Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok!
Lehet rossz helyre írom a problémámat, de kéne egy kis segítség.
Eddig ha beléptem valahonnan a Google fiókomba, akkor a telefon feldobott egy üzenetet, hogy én voltam e aki belépett vagy sem. Rányomtam az igenre és bent is voltam.
Valamelyik nap állítgattam a fiókomban és most nem ezt dobja fel, hanem biztonsági kulcsot kér, stb. Ki tudom választani újra a telefonos opciót, de ez így megbonyolítja az életem. Hogy tudom ezt visszaállítani? Alapértelmezett bejelentkezéshez a Biztonsági hardverkulcs van, de nekem nincs olyanom. Hogy a francba lehet ezt kikapcsolni?
Köszönöm a segíséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- További aktív témák...
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest