-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AmigaFan #9495 üzenetére
Nézd, nekem erről a véleményem szubjektív. Méghozzá azért, mert elég régóta nem kaptam fertőzést és még megelöző riasztásom sem volt. Az oka, hogy megtanultam az idők során egy csomó olyan dolgot, ami a biztonságps géphasználathoz kell. Elnézek sok embert full atombiztos védelemmel és panaszkodik rendre, hogy fertőzése volt x,y keresővel. Más, meg alap védelemmel, pl.: MSE simán elvan és nem szívott be semmit. Ja és kotont se húzott a hálókábelére. Szóval, a tudatos géphasználat a legnagyobb és legerősebb védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest