- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
ggeleven #194440 üzenetére
A hosszútávú biztonsági frissítéseket kapó Xiaomi eszközök listája mostanra közép- és felsőkategóriás modelleket is tartalmaz:
POCO F7 Pro (2031. március 27-ig)
POCO F7 Ultra (2031. március 27-ig)
Xiaomi 15 Ultra (2031. március 1-ig)
Xiaomi 15 (2031. március 1-ig)
Redmi Note 14 (2031. március 1-ig)Ha tartaná ezt az irányt az jó lenne!
-
Cyborg
őstag
válasz
ggeleven #194437 üzenetére
Köszi a kiegészítést, ennyi variációt tényleg nem lehet fejben tartani
Honda567
Manapság sokkal fontosabb szerepe van a szoftveres támogatásnak, mint valaha, uh én Samsung, vagy Pixelt vennék(Nekem Pixel van emiatt, meg a tiszta android miatt is)...arról nem beszélek, hogy a xiaomi a csúcs kategórától lefelé telerakja mindenféle bloatware-rel rendre a telefonjait
-
User05
tag
válasz
ggeleven #194357 üzenetére
Valószínűleg ez még sok idő lesz, tekintve mennyire elterjedtek a kábeles töltési technológiák. Bár úgy 10 év távlatából már elég gyanús lesz. Én nem támogatom amúgy, a kábel sokkal rugalmasabb, és ha mondjuk ágyon szeretném tölteni, akkor mindig állványra kell tenni ami majd eldől? 🤔 Vagy lesz egy vízszintes töltő ami mágnessel odafogja, hogy ne mozduljon el?
-
válasz
ggeleven #194345 üzenetére
Nem néztem Motorolát, de minden javaslatot szívesen fogadok.
Ha azt mondjátok, hogy engedjem el ezt az EU dolgot, akkor a Samsung felé húznék. Jó tapasztalataim vannak velük SSD-k és televíziók terén is, így mobilban is Samsungot néznék még. Ha esetleg kérdeznétek, hogy minek akarok egy Samsungot egy többé-kevésbé hasonló kaliberű Samsungra cserélni: azért, mert az A41 céges telefon és inkább szétválasztanám a magáncélokra és a céges célokra szánt telefont, így új készüléket kéne vennem.
-
-
válasz
ggeleven #194260 üzenetére
Bizony, teljesen igazad van! Most, hogy már a Xiaomi sem ad töltőt, egyre égetőbb lesz e kérdéskör! No meg eddig is elég sok töltő volt a piacon, most már látom a "Xiaomi designed" feliratút is Alzánál, de sajnos sok túl kedvező árú töltő is van, aminél nehéz elhinni, hogy belül megfelelő elektronika, védelem található, ami itt megvan. Inkább legyen drágább eredeti, mint hogy a tűzoltó rázza a fejét utólag!
Lassan Temu sponsored felirat lesz a nínóautó oldalán!
-
Brandynew
őstag
válasz
ggeleven #194214 üzenetére
Nagyobb esély van arra, hogy nem romlik el a mobil, mint arra, hogy elromlik. Kérdés, hogy megéri-e most kifizetni 70 ezer Ft-tal többet, vagy ha mégis elromlana (ami ugye nem biztos), akkor inkább kifizessem egy Xiaomi szervizben a javítás díját (ami lehet, hogy kevesebb, mint 70 ezer Ft). Arról nem beszélve, hogy 2 éven belül "kell" elromlania, hogy egyáltalán értelme legyen beszélni a garanciáról, hiszen az csak addig tart, utána ugyanúgy fizetned kell. Tehát kifizeted a grancia díját vásárláskor, és fizetsz javítási költséget is.
@Vtwo: na igen, erről beszélek. Az elmúlt 20 évben százezreket, ha nem milliókat kifizettél arra, hogy legyen jó garanciád (nem csak mobilról beszélve, hanem minden más eszközről), de nem jött vissza az ára. Én afelé hajlok, hogy jobban megéri noname helyekről vásárolni jóval olcsóbban, akár garancia nélkül.
-
eldoble
aktív tag
válasz
ggeleven #194164 üzenetére
Köszi az infókat, de itt a középső keretről ezt írják : "The middle bezel is crafted from PCR flame-retardant PC with 20% GF and die-cast aluminum HZH5.9."
és ez végül is azt jelenti, hogy
20% üvegszállal erősített, lángálló újrahasznosított polikarbonátból és öntött alumíniumból készült.
És ugye ez vegyület nem lehet, és ötvözet sem, valami kompozit vagy rétegezett anyag lehet, de akkor az alu mégiscsak tisztán is jelen van valamilyen térfogatban.
Aztán, lehet igazad van és műanyagnak mondható, mert alu csak nagyon kis térfogatban van a műanyag mellett, a marketing duma mindent elbír ...
Persze az is igaz, hogy a Pro-ról azért nem ezt írják, szóval az biztos más, az gondolom komplett alu. -
akom
őstag
válasz
ggeleven #193946 üzenetére
Ha nincs olyan brutális nagy különbség szerintem megbirkózik vele.
A Samsung A35 úgy látom beleférne a keretbe, ha számomra noname boltból rendelnénk. (mrmobil.hu, mobilemarket.hu, mobilkozpont.hu)
Ezekkel van esetleg valami tapasztalat? Megbízhatóak? Nem tűnnek el 1-2 év alatt? -
-
válasz
ggeleven #193839 üzenetére
Nincs mentség, sajnos alapból tényleg hülyeséget írtam...
Pedig tudom, mennyire oda kell figyelni az eMagnál. Főleg ha rákattint a user egy másik színre és nem görgeti újra végig az egész terméklapot!
De arra most rájöttem, miért tréfált meg a tegnap berakott saját linkem, valószínűleg másik böngésző linkjét raktam be tegnap, most viszont rákattintva már a default böngészővel jött be. Brave néha tréfált már meg Firefoxos linket használva.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
ggeleven #193729 üzenetére
Teljes árasban az X15 20K-val lenne drágább, ~400K vs 380K. Viszont részletre rengeteg kedvezményt kapok az S25-re(cirka 140K), így 259K lenne kedvezményesen.
Tehát úgy néz ki, hogy az S25 lesz majd a befutó.
Más készüléket nem néztem, ez a kettő fogott meg a kínálatból.t72killer
Nyárig sajna már nem igen tudok várni, kicsivel fentebb írtam, hogy a Note10+-om hátlapja megint kezd szétnyílni, pénzt invesztálni meg bele most nem fogok megint. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
ggeleven #193726 üzenetére
Hinnye...
A specifikáció nálam döntő általában. Amiket pro felsoroltál az X javára, amiatt döntenék mellette, viszont ha azt nézzük Samsungom volt majdnem mindig. AI viszont egyelőre nem fogott meg, az S-pent sem használtam szinte soha, azért is fosta össze magát.t72killer
Mindenképp hosszútávra tervezek, mert más projekt is tervben van. Nem is cserélném szintén 4-5 évig. -
Lmh
őstag
válasz
ggeleven #193608 üzenetére
Na igen, de kb mennyi lehet az az X... az a fontos kérdés.
Mondjuk utolsó biztonsági frissítés után én úgy érzem, hogy legalább 3-4 évig a fő appok még működnek. Tehát kb mostanság lejáró támogatású telót még vennék, de mondjuk ami már 1-2 éve kapott utoljára - hiába erős a vas alatta - azt már nem nagyon.
Korábban is volt ilyen dilemmám hogy régebbi flagship teló vs újabbb gyengébb teló. Régebben az előbbire, most már inkább az utóbbi felé hajlok. -
Ádám16
addikt
válasz
ggeleven #193595 üzenetére
Ez nekem akart jönni szerintem, és köszi!
SOS = 1-2 héten belül, tehát belefér az új szériát megvárni.
Azt hiszem, itt az fog dönteni, hogy a 36 mennyivel lesz olcsóbb az 56-tól. Ha súlyos 10k-k lesznek köztük, akkor marad a 36, ha max 35k, akkor jön az 56.Amiket leírtál ajánlásnak tényleg jók, csak hosszútávon valamiért azt gondolom, a Samsung jobb lesz, főleg a támogatottság miatt. Hardver annyira kell, hogy menjen a Facebook, Messenger, és a bankos appok... Tényleg ennyire van kb. használva telefonáláson kívül.
-
spgabor
aktív tag
válasz
ggeleven #193520 üzenetére
Köszi az infókat, a Xiaomi nagyon új, vártam, hogy kijöjjön. Most 13-ast használok, nincs vele gondom. Viszont a 15 tényleg nagyon drága lesz sajnos.
A nyílt és zárt rendszer különbség nem érdekel, nem használom olyanra a telefont, ahol releváns lenne a kérdés. Android max azért szimpatikusabb, mert több rá az ingyenes app, amit használok.
Iphone pedig azért szimpatikusabb, mert stabilabb és a kamerája valahogy mindig jobbnak tűnik.Üdv.
spgabor -
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #193520 üzenetére
Jól megnyomták az árát hallod e . Xiaomi nem az egekbe szökő árakról volt híres eddig. Inkább a barátian jó árairól. Csak azért mert Compack méret. Még ilyet. Azt mondja a teszt, hogy 3 versenyző fog állni a rajt vonalnál :
-S 25
-Xiaomi 15
-Pixel 9.
Kiváncsi leszek a tesztek utáni sorrendre. -
-
-
Honda567
tag
válasz
ggeleven #193208 üzenetére
Én is 60ezerig Amoled kijelzős telefont keresek de újba a redmi note 13-at néztem most a mono hangszóró miatt azt is elengedem.
Használtba az S21 megérné de az meg már 3éves nem sokáig lesz rá frissités, A53 fotó minösége gyengébb az S21-hez képest az meg azért nem jó.
Huawei P20 Pro van most nem találok egy olyat amire megérné le váltani és képminőségbe is jó. -
Desmond0901
csendes tag
válasz
ggeleven #193219 üzenetére
Köszi! ~3 évre szoktam tervezni telefonnal, úgyhogy (összesen) 4 évig azért remélem támogatják a 14-et.
Néztem a 14T Pro-t is, de minél kisebb kijelzőre utazok. A 15-öt viszont lehet megvárom akkor, nem tudtam, hogy most lesz aktuális. Addig pár hetet még kibírok a 12-vel.
-
Freeman007
senior tag
válasz
ggeleven #193208 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ, sejtettem hogy a túl sok kritérium erősen korlátozza a lehetőségeket - így valamiből engedni kell.
Köszönöm a motorola infót - a tisztább android miatt (személy szerint pixel 8at használok pont emiatt, ismerős részére érdeklődök itt..)
Esetleg motorola g34-ről van vélemény/tapasztalat? Újként akár 54ért is elérhető, 13-14es droid (frissítés miatt), snapdragon - bár akkor ezt nem érdemes szempontnak venni..szerk: #193209 t72killer
Köszi neked is, tudom az ár az erősen szűkíti a használható telefonok körét. -
eldoble
aktív tag
válasz
ggeleven #192983 üzenetére
Tényleg tájékozatlan az Emaggal kapcsolatban, már amikor a képeket láttam, látatlanban biztos voltam benne, hogy nem Emagos, de Te se vezess félre senki, ez egy nyilvános fórum, tehát ... semmi kárt nem kell megtéríteni, vagy amikor megy valaki az általad ajánlott BB telefonért és meghúzza az autóját az úton, Te megtéríted a kárt amit okoztál neki ...?...
-
-
Rekro
aktív tag
válasz
ggeleven #192877 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Pixel 8a már 160e-170e(a 128as verzió és 200k körül a 256-os) környékén beszerezhető így elsőre nekem ez a legszimpibb(egy pixel5-t használok már 2 éve azzal is nagyon meg vagyok elégedve).
Szóba került, hogy esetleg telekomos hűséges készüléket vesz, onnan akkor a Honor 200 pro/Xiaomi 14t lehet jó opció?
Ahogy látom pixeleket MM-ban/telekomnál meg hasonló helyeken ahol meg is lehetne nézni továbbra se forgalmazzák?
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #192836 üzenetére
Bocsánatot kérek.
Utána néztem, és igazad van.
Én össze kevertem a sima Xiaomi 14T- vel.
Ez az amit én nézegettem nagyon a Médiában már december elején is.
Erre pályáztam sokáig, ha nincs Poco, akkor ezt vettem volna.
A Xiaomi már annyi féle- fajta telefont csinál, hogy alig tud az ember eligazodni közöttük.
Lassan màr a gyártó sem fogja tudni hogy ki kivel van. -
cs.zs.
veterán
válasz
ggeleven #192755 üzenetére
Oké,
a kérdés az, hogy ebben a kb max 200-ig sávban mi van még, ami nagy akkus, nagy kijelzős és említésre méltó.
Pl a Samsung (sima) S23-at ezért hagytam ki, hiszen 6,1" 3900mAh...
S23+ 6,6" 4700mAh már jobb lenne, de a világon nincs, és a 200.000 környékébe sem férne bele. A Telekomnál a felújítottak között sem láttam már.Vivo?
Oppo?
Poco?
Stb? -
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #192716 üzenetére
Szerintem ha 5 évig használ az ember egy telefont, az már jónak mondható. Utána már érdemes cserélni. Pont itt ebben a topicban lehet olvasgatni, hogy akik cserélnek, azok kb mind az 5-6 éves telójukat akarják cserélni.
Ritkaság, hogy valaki 1-2 éves telefont cserél.
Az Iphonosoknál van egy ilyen divat-hóbort, hogy nehogy a havernak jobb legyen, de az egy másik szegmens, azt hagyjuk.
6 év után már nyűglődik az aksi, nincs frissítés, szakadozik a Wifi, lassul a keresés.Cs.Zs. kolléga.
Az árukeresőt ne ajánlgasd, mert még a végén te is le leszel cseszve. Azt itt nem szabad.
Csak szólok. Egyébként semmi probléma. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #192434 üzenetére
Akkor nem a Jobs, hanem a mostani főnök.
De egyébként én nemrég láttam a Jobssal egy riportot.
A 14 meg azért lett nagyon drága, mert az alma nagyon szereti a pénzt. Nekik mindenük a pénz. Minden csak arról szól.
Kicsit kiszinezik, leporolják, kifényezik a tavalyi modellt, és elpasszolják 6 kilóért. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #192413 üzenetére
Igen, csak az Iphonnal az a probléma, hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy szinte belekényszerít abba, hogy a prót vedd. A sima változatok sok mindent nem tudnak.
Én a helyedben vàrnék egy kicsit. Hamarosan jön az új SE, ami már nemis SE lessz, hanem Iphon16e.
Viszont, és most jól figyelj. FÉLÁRON!!!
Állítólag komoly vezélytársa lessz a 16- nak.
Az Iphonos társadalom most punnyad. Téli álmot alusznak, mert várják ezt az új csodát, pici pénzért.
Ha minden igaz, Márciusban úgy berugja a kaput, hogy kiszakadnak a zsanérok. -
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
ggeleven #192211 üzenetére
"... hátha látsz más véleményt is, mint az én elfogultam..."
A telefonok egyre nagyobb tudásúak, egyre jobb kamerákkal, több memóriával, nagyobb tárhellyel, stb stb, így nem kell elfogultnak lenni ahhoz, hogy az ember elégedett legyen az újjal. Mindegy milyen márka, minden évben fejlődik, és egyre jobb. -
virib
csendes tag
válasz
ggeleven #192211 üzenetére
Ezt teszem. Sok telefon cikkek alapján befutó lehetett volna de egy egy specifikáció alapján kilőttem. Reggel még tuti biztos voltam a Samsungban, de néhány A55 topikban hozzászólás elbizonytalanított. Nekem azért volt olyan gondosan választott telefonom, aminél kb. az első hét után vártam mikor lesz másik.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ggeleven #192032 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, a megerősítést!
Gyanítom, hogy teljesen meg fog felelni nekem. Remélem erre is lesz pár android főverzió frissítés, mint az őskövület MI9SE-mre is volt. Az is eljutott android 11-ig, így már kompatibilis az Android Auto-val, amire nagy szükségem van navigáláshoz. Sajnos annak a készüléknek már gyárilag is kicsike volt az akkuja, és az eltelt bő 8 év is kezdi megviselni.
Ez ugye vízálló valamennyire, ellentétben a 12T-vel?
#192033jeni: Samsungot valamiért nem szeretnék, a MIUI rendszere jobban bejövős számomra.
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #191992 üzenetére
Igen, ez jó kérdés, mert elvileg az elérhető hálózatokban sem látható.
Azt kell csinálni, hogy hálózat hozzáadása. Hozzá adom, de nem történik semmi.
Kb 1 hónappal ezelőtt, egy iphon 15 sem látta, de hozzáadtam, és minden stimmelt. Azonnal csatlakozott.
Itt most érdekes szövegeket ír ki, de átküldöm neked privátba.
Szetintem itt lehet a gond, és a Digit kell fölhívnom, mert rejtett a hálózat.
Viszont a tévém, a mostani telóm, minden más csatlakozik.
Érthetetlen. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
ggeleven #191983 üzenetére
Igen, ez tényleg nem rossz.
Sokszor már én is azon gondolkodtam, hogy lehet érdemesebb olcsóbb telefon venni, és az 2 évente lecserélni.
Nem mindegy, hogy 150-200 ezret cserél le az ember, vagy egy jóval. 100 ezer alattit.
Olcsóbb teló, gyakori csere,
Vagy drága teló, ritkább csere. Kinek melyik dukál. -
Vtwo
senior tag
válasz
ggeleven #191790 üzenetére
"Bocs, hogy szembesítünk a valósággal, de ez nem "b*zi gyártók" kitalációja, hanem egy most életbe lépő jogszabály miatt van/lesz így."
Pedig de.Közkeletű tévhit amit írsz.
Az eu- s jogszabály szerint biztosítania kell a vevök részére töltő nélkül IS a telefonokat. A gyártók ebben felfedezték a fillérb@szás lehetőségét és nem adnak töltőt, pedig adhatnának. -
Mityu_76
tag
-
kisharsany
tag
válasz
ggeleven #190881 üzenetére
Szerintem nem egyértelmű a megfogalmazás, mert bele lehet látni sokmindent.
Valószínűleg 5-40 ezer Forint kedvezményt kapsz a beszámított készülék után, függően a kedvezmény kategóriától. MM oldalán ki tudod választani, hogy mekkora összegű kedvezmény szerint listázza ki a telefonokat. -
bozont
veterán
-
mtix
kezdő
válasz
ggeleven #190593 üzenetére
a Google Pixel 9 és Google Pixel 8a telefonok esetében 60 000 Ft utólagos pénzvisszatérítést kaphat az ÁFÁt is tartalmazó vételárból
Elolvastam a PDF-et, lófittyet nem ír arról milyen készüléket számítanak be. 140 ezerért nekem megéri, 200 ezerért nem, szóval elég jó lenne tudni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
ggeleven #189411 üzenetére
Szerintem meg ez a technológia amit Samuék használnak, ez a sajátjuk, van hozzá akkujuk is szarásig, nem vesznek senkitől semmit, és így további befektetések nélkül mondjuk 3 dollárral több a haszon eszközönként...
brugo, a régi akkukat biztosan megterhelné, de az új, gyorstölthető akku az egy másik anyag, más technológia, kutya baja nem lesz tőle. Jó hogy van, meg hasznos, de fontosabb lenne ha méretnövekedés nélkül inkább a kapacitás nőne. Sokkal előrébb lennénk gyorstöltés nélkül is. -
Kro
tag
válasz
ggeleven #189238 üzenetére
Huuuh, köszi a részletes választ.
Közben beugrottam a telekomhoz érdeklődni. Kicsit rosszul kalkuláltam az árat, 130 körül jönne ki az A55. Meg is néztem, hát a formájával nem tudom megtudnék-e békülni.
Így, plusz a Te összefoglalód után kicsit más a véleményem. Erős befutó lett a 13T. A kezdőszett is barátságosabb (tok/töltő), illetve kb mindenben jobb a samsungnál, csak árban nem. A jobb kijelző is a Xiaomi felé visz, erre kicsit érzékeny vagyok.
Asszem eldőlni látszik a dolog! -
net91
senior tag
válasz
ggeleven #189023 üzenetére
#sinick,
#ggeleven
Köszönöm a válaszokat!ChatGTP is megerősíti a fentieket:
"Smartshop.hu jelenleg nem érhető el az interneten, és úgy tűnik, hogy a ThinkSmart Kft. pénzügyi nehézségekkel küzd. A vállalat árbevétele és nettó eredménye jelentősen csökkent 2022-ben, ami arra utal, hogy komoly problémák vannak a cég működésével. A vállalat teljesítményének csökkenése, a nettó árbevétel 22,6%-os visszaesése, és a nettó nyereség 98,35%-os csökkenése különösen aggasztó (EMIS Next) (EMIS Next).
Ezenkívül a legutóbbi vásárlói vélemények alapján úgy tűnik, hogy több vásárló is problémákat tapasztalt a céggel kapcsolatban, például a termékek visszaküldésénél és az ügyfélszolgálattal való kommunikáció során (Arukereso).
Valószínűleg ezek a pénzügyi nehézségek és a vásárlói panaszok hozzájárultak ahhoz, hogy a weboldal jelenleg nem elérhető. "
Akkor el lehet felejteni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Old Skies teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest