Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz FehérHolló #20849 üzenetére

szerintem a kérdés nem implikálja, hogy árfolyamtól függő lenne bármi amit kérdeztem, de mindegy.

mert nyilván egy csomó könnyen megtalálható helyen leírja a bank, hogy háhá azt hiszitek, hogy tényleg lekövetjük a bux indexet, pedig a nagy lóf@szt, jól lehúzunk még pár%-ra amit valójában észre sem vesztek, mert azt hiszitek, hogy annyi a költség amit mi odaírunk, hogy költség ;]

nem vártam semmi segítséget, de azért azt feltételezhettük volna az előzmények alapján, hogy nem olyat kérdezek amit nagyjából 3 másodperc megtalálni :)

jaja nyilván más ötletét akarom eladni, csak kár, hogy mindent kizártam már rég amiket írtatok, és 1 konkrét kérdésnek való utánajárásra kérdeztem ötletet, valószínűleg ez lehet a plágium definíciója ;]

szóval hogy pontosítsuk a kérdést, arra lettem volna kíváncsi, hogy hol lehetne utána járni azoknak a mezei juzer által rejtett költségeknek, amit az alapkezelő igenis rádterhel (nem konkrétan rád, hanem az egész alap vagyonára) azzal, hogy folyamatosan építi az árfolyamba a költségeit, csak nem dugja az orrod alá és az apró betűs részekben sincs rá utalás.

de mindegy hagyjuk :)

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

Új hozzászólás Aktív témák