Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz daimonion #42065 üzenetére
Engem idéztél, bár 'név nélkül', de nyilván vissza lehet olvasni a HSZ-t! Úgy érzem reflektálnom kell.
Igen, élvezem a tesztelést, de nem azért mert nekem van a 'legnagyobb vírusírtó penis-em'. Amíg működött a táblázat, személyes érdeklődésből más szoftvereket is teszteltem, virtuális géppel (pl.: Mcafee). Ha úgy lenne, ahogy te szarkasztikusan állítod, rég lecseréltem volna az EMSI-t. G-Datára vagy ESET-re, mert ezeken a kis teszteken talán ők teljesítenek a legjobban, de nem tettem.
Mit segít ez a fejlesztőknek? Ilyen aggályom nekem is volt, kezdetben lekiismeretesen elküldtem a maradványokat az EMSI laborjába, de LiLxWaYnEx kérdésemre válaszolva megírta, hogy 'intézi a dolgokat a továbbiakban' (keress vissza, ha érdekel...).
Lehet arról beszélgetni, hogy ilyen kis minták és a kizárólag adatbázisra épülő keresés, mennyire érdemleges, de tény, hogy a 3 < 46 (remélem ezt még te is elismered ). És, ha ez 20x, tendenciaként előfordul, talán az már releváns....
Még annyit, hogy nekem IRL több éve nem volt vírusom, talán elég lenne az MSE is...
LiLxWaYnEx a közeljövőben beígért egy jóval nagyobb volumenű mintát, érdeklődéssel várom!
Te egyébként mit használsz, ha szabad érdeklődnöm?
Peace!
UserX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest