Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Plague

tag

válasz Orlin #15152 üzenetére

Én a saját privát véleményemet fogalmaznám meg...
    "Szerintem ha valaki tudja h mit ne nyisson meg annak nem kell csak lassitana.
    8-10 év netezéssel màr.Az embernek tudnia kell mit ne nyisson me "

1. Ma már a kiegek nem lassítják a böngészést - legalább is az Én észrevételem szerint legalább is a mostanában elfogadottnak vett gépeken amin a nagy általánosságban van 2 giga ram minimum...

2 Nagyobb gondot inkább a pluginek hibáinak eléggé lassú kijavítása okozza szerintem..mert hiába tudod hogy
    hova mehetsz és hova nem ha van egy kritikus hibájú java vagy Flash pluginod...aminek sebezhetőségét nem javítoták ki

3. ma már olyan kifinomult technikák léteznek hogy akár 8-10 éves tapasztalattal is véletlenül beleszaladhatsz egy "csapdába" önhibádon kivül akár pl a You-Tube on is
    Egy példa

Szóval Én személy szerint nagyon bátor és kicsit önelégültnek tartom az olyan mondatokat mint amit beidéztem a HSZ elején...
    Én úgy vettem észre hogy az IT iparban szép lehet az ember de okos nagyon ritkán..Még a vírusírtó cégek honlapjait is feltörik ...Feltőrték a vírusírtó cég honlapját

Ellopták a víruskereső cég forráskódját

Én úgy vagyok vele hogy sosem árt egy kis plusz védelem mert manapság sosem tudhatja az ember hogy mit kaphat akár a Facebookon vagy akár a You-Tube on is mert amelyik oldalt több millióan látogatják ott előbb utobb a kiberbünözés is megjelenik..

Új hozzászólás Aktív témák