Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Én szeretem azt ha valaki mond valamit akkor konkrétumot is ír.
Forrás ? Milyen sebezhetőséget tártak fel ami nem lett kijavítva "foltozva" .Milyen "élő" hibája van a terméknek amelynek kihasználásával át lehet venni a gép felett az írányítást ? A talán ha és lehet az sztem nem mérvadó ok egy termék használatánál .Ez volt a legutolsóismert hiba amit soron kívűl javítottak is. Ez a Windows-hiba olyan súlyos, hogy egy hetet sem várhatott
Arról nem beszélve, hogy pl volt itt egy hipe pl a Kaspersky termékkel kapcsolatban. Akkro sokan mondják azt hogy ne használják az oroszok termékét mert az amerikaiak kitiltották a kormányzati gépekről ?
-
Kelvin
őstag
Nem igazán tudom a feltörés hogyan jön ide, de a tesztek alapján az élvonalban van a Defender. Ez persze nem teljesen mérvadó tudom, én már jó ideje nem használok más védelmi megoldást pár böngésző beépülőn kívül. Igaz ésszel használom a netet, nem kalózkodom, nem használok törött programokat, stb. és lekopogom nem volt gondom ez idő alatt.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Autós topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PC Game Pass
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest