volt a surface blogon erről szó
-
pzstm
titán
értem
én ilyen 350-400kiló körül néznék ultrabookot, de nem találok nekem megfelelőt...Sony Vaio Pro az lett volna de lehúzták a rolót
Amint lesz Surface Pro 13" akkor az Rt mellé meg is veszem
-
pzstm
titán
hivatalosan nem, bécsben viszont igen. (meg szállítanak is kishazánkba több országból)
1250 EUR-ért van 256-os SSD-s 8GB RAM-os Pro 2 fekete type cover 2-vel, ami eléggé jó ár érte szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest