Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Reklámprogram - ThreatExpert - VirusBuster - PC Tools
-
olivera88
veterán
Nálam se jött be az oldal Opera 11.01 el. Nálam ezt irja.
"Tisztelt felhasználóink!
Karbantartást végzünk szervereinken, ez idő alatt a weboldalak nem fognak megjelenni.
A munka befejeztével minden működni fog tovább."A munka várható befejezése: 2011. május 22. 12:00
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Szellem.
Topikgazda
Laca tesztoldalán azért jó látni, hogy a TrsutPort magasn visszi az élen az eredményeket!
Bárki, bármit mond, extra védelmek ide vagy oda, az adatbázis alapú felismerés igen is fontos. Régek a Kaspersky is ilyen volt, de ma már annyira nm jó e téren. Követendő példa lenne a TrustPort esete a többi gyártónál is. Elég erős védelmet lehetne kialakítani az adatbázis alapú felismeréssel és az extra védelmekkel együtt.Ami még jó lehet az Emsisoft, és a GData.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #588 üzenetére
Tudom már, köszönöm.
Effektíve nálam nem sok vizet zavar már, mivel a 2012-es KIS van fent.
Egyenlőre megfelelő.Viszont megjeygeznék valamit a TrustPort-al kapcsolatban:
A sima antivirus csodálatos. Abszolút nem fogja a gépet, fogja a vírusokat kellően, és annak ellenére, hogy nincs e-mail és webvédelme, megfogja a kártevőket. Mindebben a szép, hogy mindezt géplassítás nélkül teszi.
Viszont az IS és a TS már gázosabb. A tűzfala egy kalap kaki. Kezdődik ott, hogy amikor feltelepíted, a Win7 tűzfalát bekapcsolva hagyja, és nem is jelez, hogy Te manuálisan kapcsold ki. Ha megteszed, akkor a GRC.com vagy a pcflank.com oldalakon elvégzett port, ill. stealth teszt eredménye siralmas. Nekem 2 portomat alap esetben nyítva tartotta, és elég sok időbe telt, mire rájöttem, hogy mit és miket kell letiltanom. Amikor mindezzel készen voltam, akkor a pcflank.com oldalon a setalth teszt eredménye, non-stealthed, az első sorban. Pedig az advanced settings-ben be volt állítva a stealthed ports lehetőség. Amikor meg blokkol egy ismeretlen programot, elég sokáig tart, mire előjön a felbukkanó ablaka az üzenettel.
Szóval, az antivirus csodálatos, és javaslom bátran mindenkinek, de az IS-t és a TS-t, nem.
Persze, mindez saját tapasztalat. -
félisten
válasz Szellem. #504 üzenetére
Lesz patch -ahogy HZoli87 is írta korábban- , aki szeretné kipróbálni, az most is telepítheti, bár valóban még tesztfázisban van. Amire hivatott (FF4 támogatása), azt elvégzi az E patch, rendesen, kifogástalanul megy/beépül az FF4-el/FF4-be. [link]
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz FehérHolló #575 üzenetére
30 napig teljeskörűen használhatod a programot. Ergo, a vírusadatbázis is teljesen lefrissül. Minden komponens maradéktalanul működik.
(#585) laca026: Laca, nem működik az oldal. Mi az oka? Hétfőn még be tudtam jelentkezni, de azóta semmi. Karbantartás ír az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz vargadani #584 üzenetére
Elképzelhető, hogy a kártevők archívumokban találhatóak, így nem tudja megtisztítani a program és az egész törlése helyett inkább érintetlenül hagyja.
Jelentés gombra kattintva, megnézhetnéd, hogy milyen kártevőket talált és egy képet is kérnénk róla, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz BigManus #582 üzenetére
Személyes vélemény: nem tartom sokra, így inkább kikapcsolom, legalább nem lesz gond vele. Szeretném én eldönteni, hogy milyen kémprogramkeresőt akarok használni, ehhez nem kell a Microsoft segítsége. Plusz a Avirás korszakomról rám ragadt, hogy a telepítés elején mindig jelzett rá, hogy jobb lenne kikapcsolni, és én mindig így tettem.
-
BigManus
addikt
válasz FehérHolló #575 üzenetére
Direkt ezt írtam: 99%-ban
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Pano
addikt
-
FehérHolló
veterán
Ezt inkább a fejlesztői supporttól érdemes megkérdezni.
Ha kitalálsz valami jobb körítést (pl nem vagy teljesen megelégedve ezzel meg azzal, és hogy a fizetősben is így működik-e), akkor még talán értelmes+megbízható választ is fogsz kapni a kérdésedre.laca026: Kasperskynél én pl. megkérdőjelezném a teljes szolgáltatás "trial" vírusadatbázisának frissességét. Persze lehet, hogy csak paranoiás vagyok.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!A vírus vagy kémprogramírtók 15-30 napos próbaverziói a próbaidő alatt is teljes körű szolgáltatást biztosítanak?
Tehát a vizsgálat lefuttatása után talált kártevőt ugyanúgy eltávolítják (vagy megpróbálják eltávolítani) mint a már kifizetett?
pl:counterspy -
riki
senior tag
válasz Greenebola #559 üzenetére
Köszi ! Tényleg jó cucc !
Laca: Teljesen igazad van. Akinek meg van a tudása,és a megfelelő eszköze,az 90%,hogy bejut ahova akar. Nehezíteni lehet a dolgát,de úgy f@kázni a fórumon a rendszergazdát,hogy nem ismeri,csak tippeli a hálózat felépítését, azért nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Gondolom az az "okos" kis crack módosított fájlokat amik uninstall után is ott maradtak.
Valami hibát csak kiír ha nem tudod újra telepíteni a Nortont. Szóba jöhet a rendszervisszaállítás vagy pedig, hogy regeditben és program filesban, program data-ban, appdata-ban levadászod a Norton fájlokat, unlockerre szükséged lesz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
F34R
nagyúr
válasz Greenebola #559 üzenetére
Köszi, de abból csak chromal és firefoxal működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
hát itten meg milyen vírusvédelmi/tűzfal - rendszer van? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
Üdv találtam egy jó kis Link Checker-t , 5 böngészőbe épül be.
Dr.Web LCAz adott linket amit ellenőrizni akarunk ott jobb klikk és már elemzi is.
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
McKane
senior tag
na, majd egy fél délutánomba telt de, megtaláltam egy bosszantó hibát a VB Prof-ban. ( kiadás előtti verzióban )
-
F34R
nagyúr
(#539) L7wy
Operában már megvan ha használod a turbot.
(#548) Stephan89
Nézd meg itt is : http://valkyrie.comodo.com/
(#550) Plag
nekem is ez a meglátásom , a csókatesztek nem, érnek semmit.
-
Szellem.
Topikgazda
A pontosság kedvéért, van heurisztikája a TrusPort-nak! Csak be kell kapcsolni, mert alap esetben nincs. A languy99 nevű csóka tesztjei meg nem relevánsak. Alapvető szarvas hibákat követ el a tesztjeiben és ezáltal megtévesztő lehet az eredmény. Többek között nincs bekapcsolva a heurisztika a TrusPort-ban!
Mellesleg abszolút nem zabálja a TrustPort az erőforrásokat! 2 újraindítás után abszolút észrevehetetlen a jelenléta, és egyáltalán nem lassítja a webezést! Ezek téves információk!
Ráadásul a teszteken az élvonalban szerepel.Mellesleg: Hagyjuk a languy99 féle teszteket. Elég silányak és félrevezethetőek.
A GData 2011 lassaít, és gondot okoz webezés közben, de mivel használtam, nálam nem okozott teljesítményromlást, lassulást. A webezésnél már voltak problémák.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Akkor minek köszönheti a trusport a jó szereplést, egyszer meg a tesztgyőzelmet az av-comparatives proaktív tesztjein?
-
Stephan89
aktív tag
Norton File Insight szerint "jó". Elméletileg az én gépemen tűnt fel először, mert az első észlelés dátuma megegyezik az én általam indított vizsgálattal.
Comodo Instant Malware Analysis: Undetected Viszont mit akar az svchost.exe-től? Mit jelent a "Threads Created"? Egyébként az előző, KIS által felismert fájl szintén "Undetected" eredményt kapott. Szóval, sajnos a CIMA sem tökéletes.
Üdv.
-
őstag
Most néztem languy99 tesztjét a GDATA IS 2012 Beta-ról és a Trustport IS 2011-ről. Többet vártam tőlük, a Trustportnak állítólag nincsen heurisztikája, vagyis alkalmatlan a 0 napos támadásokkal szemben, "csak" a két av adatbázisából dolgozik...
Érdekes tesztek voltak, kicsit más lett a véleményem róluk, pláne, hogy az erőforrásokat is szeretik zabálni é/v az oldalbetöltődést lassítják be élvezhetetlenné téve böngészést (saját tapasztalat A GD IS 2011-gyel)...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
Remélem egyre gondolunk, ez az attiati 481-es hsz-ban lévő link tartalma, amit most már felismer a KIS 2011... Mondjuk safe runban nem futtattam akkor a cuccot, mert mi van, ha csak "mozgás" közben vakkant rá a heurisztika, de elég baj, hogy adatbázisból nem jelzett rá egy napja...
-
őstag
válasz sznorbi2 #538 üzenetére
Olvastam azt a pár sort amit írtatok, és a lényegét értem is, de a részletekben bújik meg az ördög, arra lettem volna kíváncsi... Köszi azért!
A KIS 2011 végre kakukkolt az 5MB-os themaPoster állományra...
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
köszi szépen!
itt lesz a 26 megás fájl is
(tömörítve csak 8 mega)jelszó: infected
Légyszí nézzétek meg avirával, nis-el, nod-al, esetleg legújabb kis-el.
Köszi előre is! -
sznorbi2
senior tag
Már meg lett válaszolva de sebaj.
A trace route az a teljes útvonalat jelenti egy oldalnak.
Tehát a Kaspersky végig leelemzi az "oldal" összes útvonalát amit éppen betölt a böngésződ.Jó gyorsan építették be a KIS 2011-be is ezt a funkciót!
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Synaptic
senior tag
Van 2 bullguard promó kulcsom , ha érdekel valakit privizzen !
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
őstag
Feltettem ezt a kérdést a már csak archívként létező régi topicba, de azóta sem beszéltek erről, pedig igen érdekelne a téma:
Az a trace route felkeltette az érdeklődésemet. Mi is ez valójában (nagyjából értem) és hogyan van beépítve pl. a KIS 2011-be?
-
Evgenii
tag
válasz wilburwalsh #524 üzenetére
Minden program tévedhet!
Viszont, egyszer egy point and click alapú játékot szedtem le, amibe rootkit volt. Elég kellemetlen volt, hogy újra lehetett húzni a rendszert. Ilyen ellen a karantén nem megoldás, hanem jobb azonnal törölni!Emiatt alkalmazom inkább azt, hogyha nagyon futtatnom kell valamit, akkor EZT vetem be!
Ez az eljárás ég mindig biztonságos(abb), mint a "vagy vírusos vagy nem" elv! -
ErosenZold
senior tag
Avast Internet Security összességében milyen?
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
törölt tag
válasz bajtokarpi #530 üzenetére
wilburwalsh: 71 FakeAV
-
wilburwalsh
tag
És egy másik hasonszőrű progi: Remove Fake Antivirus.
-
törölt tag
válasz bajtokarpi #526 üzenetére
-
őstag
válasz bajtokarpi #526 üzenetére
Nem rossz, de a tesztek szerint az ingyenes AVAST! is legalább ennyire jó...
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Érdeklődnék, hogy a szakiknak mi a véleménye erről a termékről [link]?
Egyik fórum társunk linkelte, és asszony gépére gondoltam.Köszi
battletag: bossi#2666
-
HZoli87
veterán
Egy hasznos program van születőben: (elnézést a duplázásért)
- lap alján megtaláljátok, hogy mik ellen száll harcba sikerrel -
ertz
aktív tag
Igen, ezt értem. Bár elnézést akinek ezzel a lelkébe gázolok, de az FF 4 is csak egy Chrome ''másolás''. Tehát ha nem tudok magamtól annyi újdonságot kitalálni... akkor nem adok ki egy évben 4 verziót. Teljesen értelmetlen, és ezzel más cégeknek (pl. a biztonsági szoftvereket gyártóknak...) elég sok plusz munkát csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Kell a netes dolgoknak is fejlődnie, évek óta nem sok fejlődés volt tapasztalható, ezt a Chrome turbózta fel, gyorsan kifejlesztik és belerakják az új cuccokat, majd kiteszik a nép elé, ez jó dolog tesztelés céljából is mert gyorsan fény derül a hibára és optimalizálhatják. Windows 7 nek is szerintem az volt a sikere, hogy rengeteg ember tesztelte, és használta már a kiadás előtt.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Evgenii
tag
válasz wilburwalsh #505 üzenetére
Ha karanténba záratom, akkor nem tudom futtatni!
Ergo ott tartunk, hogy vagy sandbox-os megoldást használok, vagy törlöm!Jelenleg most a Norton 360 5.1.0.29 elég jól bevált!
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Egy Comodo IS gurut kérdeznék meg.
Egyik ismerősömnek ajánlottam a progit, hogy használja, viszont gond akadt vele. A utorrent letöltési sebességét csúnyán megeszi a comodo, jó esetben 80-90 kb/sec-el tölt csak a 3 MB/sec helyett.
Már minden létező helyen hozzáadtam kivételhez a programot (megbízható program, hálózat biztonsági házirend, minden kapcsolat engedélyezése a utorrent.exe-re), de hatástalan. Ha ki van kapcsolva a tűzfal, a letöltési sebesség helyreáll. Amint visszakapcsolom lezuhan ismét 80-90 kb/sec-re.
Kipróbáltuk azt is, hogy hátha csak a kijelzés zavarodott meg, de nem. Tűzfal nélkül pár perc alatt lenn volt az adott fájl, fallal meg súlyos idő alatt.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
törölt tag
Ja az béta nem ?
Tisztelem én a nevét, elakartam ugrálni előtte, de rám lőtt Jól mutatott a névsorban
-
őstag
Most töltötte le a Mozillám a 5-ös verziót... Ezek szerint az új KIS patch számomra semmi változást nem fog hozni... Egyébként bivaly az új 5-ös, érezhető a sebességnövekedés!
A KIS 2011 nekem nem csörgött erre a themaPoster állományra...
-
wilburwalsh
tag
@Evgenii
Az automatikus törlés helyett jobb, ha inkább karanténba záratod a fertőzöttnek/gyanúsnak talált fájlokat, és majd utána törlöd, ha biztos vagy benne, hogy tényleg azok. Nálam az Avira régebben a HP nyomtatómhoz tartozó egyik fájlra jelzett tévesen, a McAfee-nek pedig volt már az svchost.exe-re is fals positive-je...@idegen lény
A registry pucolással csak óvatosan! Ha már arra vetemedik vki, hogy a CCleanerrel tisztítsa a registryt, akkor előtte legalább készítsen biztonsági mentést a jelenlegi állapotról. A Wise Registry Cleaner Free egyébként jobb erre a célra, de azzal is elővigyázatosan kell bánni, inkább csak a biztonságosan eltávolítható bejegyzéseket töröltetni.@silver star
A tracking cookiektól nem kell tartani, lényegében kis ártalmatlan szövegfájlokról van szó, amik segítségével egy-két szerver egy kicsit tudja figyelni a netezési szokásaidat, hogy a rajtuk található oldalakat mikor, milyen sorrendben látogattad stb. A cookiet csak az adott szerver használja, azaz egy cookie segítségével nem fogja tudni beazonosítani, hogy te milyen másik oldalon jártál előtte, nem kap teljes képet a böngészési előzményeidről. (Én kb. hetente törlöm az összes böngészési előzményem, így az összes sütit is, mert sok minden össze szokott gyűlni...)@McKane
Az előző melóhelyemen használtak már VirusBustert, de meg is bánták...@ErosenZold
A TrendMicro régebben jobb volt, most már lemaradozik a konkurenciától... -
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #502 üzenetére
Szüntesd meg azt a partíciót vagy rakd egy másik merevlemezre a ctm-et.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ErosenZold
senior tag
Hát megértem, hogy miért. Kipróbáltam nekem nagyon nem jött be...
OFF*
Comodo Time Machine-t hogyan tudnám feltelepíteni úgy, hogy van egy 40 gigás ext4 es partícióm? Azon nem szeretném használni, meg nem is lehet de sajnos a telepítést sem engedi az miatt
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tökéletes töketlenség
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest