-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Múltkor már érdeklődtem, az asszonynak, és a gyereknek kellene egy kompakt gép. Semmi manuális mód, full automata kellene. Van egy Fuji A350, de több probléma felmerült vele, nem talál fókuszt már lámpafényben sem, csak egy fókuszpontja van, ezenkívül véleményem szerint kékes árnyalatú az összes kép. Szóval most néztem, kaptam az edigitaltól egy kupont, ha ma éjfélig rendelek, 5% kedvezményt kapok. Olcsóbb gépek között nézelődtem, ezeket találtam:
Akkuk, SD kártya van itthon. Olyhoz adnak MicroSD adaptert, és saját akkus. Ez a saját akku nem tudom előny, vagy hátrány kompaktnál.
SZóval melyiket ajánlanátok? Esetleg egy harmadikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest