-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kollégáktól kapott és a malwarepanda antivírus-blogról begyűjtött friss vírusmintákkal teszteltem pár vírusirtót (különös köszönet W666W és LiLxWaYnEx fórumtársnak):
Három "csomagot" készítettem: 1: kollégáktól, 954db (elvileg a használt mai adatbázisokban benne kell, hogy legyenek), 2: zero-day csomag A (68db trójai), 3: zero-day csomag B (4db trójai)A kapásráta:
KIS2013:
1.: 879/954
2.: 22/68
3.: 4/4Trustport AV 2013:
1.: 934/954
2.: 24/68
3.: 4/4Avira AV Pro 2012:
1.: 928/954
2.: 36/68
3.: 4/4Nekem az jött le, hogy a 3 vírusgyalu kb hasonló kategóriás, és hogy 100%-os védelem nincs. (azt nem néztem, hogy ugyanazokat a férgeket hagyták-e ki - mindenesetre a 2es csomag feladta a leckét).
P.S.: ha valaki szeretne a teszt után netbankolni a gépemről, az szóljon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest