- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Facebook és Messenger
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Esetleg van már valakinek tapasztalata a Huawei P20 Pro és a Samsung Galaxy S9 Plus fotós képességeit illetően? Szimpatikusabb lenne a P20 Pro, márcsak a kijelző védelem miatt is, mivel S9-re lehetetlen épkézláb fóliát találni, a fliptokot meg nem tartom semmire. A legfontosabb szempont a fényképezés lenne, viszont a két készülék képeit összevetve, a képekbe bele nagyítva jócskán alulmarad a Huawei, nagyon összemosódnak a részletek valamint a homályosítást is túlzásba viszi.
Ez valóban így van vagy csak nekem tűnik így? :/Üdv!
-
tjokai
senior tag
Szia. Persze, lehet tudni Itt helyben vettem egy GSM üzletben újonnan, 1 év garanciával 185e Ft-ért. Nagyon régmúltú és korrekt cég csakis emiatt mertem náluk telefont venni, már nem az első telefon amit tőlük vettem.
Ajánlott vétel a telefon, tényleg profi készülék. Nyugodtan kimerem jelenteni h az eddigi legjobb BlackBerry telefon[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Soybex #116653 üzenetére
Igazából korábban volt már egy BB Passportom, a Blackberry szövegkezelése, szövegbevitele rendkívül szimpatikus. Jelenleg S8+ készülékem van, ez is remek telefon de a szövegkezelése katasztrófa....hiába tanítom be a szótárát, szinte sosem találja el, h mit is szeretnék begépelni, ha egy pillanatra nem figyelem a begépelt szöveget, akkora baromságok születnek, h magamon nevetek kínomban, aztán győzök magyarázkodni. Na a Blackberrynél ilyen nagyon ritkán fordul elő.
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Blackberry KeyOne-ról van már valakinek személyes tapasztalata? Leginkább a rendszersebesség, a kamera, a kijelző minősége, az akku üzemidő és a fizikai gombsoron való gépelés nehézsége érdekelne vele kapcsolatbanÜdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Melyik jobb vétel?
Honor 8 vagy Sony Xperia Z5?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
BlackBerry Passportról milyen véleménnyel vagytok? Van itt a fórumon BBP tulaj esetleg?
Hét éve Androidot nyüstölök, volt WP-m is 1 évet. Ezekután mennyire lenne új a BB Passport? Kb 3 napig volt nálam egy BB Z30; de az a telefon egy katasztrófa, nem használtam. Most valamiért a Passport nagyon elnyerésére a tetszésemet csak tartok tőle, mivel teljesen új vonal számomra...[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Conan8 #79314 üzenetére
Mentsd át a névjegyek telefonmemóriába a SIM-ről, majd a régi telódba egy adapterrel tedd be az új SIM-et és visszamásolod a névjegyeket telefonmemóriából az új SIM-re. Lehet van egyszerűbb megoldás is, ha így van, biztosan megfogják írni mások. Én sem vagyok nagy telefonguru, én így csinálnám ahogy leírtam
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Conan8 #79312 üzenetére
Gondolom ezt az üzenetet nem csak nekem szántad, mert engem címeztél meg
Csak az LG G3-ról tudok mondani pár szót, azt már használtam. Nagyon imádtam, nagyon szerethető készülék, mérete is pont jó.Egy nagy negatívuma van, amivel nem tudtam kibékülni sosem....Telenor 3G hálózaton, vidéken eszeveszett módon dobálja a térerőt sőt gyakran el is veszti teljesen.Ha jól tudom ez G3 szériahiba az antenna rossz helyen történő elhelyezése miatt....vagy valami ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
válasz pitrikzoli #79307 üzenetére
Igen, tudom. Gyönyörű az a barna bőr a dupla varrással, szerelem volt első látásra Ráadásul megy is a kocsim üléseihez a színe, az is ugyanilyen barna bőr
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Tegnap megnéztem személyesen a T-Pontban majdnem mindegyik szóban forgó készüléket, nyomogattam, tapogattam, szagolgattam őket, stb...
Huawei P8: őt nem sikerült megnéznem, éppen készlethiányos volt, de jövőhéten már sikerül vele is megismerkednem.
Samsung Galaxy S6 - S6 Edge: valahogy nem igazán jött be, számomra az a lekerekítés a kijelző két szélén nagyon "bucsús" hatást kelt(szvsz képeken sokkal jobban néz ki), nem beszélve arról h emiatt és az üveg borítás miatt jobban kiakar csúszni a kezemből a készülék, mint egy élő ponty. A sima S6 egy fokkal jobb, de az meg iszonyat vékony, majdnem kényelmetlen a fogása
Samsung Galaxy Note 4: nem rossz, egész pofás készülék, de már nagyon határeset a készülék mérete a mindennapokra. Ez az egy negatívuma számomra első kipróbálás után, minden más ötös.
LG G4: ő győzött meg a legjobban, barna bőr hátlapos modellt sikerült kipróbálnom. Hát mit mondjak, gyönyörű telefon! Ez a barna bőr hátlap szemtelenül elegáns, az egész készülék nagyon egyben van. Egyedül a hátlap tartóssága miatt aggódnék, h mennyire kopásálló az a festett bőr Most jár a készülék mellé egy HBS900 Bluetooth headset is, így meg főleg megéri a vétel.Úgyérzem leszűkült a kör 2 készülékre, a Samsung Galaxy Note 4-re és LG G4-re, de picit jobban húzok a G4 felé, valószínűleg ő lesz a kiválasztott Bár még a Huawei P8-at azért megvárom
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Melyik készüléket ajánljátok leginkább ár/érték/teljesítmény arányban az alábbiak közül?
- Samsung Galaxy S6
- Samsung Galaxy S6 Edge
- LG G4
- Huawei P8
- esetleg Samsung Note 4Sok sok fényképezésre, YouTube videózásra, filmnézésre, netezésre, Facebookra, és némi zenehallgatásra szeretném leginkább használni. Akku üzemidő és a képminőség fontos szempont!
Szeretnék 5", max 5,5" körül maradni, nem akarok tepsi telefont!Az S6 Edge a legszimpatikusabb ezek közül de nem olvastam túl sok jót az akku üzemidőről, az LG G4 esetében meg félek a bőr hátlaptól h idő előtt csúnyán megkopik(tuti ez lesz a szériabetegsége a G4 típusnak)...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Eszem ágában sincs előre utalni, főleg nem ilyennek. Nekem csak az gyanus, h szinte minden gyártó csúcsmodellje megtalálható a hirdetéseikben és mind jóval jóval áron alul, gyári függetlenül, garanciával! De ami a legfeltűnőbb, h minden telefon más környezetben van fényképezve, más a háttér, más helység.....ha ez egy GSM bolt, akkor legalább valami hasonlóságnak kellene lennie a fényképeken, de semmi :/
Ha jobban szétnéznék neten, lehet viszontlátnám a képeket más hirdetéseben más oldalakon[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
Ezt a sztorit olvassátok el és tanuljatok...
Tegnap egy Note 3 vásárlással kapcsolatban érdeklődtem itt fórumon, h mire érdemes odafigyelni egy használt telfon vásárláskor, főleg ha feltűnően olcsón adják, biztosan emlékeznek, akik olvasták...
Na, ma felhívtam őket telefonon, hát nagyon durván sántít a dolog
Ők egy GSM bolt hálózat, az ország több pontján is van üzletük. Szekszárdi címen volt meghirdetve1db Note 3, mondom a srácnak, h személyesen átvenném Szekszárdon. Erre jött a válasz, h az a cím csak a hirdetésben van, valójában nem ott van a telefon, hanem éppen ott, ahova kérem. Kérdeztem a telefon állapotáról, állításuk szerint 2014.novemberi vásárlású készülék és a Media Marktba szól a garancia. Feltettem a következő nagy kérdést, miért ilyen olcsó? - azért, mert ez valami zálogosdi ügyből került hozzájuk, nem jelentkeztek érte és így ők erre nem tehetik rá a haszonkulcsot, azaz annyiért kell eladniuk, amennyiért hozzájuk került. Felsorolt a srác vagy 5 nagy várost h hol van üzletük,persze tőlem mind messze van, így mondom küldje el futárral. - Semmi akadálya, akár 6 órán belül itt a futár a telefonnal. Milyen színben kérem? Még választani is lehet, nem úgy volt h csak 1db van? - Ja nem, ezek új telefonok. (na mondom magamba, akkor most biztos én vagyok ennyire hülye, h ellentmondanak a dolog egymásnak) Mondom remek, akkor küldje a futárral, ha megérkezik megnézem és fizetek a futárnak. Erre jött ám a válasz, h a szerződésükben az áll, h előre kell utaljam a pénzt egy K&H számlára, a futárnál nem tudok fizetni.
Na itt kellett volna lecsapni a telefont, de nem tettem. Gondolkodóba estem az igen kecsegtető ajánlat végett de végül elálltam az üzlettől!Na mit szóltok rá, ez tiszta üzlet lehet?!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Melyik vétel lenne jobb?Samsung Galaxy Note 3 /1év GSM bolti gar., dobozában, tartozékok, gyári független, újszerű állapot, flip tok)
60.000ft
vagyLG G2 (1 éves készülék, újszerű állapot, tartozékok, fémtok, gyári független, garancia nincs, tulajdonostól)
62.000ftA Note 3 rendkívül gyanus, feltűnően olcsó
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Valaki használt már Sony Xperia Z Ultra készüléket? Milyen tapasztalatokat tudtok róla írni? Hordozhatóság a mindennapokban, sebesség, minőség, akku üzemidő, stb...Jelenleg egy Sony Xperia Z -t használok, nagyon szeretem ezt a dizájnt és magát a készüléket is, csak hát van egy olyan "betegségem" h kb 3 havonta cserélgetem a telefonomat, mindig megunom.
A Sony Z-re kellene ráfizetnem +15e ft-ot és kapnék érte egy gyári független, fóliás, Xperia Z Ultrát, megérné?
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Samsung Galaxy Note2 vagy Sony Xperia Z?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hi all!
Huawei Ascend P6-ről milyen véleménnyel vagytok?Üdv!
-
tjokai
senior tag
2 hónapos, gyári független Samsung Galaxy Note 3-at nem szabad megvenni 55.000ft-ért, igaz?! Vagy lopott, vagy klón......előfizetéses ugye nem lehet Túl olcsó, gyanus, ennyire hülye senki nem lehet
Sem egy zsír új, gyári független, 1év garis Sony Xperia Z1 compact telefont 57.000ft-ért
Egy másik nagy apróhirdetéses oldalon(3 betűs) nézelődtem és ott akadtam egy hirdetőre, aki gyanusan olcsón árulja a felsőkategóriás készülékeket
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Viktor0610 #59487 üzenetére
Éppen ezt akartam kérdezni, h szerkesztettem a kiírást, olvastad e a részleteket is? De látom, igen
Köszönöm a véleményed
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Samsung Galaxy Note 2 vagy LG G2?Melyik jobb vétel? Egy árban van mindegyik(70e ft), gyárilag kártyafüggetlen mindkét készülék, a Samsung patika állapotú garanciás és full tartozékos míg az LG-n van egy elég csúnyácska esésből származó sérülés a jobb sarkán és jobb oldalán csak töltő van hozzá és nincs rá garancia.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz jocipecs #57873 üzenetére
Szia
Csak egy jó tanács: Ha DualSIM készüléket szeretnél, a kínai telefonokat felejtsd el, hacsak nem szeretsz nap mint nap szoftvereket telepíteni, átírni, programozni, frissítéseket vadászni, stb. Az a baj ezekkel a kínai csodákkal, h alapjában sz@rok szoftveresen nincs mit szépíteni. Az általad leírt Samsung vagy esetleg Nokia Lumia 630 nyugodtan megvehető, azzal minden fog működni tökéletesen alapjában is, ebben biztos lehetszTapasztalatból beszélek, volt már két kínai csodám is (DooGee DG550 és iNew V3), mindegyik kb egy-egy napot töltött nálam, annyira szerethető telefonok voltak. Persze vannak olyanok, akik szeretnek ezekkel babrálni, erre izgulnak, én inkább maradtam a két SIM / két készülék megoldásnál, nekem a használhatóság és a megbízhatóság az elsődleges
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Szerintetek melyik jobb vétel?1. Huawei Ascend Mate (még 1év garanciával, full dobozos, Telenornál vásárolt de gyári független) ... 48.000ft (személyes átvétel)
2. Samsung Ativ S (garancia nélkül, adatkábel és töltő, független) ... 43.000ft (utánvétes postával együtt)
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Telefonvásárlás előtt állok Nokia E6-ról váltanék, használtan venném innen az oldalról kb 50e ft-os kategóriában, Android vagy Windows8 nekem mindegy, amire kellene a telefon: sok sok fényképezés!!!, netezés, facebook, viber, telefonálás, youtube. Akku legalább egy napot bírjon ki átlagos használat mellett. Fontos a kijelző és kamera felbontása, valamint a stabil működés, ne kellejen napi szinten szoftveresen buherálni, mert attól végem van idegileg.Kiszemelt készülékek:
1. Samsung Galaxy S3
2. BlackBerry Z10 (STL100-2)
3. Huawei Ascend P6
4. Nokia Lumia 920
5. Samsung Ativ S
6. LG Nexus 4Melyik készülék felelne meg a legjobban az elvárásaimnak? Melyik lenne a legjobb vétel a kategóriában? Meghallgatok más típust is...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Kínai telefonokról mit tudtok, szabad velük foglalkozni? Jelenesetben egy Inew V3-mal szimpatizálok de tartok tőle. Valaki ismeri esetleg?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Huawei Ascend Mate készüléket ismeri esetleg használja valaki itt a fórumon? Ha igen, légyszi írjatok le róla némi infót, mindent amit tapasztaltatok vele kapcsolatban, hideget-meleget. Hozza a Samsung Galaxy Mega 6.3 szintjét vagy sem?
Amire fokozottan kíváncsi lennék az a valós akku idő, anyaghasználat, milyen minőségű képeket készít(ez fokozottan lényeges, sokat fényképezek), mennyire megbízható, navigáció mennyire tartja a gps jelet. Ja és sok sok netre, videóra, filmre használnám a készüléket.Előre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Használt telefont szeretnék vásárolni itt az oldalon, elsősorban hálózatfüggetlen(Telenoros is érdekel) Androidos készüléket de WP8-tól sem zárkózom el. Árban maximum 50e ft-ot szánok rá. Na ebből a pénzből a lehető legjobb készüléket szeretném megvásárolni. Garancia nem feltétel, viszont a megkímélt állapot annál inkább. Netezésre, filmezésre, FB-ra, és sok-sok fényképezésre használnám, így fontos a minőségi kamera.
LG Nexus 4-et néztem ki, de szóba jöhet a HTC 8X és a Nokia Lumia 920 is, de akár SGS3 és Ativ S is érdekelhet. Ezek közül melyik felelne meg legjobban?Feltételeim a következők, minimum: 1GB RAM / Dual CPU / 4,3" kijelző minél nagyobb felbontással / 8 Mpx minőségi kamera, vakuval / GPS / 8gb ROM vagy ha kevesebb, legyen bővíthetőségi lehetőség / minőségi anyaghasználat.
Kínai telefon, Iphone NEM érdekel!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Steve006 #51792 üzenetére
Sztem nem.....Lumia 625 esetén nagyobb de gyengébb minőségű kijelző, Lumia 520 esetén nincs vaku. Processzor mindkettőben duplamagos ugye, 625 esetében +200Mhz, nem számottevő különbség, WP8-nak bőven elég a 2x1Ghz is.
Szóval ha megteszi a kicsit kisebb -0,7" (de picit szebb képminőségű) kijelző és nem okoz gondot a vaku hiánya, akkor Lumia 520
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hi
Ma LG G2 tulajdonos lettem, állati jó telefon. Köszönöm a tapasztalatokat és véleményeketÜdv!
-
tjokai
senior tag
Hali
Huawei Ascend Mate telefonról mi a véleményetek, érdemes vele foglalkozni?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Készülék csere előtt állok, nyugdíjazni szeretném jelenlegi Nokia E6-00 telefonom. Szeretnék csatlakozni a "tepsitelefon" tulajdonosok közé, hosszú időre tervezek az új jövevénnyel (legalább 2 év), így elsősorban a komoly tudás, megbízhatóság és a gyorsaság a fő szempont. Kikötéseim a következők: 4X CPU, min.2GB RAM, min.5" kijelző . Elsősorban internetezésre, filmezésre és fényképezésre szeretném használni, így fontos tényező a minél jobb minőségű és nagyobb kijelző valamint a kamera. Egyedül amivel kompromisszumot tudnék kötni, az a fix belső tárhely, de ha már fix akkor legyen legalább 16gb de inkább 32gb Három gyártó szimpatikus Samsung, Sony, LG (bár utóbbitól kicsit tartok).
Ezen paraméterek alapján 4 készülék került kiválasztásra, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note3, Sony Xperia Z1, LG G2. Ezek közül kellene kiválasztani a lehető legjobb készüléket a lehető legjobb áron.
Telenornál vásárolnám előfizetéssel, természetesen újonnan, az eladóhölgy az LG G2-t részesítette előnyben, mivel akkora mint az S5, tudása is majdnem ugyanaz, csak éppen kb 60e ft-tal olcsóbb koreai társánál, ami nem utolsó szempont. A Note3 már majdnem túl nagy, tartok attól h zavaró lenne a fizikai mérete a mindennapokban, számok alapján nem sokkal nagyobb az előbbi 3 típusnál de a valóságban jelentős a méretbeli különbség, zsebre nem nagyon kell tenni. Az Xperia Z1 design az utolsó a listámon(túl vastag a kijelző körüli káva), más gondom nincs vele. S5 tetszik minden szempontból de nem vagyok benne biztos h csak azért mert Samsung, megér 60e ft-tal többet LG G2 honfitársánál. Az LG tetszik kívül-belül, de félek tőle, mivel nem a legelismertebb mobilgyártók közé tartozik.
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Várom segítségeteket
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Samsung Galaxy S Advance vagy Sony Xperia L vagy LG L7 II vagy LG L9 vagy Nokia Lumia 620?
Képtelen vagyok dönteni
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Aranykártyás előfizetésemet szeretném meghosszabbítani újabb 2 évre a T-Mobile szolgáltatónál, készülékcserével egybefűzve, részletfizetéssel.
Van pár szimpatikus készülék számomra nagyjából a 60e ft-os kategóriában, több pénzt nem szeretnék rászánni még a részletfizetéssel sem.
Nem tudom melyik készülék lenne a legjobb választás? Fő szempont nálam a jó minőségű fényképező, vaku, minél jobb képminőség és nagyobb kijelző, bővíthető memória, akadásmentes használat. Mindegy h Android vagy WP8, mindegyik rendszer szimpatikus.Ezek a kiszemelt készülékek:
LG P710 Optimus L7 II
LG E460 Optimus L5 II
LG Optimus L9
Sony Xperia L
Nokia Lumia 620
Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy S Advance[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Sok-sok fényképezésre, még több netezésre valamint youtube-ozásra, és annál is több filmezésre keresnék telefont, amiatt jó lenne a minél nagyobb kijelző és a normális képfelbontás. Használtan szeretném venni, max 50e ft-ot szánok rá.
Három készüléket néztem az LG házon belül, melyik lenne a jobb vétel?1. LG P920 Optimus 3D
2. LG Optimus L7
3. LG Optimus 2XEsetleg ha más gyártótól is tudok ajánlani olyan készüléket, ami a fenti kritériumoknak megfele és jobb az általam leirt 3 tipusnál, szivesen meghallgatom!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
60-65e ft környékén milyen telefont tudnátok ajánlani használtan?
Lényeges a 3,7" feletti kijelző, jóminőségű kamera, minőségi készülékház...IOS izárva!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz quailstorm #8121 üzenetére
Amire én használnám, arra pont nem jó az N900 ezekszerint....egy napi kiruccanásra vihetnék magammal 3 fullra töltött pótakkut Rengeteg videót nézek, állandóan neten lógok, kamerázgatok....igazi Y-generáció vagyok, technika nélkül világvége van nálam
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz quailstorm #8117 üzenetére
Úgylátom, megtaláltam akkor az N900 gyengepontját Köszi az infókat, sokat segitettél a döntésben
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz quailstorm #8114 üzenetére
Youtube-on a 720p videókat mennyire szereti az N900? Facebook esemény értesitést belehet állitani? Akksi mennyire tartós?......szeretem sokat nyomkodni a telefonomat, facebook, net, film, zene, stb
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hi all!
Nokia N900 vagy Nokia N9?Cél: minél olcsóbban, minél jobb képességek, minél használhatóbb készülék a mindennapokban hosszútávon!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Üdv!
-
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Telefon vásárlás előtt állok, innen venném használtan. Nokia lesz mindenképp, de megkérdezném a nagyközönségtől előbb, h a két modell közül melyiket ajánljátok inkább:
1. Nokia N9
2. Nokia Lumia 900Sok netezésre, film nézésre, facebookozásra, zenehallgatásra, fényképezésre használnám a legtöbbet. Folyamatosan frissülő Offline navigáció, akadásmentes videó lejátszás 720p-ben, frissülő app-ok fontos szempont!!!
Androidról, Sony Xperia S-ről váltanék, tehát ELADÓ 65e ft-ért ha vkit érdekel!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Második telefonként kellene egy qwerty-s egyszerűbb teló az SXS mellé, Nokia E51-et selejtezném le. Ugye a Motorola Milestone2-re gondoltam vagy Nokia E7...E7 nagyon tetszik, de mindenki próbál lebeszélni róla a symbian lassúsága miatt, annyira vészes tényleg?
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hali
Motorola Milestone2 telefonról vélemény? Érdemes ilyet venni? Az első szériáról hallottam, h az érintőpanel meghibásodás szériahiba volt, ez fennáll a második szériánál is?Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Optika01 #6830 üzenetére
Ha tudást nézzük a két telefon között, a 4magon kivül szinte azonos tudású a két készülék. Ma még a 2mag is bőven elég, de ha hosszú távra tervezel (évekre), akkor mindenképp LG 4x. Bár nem biztos h megéri hosszú évekre tervezni egy telefonnal, hiába tudja most a 4 magot az LG, 2év múlva már annyival fejlettebbek lesznek a készülékek egyéb téren is, h ez az LG modell hiába 4magos, akkor is már valamelyeset elavultnak fog számitani egyéb paraméterei miatt.
Én inkább elvagyok most egy Sony Xperia S-sel, most ez bőven jó mindenre, aztán majd 1-1,5év múlva veszek egy akkor komolynak mondható telefont, persze ha majd megengedhetem magamnakEgyébként a Sony Xperia S szebb külsőt kapott az LG 4x-nél, olcsóbb is, és mindenre elég lesz még idén is
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Haller
Nem tudjátok, hol tudok Nokia N950 telefonhoz jutni?Üdv!
-
-
tjokai
senior tag
ZTE telefonokat nem ismerem, de attól még lehet jó. Csak ezért ajánlottam a Samsungot. LG tényleg egy kaki, nekem is volt már 3D-m, de nem nyerte el a tetszésemet szinte semmilyen téren sem, talán csak a külseje és ennyi. A kijelzője nagyon pontatlanul érzékel
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Samsung Galaxy S2
Sony Xperia SMindkét készülék 70e ft körül mozog használtan. Biztosan van más gyártóknak is jó készüléke ebben az árkategóriában, én csak ezt a kettőt merem ajánlani, mivel ezeket kivül-belül maximálisan ismerem....de majd mások is segitenek biztosan
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz batai15 #6544 üzenetére
Sorry, erről nem tudtam Akkor Nokia N900?
N900-am volt, azt bátran merem ajánlani, nagyon profi készülék, tényleg mindent tud amire szüksége lehet az embernek, egyedül a fizikai méretével kell megbarátkozni.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Motorola Milestone lesz a te telefonod, persze már csak használtan lehet kapni ezt a tipust, de még kifogható szép állapotú!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz batai15 #6481 üzenetére
Látom Android párti vagy, igy megértem a véleményezésed Nem hinném h teljesitménnyel lenne probléma Android terén, Samsung Galaxy S2-m van, de nem vagyok vele megelégedve, mint eddig egy Androidos telefonommal sem a már emlitett problémák miatt. Rengeteget tud ez az op.rendszer, a legtestreszabhatóbb az tény, de az a halálom mikor kiirja h "bezárás kényszeritése" vagy mi a tö*öm, és minden visszaáll alaphelyzetbe.....ez eddig az összes Androidos telefonomnál jelentkezett, igy op.rendszer hibára tudok következtetni. A lefagyás meg a másik, nem sűrűn csinálja de akkor is na...
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Persze, ezzel a részével tisztában vagyok. Igazából IOS alapból nem szimpatikus, WP7 egy katasztrófa 1 hónapnál tovább nem birtam vele együtt élni, ANdroid jó lenne de már kb 5 androidos telefonom volt, mind lefagy, összeomlik, stb.....nem tartom megbizhatónak. Nagy Nokia fan voltam egészen addig amig a Nokia nem csinálta meg élete legnagyobb hibáját, h átállt teljesen a WP-s telefonokra. Inkább feljesztették volna a Meego op.rendszert tovább(Nokia N900/Nokia N9),ezerszer használhatóbb op.rendszer a WP7-nél. Igy maradt a Symbian, nincsenek hatalmas elvárásaim tőle...
És köszi a választ mindenkinek
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hello
Nokia E7 tulajokhoz lenne kérdésem, ide mivel saját topikjában senki nem válaszol.Mire elég egy Symbian3 op.rendszerrel megáldott Nokia E7 a mai napokban? Mennyire használható a mindennapokban? Facebook mennyire kezelhető Symbianon? Xvid és wmv videófájlokat kezel? Webböngészés mennyire lassú a 680mhz-es procival?
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hali
Mobilcsere előtt állok, LG P920 Optimus 3D-ről váltanék, az LG egyszerűen csalódás volt számomra, nem is volt meg 1 hónapnál tovább. Használtan venném az "új" telefont, fontos számomra a pontos érintésérzékelés, a gyorsaság, rendszer stabilitás, fényképező minőség, kijelzőminőség, hangminőség, net.
Max 65-70e ft-ot szánok rá!
3db készülék között gondolkodom, melyiket ajánljátok a legjobban az elvárásaimhoz igazitva?Samsung Galaxy S2 vagy Motorola RazR xt910 vagy Nokia N9?
Esetleg ha tudtok még hasonló jó készüléket ebben az árkategóriában, szivesen meghallgatom!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Z Flip 6 SM-F741B 512GB mobiltelefon eladó!
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest