-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz buherton #40586 üzenetére
Közben mengéztem, hogy mi ez a CFD. A betűket és a mondatokat értem, de hogy hogyan működik azt már kevésbé. Ezt inkább hanyagolom egyelőre.
Viszont találtam ilyet:
ETF-ek akár RC-n keresztül is:
[link]
[link]Közvetlen áru:
[link]tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Dare2Live
félisten
válasz buherton #40586 üzenetére
A manyup magántulajdon volt.
Elvette vagy nevezd akárminek a magántulajdont az állam? Magánszámlából átment állami számlára? Igen.Ezek után nekem ne mondja senki, hogy bármikor nem veheti el a MÁP+, PMÁPban lévő magántulajdont mindenfajta következmények nélkül. Majd megmagyarázza, hogy Soros. Vagy ld lejjeb a prolinak, hogy elkaszinózták. vagy migráns, vagy pénzügyi válság, vagy ufok.... a proli zabálja miközben elveszik ami az övé
@szabi__memo: Nekem a manyup sok év alatt egyszer volt -os, a 2008as válság idején. Amúgy minden évben vaskosan +t hozott. Azóta is szépen híznak a számlák. Az árfolyamadatok alapján kiszámoltuk, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyon bekebelezésének 2011-es lezárása óta, 6 év alatt, 2017 végére átlagosan mintegy 70 százalékkal nőtt azoknak a nyugdíjpénze, akik nem engedtek a zsarolásnak, és kitartottak a pénztári tagság mellett.
Ennyit az elkaszinózásról.A "a pénztárak elkaszinózták az állam PRje volt, hogy mért veszi el. Te is benyaltad. Aki nem annak ott az 5-10-20milliója a számlán. Ha más nincs is befizetés a vége nyugdíjnál elég szép summa lesz. Na aki benyalta az állami PRt annak nem lesz. Aki nem nyalta be az állami PRt annak meg lesz.
Szerintem sokkal jobban jár aki megkapja nyugdíjnál azt az 5-10-20milliót. Lehet tévedek? Na????
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T eladó - 4/64 Gb Megkímélt!
- Eladó 2db bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Újszerű DELL XPS 9315 UHD+ Touch! I7-12gen 16GB RAM 512GB SSD Erős akku, gyari garancias!
- Gigabyte X570 Aorus Elite + Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock 4 Beszámitok!
- Asus Rog Ally X Z1 Extreme eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest