Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
És ez? 45 -ért használtan, de gar nélkül vagy új sx130 40-ért.
-
zolaas
senior tag
Nagy keresgetések közt találtam : S2IS vélemények?
Köcce. -
zolaas
senior tag
válasz
schawo #32898 üzenetére
köszönöm. Egyébként nem is konkrét eladó cuccra gondoltam, hanem csak típusokra. De pl ez is jól jöhet.
A használt készülékeknél, meg gondolom csak oda kell figyelni, h menjen minden. gondolom én, h itt is így működik
De ha nem jól gondolom, akkor köszönöm a figyelmeztetést. Ha vmi 2 éve 60 volt, most adják 40-ért, de van 40 attól jobb újonnan akkor ugye nem is kérdéses, h mit vegyek. Nem gondoltam, h még ennyire tud fejlődni ez a technika. De ezért is kérdezek mielőtt választok vmit. Ehhez én nem értek, és azért vannak az ilyen forumok, h tudjon az ember fia érdeklődni
Köszönöm még 1x.
-
zolaas
senior tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségetek, hogy mondjatok nekem régebbi, de jó készülék típusokat, amik vállalhatóak a mai világban is. Magyarán használt készüléket vásárolnék max 40k a keret. Nem sürgős, csak nem akarok minden számomra jó vétellel iderohanni kérdezősködni, inkább előre megkérdem mik azok a nem túl régi típusok ebben a kategóriában amik jók lehetnek számomra.
Pár dolog, h mire is kellene: főképpen benti fotók ( jön a gyerek), nagynéha, kintiek, de azok is közeli képek. Mivel mostanság nem igen megyünk kirándulgatni, így ez most nem fontos szempont. Majd 2 év múlva cserélek.Minél egyszerűbb kezelhetőség, mert én nem akarok azzal foglalkozni, h mit és hová állítsak, a nejem pedig mégúgysem
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest