Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz vence #186548 üzenetére

    Egyentucat VW kocsikat is mennyien vesznek, pedig egy halom jobb, szebb, gyorsabb vagy éppen techinailag érdekesebb/időtállóbb autó létezik azonos avagy olcsóbb árszinten. :U Nálam a Samsung a telefonpiac VW-je. Felsőkategória alatt nem biztos, hogy izgalmas, ellenben megfelelő szinten hozza hosszabb távon is azt, ami nagyon sok felhasználónak elég és megfelel.
    Engedd már el ezt a Moto fanboy-kodást kérlek, mert elég zavaró (vagy csak engem? :F ) és nem kicsit torzítja a topicot.
    Félreértés ne legyen, mert jó készülékeket csinálnak, (időnként) jó ár/érték aránnyal, de nem csak ők léteznek a piacon (még ha a Te fejedben csakis ők vannak). Nincs személyes gondom veled, csak jót akarok a topicnak és nem hiszem, hogy minden kérdésre egy válasz lehet: Moto, Moto, Moto... Lehet jó ajánlás egy Moto, de szerintem nem mindenre. Csak lépj ki egy kicsit a rendkívül zárt világodból és látsz sok csodát. :D

    Megj: Tudom, jöjjek gyakrabban és ajánljam a jobbnál jobb telókat, de sajnos nincs rá elég időm (időnként tapasztalatom), hogy elég gyorsan és megfelelően válaszoljak is a kérdezőknek.

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák