- Direct One (műholdas és online TV)
- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Photoshop
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jeleztek mar tobben is,h van ra igeny. Emellett szokott lenni neha eloadas mindenfelerol, amit mi raknunk ossze olyan temakrol amik erdeklik a tobbieket, igy gondoltam kiveszem en is a reszem. Es igen, nagyon jo munkahelyem van szerencsere.
Koszonom,h megnezted, minden kritika jol jon, masok mashogy gondolkoznak, nem az a cel,h az en gondolatmenetem szerint dontsenek majd, de ezt nyilvan el is fogom mondani, hanem legyen egy alap amire lehet epitkezni.
Dkj-s gondolatot mindjart bele is irom, de a sorrendet is modositom.
Azt nem irtam, de nyugodtan barki felhasznalhatja, ha szeretne, nev az kamu benne, ugyh oda is azt ir amit szeretne.
Frissitettem azok alapjan amit irtal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Direct One (műholdas és online TV)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest