Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
128GB alá semmiképp sem adnám, a 64 nagyon necces (microSD meg a sebessége miatt nem tekinthető valódi tárhelybővítésnek, csak filmeknek / zenéknek jó).
(#1610) ArsenalF: Szintén SP2 tulajként nagyon meggondolnám a helyedben az SP3-ra váltást, főleg, mert azonos processzorgenerációról beszélünk, teljesítményben elmarad a 2-től a 3 (nesze neked egy ventillátoros hűtés). Szerintem érdemes megvárni a Broadwelleket, azok tényleg nagyot fognak előre lépni a teljesítmény / fogyasztás terén.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Blyan
félisten
Mit értesz alaproginak? Szerintem a 64 giga elég lehet amúgy. Nekem egy belakott 8.1 - igaz nincs megszemetelve - 64 gigán most olyan 16-17 giga szabad hellyel vígan elvan.
Mivel a média és egyéb tartalmat, memóriakártyán és külső vinyón tartom, szóval nem is nagyon fog csökkenni ez a terület számottevően.Persze, ha teheted akkor inkább vegyél 128-ast.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest