-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
daimonion #42065 üzenetére
Engem idéztél, bár 'név nélkül', de nyilván vissza lehet olvasni a HSZ-t! Úgy érzem reflektálnom kell.
Igen, élvezem a tesztelést, de nem azért mert nekem van a 'legnagyobb vírusírtó penis-em'. Amíg működött a táblázat, személyes érdeklődésből más szoftvereket is teszteltem, virtuális géppel (pl.: Mcafee). Ha úgy lenne, ahogy te szarkasztikusan állítod, rég lecseréltem volna az EMSI-t. G-Datára vagy ESET-re, mert ezeken a kis teszteken talán ők teljesítenek a legjobban, de nem tettem.
Mit segít ez a fejlesztőknek? Ilyen aggályom nekem is volt, kezdetben lekiismeretesen elküldtem a maradványokat az EMSI laborjába, de LiLxWaYnEx kérdésemre válaszolva megírta, hogy 'intézi a dolgokat a továbbiakban' (keress vissza, ha érdekel...).
Lehet arról beszélgetni, hogy ilyen kis minták és a kizárólag adatbázisra épülő keresés, mennyire érdemleges, de tény, hogy a 3 < 46 (remélem ezt még te is elismered
). És, ha ez 20x, tendenciaként előfordul, talán az már releváns....
Még annyit, hogy nekem IRL több éve nem volt vírusom, talán elég lenne az MSE is...
LiLxWaYnEx a közeljövőben beígért egy jóval nagyobb volumenű mintát, érdeklődéssel várom!
Te egyébként mit használsz, ha szabad érdeklődnöm?
Peace!
UserX
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest