Új hozzászólás Aktív témák

• Paxker315

addikt

válasz Ádám16 #127431 üzenetére

Nem vagyunk egyenlők ebben. Nekem a fő elvárás: manuális váltó OFF, ha azzal van szerelve, az kizárási kritérium. Ami egyben elhozza, hogy olyan AT-vel kell venni autót, ami gondmentes és "statisztikailag nem szeret elromlani" (toyota hibrid rendszere pl). Elvárás még, hogy füldugóban vezetve 1 óra után ne zsibbadjon a fejem a zajtól, ezen meg elvérzik az előbb említett vonal - ha csak nem lexust veszel. Elvárás, hogy legyen dinamika, ne ragadj be vele főúton, amin. A régebbi hibridek szintén elvéreznek.

Tehát szempont. Olcsó fenntartás és szervizeltetés, megbízhatóság, dinamika és valamilyen szinten csendes beltér (füldugót használok, de áttör a környezet). Ami kizárásos, a manual váltó, utóbbi ha van, nem is nézem tovább a hirdetést. : ) Én úgy érzem, megtaláltam amivel elleszek még 2-3 évig, a szervizt gyk alkatrészárban meg tudom oldani, a fogyasztás teljesen baba 5 liter v alatti, és megbízom a technikában. Bár a minőségérzet&kivitelezés az nagyon gáz.. : ) Ja, hogy ez nem 3-6 havi bevételnek megfelelő összeg volt? Na és? Ha eladom, úgyis végső soron a fenntartási költségek lesznek jelentősebb tényezők, mint az újraeladhatóság. Így meg igazából "parkol benne" a pénzed, amit másra fordíthattál volna, de jó eséllyel nagyobb részben visszakapod később.
    Gyűlölök autózni, szvl hagy legyen már annyi puffer a rendszerben, hogy nem olyannal szivatom magam, amit zsigeri szinten még jobban utálok. :B

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák