Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini

senior tag

Sziasztok!

Gondolkodom a régi Samsung Galaxy A41-em lecserélésén. 4 éve van meg, kb. fél éve bármit csinálok vele (SD kártya/háttértár kiürítése, memória pucolás, nem használt alkalmazások törlése stb.), már kezd lassúcska lenni. Az akkuja sem a régi, bár ez annyira nem izgat, mert 99%-ban home office-ban vagyok, tehát tudom tölteni, de na. :D

- Árkategória. Anno ezt valami 85-ért vettem (kamatmentes részletre), maradnék ennél az árkategóriánál.
    - Használt vagy új? Új készüléket szeretnék.
    - Hol vennéd meg? Hát... Mivel nem vagyok hardcore felhasználó, a mobilnet mérete (gyk. az előfizetés csomagja) irreleváns; jelenleg egy régről hozott 4 GB-os csomagom van, ezzel a Telekomnál - ahol az előfizum van - nem igazán adnak kedvező ajánlatot, csak ha az ettől a 3-4. nagyobb csomagot választom egy vagyonért havonta. Mivel a telefonokhoz teljesen hülye vagyok, így talán marad az, hogy egy összegben, boltból venném.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel. Az épp most best-buy teljesen jó. :D
    - Mire használnád? Koca felhasználó vagyok, böngészésre (net + FB) használom leginkább, meg online ügyintézésre. Fotózni is szoktam telefonnal, de kb. mindegy, milyen a kamera, nem vagyok fotóművész.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android jó, azt már ismerem. :D
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A mostani 6.1" képátlóval bír, ha ettől picivel nagyobb, az nem baj, kisebb ne legyen.

Új hozzászólás Aktív témák