Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Én arra a gépre nem tennék semmit sem fel.........,
Meg lehet próbálni a Microsoft Security Essentials-t,
igaz lassabb gépen még nem használtam.
Avast felejtős, mert lefogja, SEP szintén, (az mondjuk mindig felejtős )
Esetleg az új norton-t érdemes megpróbálni, hátha nem fogja le, tüzfalnak a win tüzfala megteszi, valamint létrehozol neki egy sima user-t, és akkor olyan nagy baj nem történhet. -
Core2duo6600
veterán
Tegnap észrevettem, hogy az egyik gépem 100 % on teker, miköznem nem csinál semmit sem, csak idle ben kellene állnia a file másolás ugye jelentéktelen terhelés.
Gyanakodni kezdtem, és láttam, hogy egy bizonyos windo.exe 4 szer is be van töltődve.
És azok tekerik a cpu-t.
Benentem resourche monitorba (task manager, majd performace on belül), és ott nem láttam, de a feladatkezelőben igen.Majd bementem az msconfigba, és ott láttam az automatikus indításnál, windowsupdate2010 néven, kiszedtem, majd ujraindítás, mi sem változott berakta magát még 1 szer, ez a kisérlet eredménytelen volt.
Elkezdtem töprenegeni, majd a már bejáratott dolgokat megcsinálni, MBAM, Superantispyware, mind eredménytelenül, talált ugyan egy pár dolgot, de ez nem szünt meg.
Felküldtem a virustotal.com ra, egyik sem mondott rá semmi értelmeset semPedig nem normális hogy tekeri valami 100 % on a gépet, aminek ott sem kellene lennie.
Rűkerestem erre a windowsupdate2010 re, nem találtam értelmes dolgokat, csak találgatásokat.
Majd a windo.exe re, erre olyanok jöttek be, hogy ez valami féreg lehet, vagy trójai, vagy víris, szintén külföldi fórumokon, tehát semmi biztosan nem tudtam még, csak annyit, hogy valami nincs rendben.Ez a gép amin ez volt, lényegében teszt gép, szándékosan rajta vírusírtó hogy a crackjeimet ne törölje ki, van partició mentés, ha gáz van visszarakom.
Ekkor gondoltam egyet, és betettem a megosztott mappába, majd a másik gépről ahol fut MSE megpróbáltam átmásolni hálózaton keresztül.
Rögtön bejelzett, sulyos veszélyként, majd megtisztította a gépet.Tehát sem a norton, sem más nagynevvű cégek motorjai nem mondtak semmit sem.
Már nincs meg a file, nem tudom belinkelni, hogy ti is megnézzétek.msconfig ból arra lehetett következtetni, hogy a registryből indiul, elmentem oda, ahool jelezte az msconfigban lévő automatikus indítás, de nem találtam semmit sem.
Jobb klikkel kilöttem a task managerben, nem töltötte be magát újra, majd kit tudtam törölni a file -t.
És az ujraindítás után már nem látszott a task managerben, az ms configban ott van ugyan, de a file amire hivatkozik, már nem létezik a gépen.
A Registryben továbbra sincs benne. -
Core2duo6600
veterán
Hi
Ha van egy gyanúm, hogy valami féreg lehet a rendszerben, milyen free progikat szoktatok mostanában ajánlani, amikor én olvastam még a topikot, akkotr ezt a 2 öt mondtátok, változott -e mára a helyzet
http://www.superantispyware.com/
http://www.malwarebytes.org/mbam.php -
Core2duo6600
veterán
Vírusmintat tudna valaki linkelni ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Greenebola #20200 üzenetére
Mivel csináltad a felső menusort?
-
Core2duo6600
veterán
Úgy általában kérdeztem.
Mondhatnék példát, pl Avira, Avast, ...Azért érdekes a kérdés, mert a legjobbak, ha nem is a legjobbak, de a top 10 ben benne lévő
Norton, és Kaspersky nek nincs ingyenes változata.(#20160) blattida
Ingyenesek közül melyik lenne jó választás a 7 esen ?
2 gépem van, az egyiken az MSE fut, de a másikra valami mást szeretnék feltenni, hogy többféle védelmem legyen. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Lacpac #20137 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt a KIS 2010 el, úgyhogy ment a levesbe, nekem nem jött be, valahogy nem állt kézre, biztosan azt is be lehetett volna állítani, nekem nem volt kedvem vacakolni vele.
(#20131) Gorneck23
Miért éri meg egy cégnek ingyenesen fejleszteni egy antivirust (adatbázist)?
A levelező progi "helyett" az antivirus ezen része tölti le a levelet, majd a saját memóriaterületén (HDD részen ) megnézi, ha gázos kidobja.(#20138) Bici
Én szintén egy ilyennel torrentezem, Csak win 2003 server fut rajta.
Nem használok jelenleg semmien antivirust, mert siralmasan lassította a gépet.
A nagy gépen futkorászik valami, (mikor mi ?) ha gáz van elkapja.A PC Tools Antivirusról mik a vélemények?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
HZoli87 #18863 üzenetére
Ez is egy módszer, csak időigényes.
Amióta rendszergazdaként dolgozom, és a cégnél kb 120 gépről van szó, alig van olyan ami egyforma, Így nem lehet csak egyedileg telepíteni őket, zömmel xp ék vannak, 32 és 64 bitesek, + pár vista.
Nos ha kézzel telepítem fel az xp ét és a többi szakprogramot, hát vagy fél nap 1 gép, ha lehetne használni, És ez sok idő.
Míg ha mondjuk az épitészeknél minden gép azonos lenne, akkor nagyságrendekkel hamarabb végeznék egy teljes reinstallal, ha image ből állítanám vissza.
Igaz akkor is végig kelle menni az összes gépen, mert el kell nevezni őket, hogy a hálozaton ne legyen 2 egyforma gép, de ez nem sok idő.(#18869) HZoli87
Mondjuk ha nincsenek crackok, és patchak ez már önmagában sokat segít a stabil rendszer elérérése céljából.(#18896) HZoli87
Látod, erről beszéltem, a vissza állítás géptől , particiótól függően kb 10-30 perc lenne. -
Core2duo6600
veterán
válasz
ludsimon #18812 üzenetére
A norton Internet Security 2010 ben
Lehet, hogy a Kapsersky megoldásában is van hasonló, azt nem ismerem annyira.(#18806) blattida
És azt hogyan ?
(#18823) ludsimon
Mennyire jön be neked a KIS 2010 nek a tüzfalas konfigja, meg a megbizható progik beállítása, mert én bent a cégnél feltettem, a win 7 x64 rc re, és nem birtam rávenni, hogy a totalcommander-r elindítható legyen.Korábban használtam sima antivirusát a kasperskynek, a KIS akkor sem tetszett.
A KAV az jó volt, tetszett. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18794 üzenetére
Ok, irok majd.
Így legalább kideült, hogy a Pc tools néha túlérzékeny.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Mariann294 #18271 üzenetére
Valaki próbálkozik, vagy valamii, ha használsz tuzfalat, akkor az nem fogta meg, holott illett volna.
Csupán a tényt közölte.
Valahol be lehet állítani neki, hogy az ilyen dolgokra, vagy erre a konkrétra t9öbbet ne riasszon, de attól még fogja.Más :
Finomodott a felimserési ráta, mert a korábbi 500 as és 1000 es mintából, most az autoprotekt, megfogott egy párat, amit eddig nem.
Jó tudni, hogy a fiuk dolgoznak a symantecnél. -
Core2duo6600
veterán
A Conhost.exe ről tudtok valamit, hogy mit csinál ?
Mert erre jelez folyamatosan az IS 2010, miszerint a jogosulatlan hozzáférés letiltva.U.I.: Számol visszafelé...
#18231) laca026
Melyik minta volt ez ? -
Core2duo6600
veterán
Msánál számol visszafelé a NIS 2010 e, 30 napos s demoja ?
Nálam ugy tünik, hogy nem.
No nem haragszom érte, müködni, müködik rendesen. -
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
NIS 2010
valós idejű scennelője, ezeket a file okat hagyta meg.
Ujra kellene indítanom a géped, de töltök le, így később teszem ezt meg, lehet, hoigy akkor még többet kiszed belőle.
A kitömorítéskor a valós védelem be volt kapcsolva. -
Core2duo6600
veterán
Linkeljétek be pl, ezt a bizonyos teszt file -t
-
Core2duo6600
veterán
válasz
simon7012 #18069 üzenetére
Miért számítana annak ?
Ha újrahuzod a win -t is teljesen rendben van
A demot meg csak oda teszed fel ahova csak akarod .Én tavaj végig így csináltam a Norton 2009 el
Lementettem a particiót teljesen feltelepített módban, csak a gyakran frissülő programok nélkül.
Majd ha lejárt, visszaraktam és indult a visszaszámlálás.
MSE -t mindjárt próbálom feltenni egy kiütött win 7 re kiváncsi vagyok mennyi igaz a WGA ellenörzésből.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #17994 üzenetére
Mi ez az MSE ?
Feltettem a norton antivirus 2010 et.
A megszokott ikon melett megjelent egy piros színű pont, mind a 2 re a Norton Antivirust írja, de miért van 2 ?
Biztosan nem fenyegetést jelent, mert semmit nem jelez ha megnyitomA 2010 es IS ben, milyen lett a tuzfal ?
Még mindig annyira átláthatatlan, mint a korábbiban volt ? -
Core2duo6600
veterán
Nekem is hugom pasija 2 hét alatt leamortizálta a rendszerét.
Szintén avast volt fent.
Bár hozzá kell tenni, hogy nincs a gyereknek fogalma a tudatos net használatról, hugomnak plána nincs.
Ott is szerintem a mindenféle pendrive és CD lemez tett be a rendszernek, meg elkövettem azt a hibát, hogy nem állítottam be a virusírtót úgy, hogy a gyanusat törölje ki.
ill, az UAC ot kikapcsolva hagytam.Ezzel szemben nekem nem volt semmi gondom vele.
Amig ment a crackje a nortonnak addig azt használtam, azzal sem volt gondom. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #12525 üzenetére
Ezek alapján nem tartom kizártnak, hogy ezt a szerencsétlen laptopot is az NIS lassítja be, hisz lehet, hogy még mást is kitiltott, pl prefetch , nem néztem most, hogy fut -e csak példának hoztam fel.
Onnan látod, hogy nem fut a defender, hogy amikor rámész a Control panelben, akkor szól, hogy nem fut ?
Mert ebben az esetben nálam fut jelenleg a NIS mellett ..(#12534) Egzee
Szerintem elég.
Kiegészítve annyival, hogy esetenként végigkergetsz rajta egy spy és egy reklámprogram eltvolítót.
1 HSz ben van ajánlás ezekre asszem.(#12538) Fire/SOUL/CD
Mág esetleg a Mcafee-tt is érdemes betenni, elég meggyőző volt a cucca.
Stintén 1 laposon volt demo jelleggel . -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #12498 üzenetére
Jelenleg a saját gépemen semmien víruskereső sincs.
Majd egy free lesz feltéve, vagy meglesz véve valameik.
Nagy valószínűséggel a Norton Antivirus, hogy miért ez ?
Azért, mert a cégnél többségében vannak a régebbi gépek, sokszor kevés rammal.
És onnan talán csöppen egy licencecske hozzám(#12497) Kiskutya
Hogy melyik verzió azt nem tudom, mert nem találok rajta egy árva számot sem.
A HP által előre a notira feltelepítettről van szó.
60 nap és vége.(#12498) Plag
Beállítani éppenséggel beálllította magát aktiv is volt, ennek ellenére nem kapcsolódtak fel a leacherek, holott láttam a kliensben , hogy lennének, kilöttem a tuzfal részét egyből kapcsolódtak, és akkor is ki kellett lőni, amikor a saját gépemmel egy ferde utp vel összekötöttem, mert gbiten azért mégiscsak gyorsabban jött át a sok gigas mpeg file.
Biztosan be lehetett volna álllítani, hogy maradhasson bekapcsolva, de nem volt türelmem vacakolni vele.Értelme csak annyi, hogy áthoztam, hogy egy divx kódolással, megnézem a rendszer stabilitásását, melegdését.
Kint a napon hagyva a gépet, mert szabadban, minden körülmény között kell majd müködnie, mérőgép lesz belőle.15.5.0.23 as a verziója, Most olvasom, hogy van már ujjabb ennek ellenére nem frissitette magát, és ami még érdekes, hogy be van kapcsolva ugyan, az auto update, mégis szarik frissiteni magát a sima antivirus esetén nem voltak ilyen gondjaim.
Próbáltam egy tv kari buzerálót ezen a laptopon, és a norton akkor még nem volt beállítva, és egy csunya férget a defender fogott meg. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Moonline. #12494 üzenetére
Ezzel egyetértek
Sebességben, és a gépet nem fogom téren lenne még az avastnak hova fejlődnie.
Avirat nem tudom, még nem használtam.Amit vettünk Laptopot, rajta van a Norton IS -e
Na hát ettől kuszább progit én még nem láttam.
Muködik szépen, ezzel nincs gond, de komoly kihivás volt, mire rávettem, hogy nem veszély ha a torrentklienshez csatlakoznak kivülről.Ezután felértékelődött bennem a vista tüzfala, hogy az letisztult , és átlátható.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #12389 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, nem a saját gépem volt az áldozat, azon most perpill semmien antivirus sincs.
Valszeg valami Free -t fogok feltenni, mert meguntam a norton crackelésével járó küzdelmet.
Maga a progi szimpatikus amúgy.
Vagy meglesz valameik véve.Más :
A Panda antivirusról mi a vélemény ?
Sikerült valakinek win 7 re feltennie ? -
Core2duo6600
veterán
A Panda antivirusnak a legujjabb progiját, a csak antivirust, sikerült valakinek müködésre birnia win 7 x64 alatt ?
-
Core2duo6600
veterán
Melyik progit ajákljátok ami free ?
Mert a norton crack et vagy ellehetetlenítette a norton Antivirus, vagy sosem muködött,mindenesetre ma este már nem élt. -
Core2duo6600
veterán
válasz
betyarr #10545 üzenetére
Mire gondolsz a virtuális homokozónál ? vagy mi az ?
(#10547) Csakénvagyok
Amikor találtam a pandához licencet, és érdekes mód nem volt letiltva
Valami spanyol cégé lehetett
Mert találgattam, hogy hol tudom lekapni, a telepítő szerencsére beszélt angolul, no de nem is ez a lényeg,
Akkor megvoltam elégedve a pandával. A sima antivirus talán 2006 vagy 2007 volt fent.
Hogy most milyen azt nem tudom. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Csakénvagyok #10534 üzenetére
Akkor te valamit tudsz, mert sokunknak nincsen rendszerösszeomlása, és biztosan vagyunk egy páran akik semmien progit nem használnak.
Merre járkálsz a neten ?
Megjegyzem ha újra is rakod a rendszert nem érsz vele semmit, ha az adatait közt akad férges cucc.
Egyik haverom járt így.
Naponta telepített hisztizett.
Mig kiderült, hogy a az adatai közt lévő kis kiegészítő progik voltak a gonosztevők.
Különböző skinelők meg hasonlók.
Amikor a tudta nélkül, megcsináltam a rendszerét, leformatáltam mindent, és csak az értékes adatokat tettem vissza érdekes mód megszünt a probléma, + megvontam tőle az adminisztratori elérést, sima user volt, de mindenhova volt joga,
Csak a rendszer lelkézez nem.
Regisztry meg társai, azóta is megy rendesen a rendszere. -
Core2duo6600
veterán
válasz
blattida #10443 üzenetére
HA még 1 szer befürdök a Nortonnal akkor így teszek.
Igazság szerint nem is annyira a én biztonságom miatt használom ezt a vistán
És másikakat a + 2 win 7 en
Hanem azért , mert apum munkahelyén rendet kell tenni a progik között, ki kell fehéríteni öket, és a win ek után a viruskerső lesz a második felvonás, és hogy melyik is legyen.Korábban már volt linkelve, de melyik az az oldal, ahol tesztelni lehet az viruskeresőt ?
Van backupon, nincs semmi vesélyben -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #10441 üzenetére
Sokáig nem használtam semmien antivirust, mert elegem lett a crackelt nod okból.
Akkor sem volt különösebb gond.
Ámde tegnap játszottam egy progival , az egyik amúgy nem lényeges rendszeren, természetesen védelem nélkülÉs ez tett be a vistámnak.
Igen, most fogok diplomázni , de mi köze ehhez az antivirusnak ? Amikkel nemigen foglalkoztam eddig.
Valami fent volt és annyi, de sokáig nem használtam semmit sem, amikor megjelent a vista azután.Gondom a crackelt víruskeresőkkel van.
Mert lehet, hogy az csinálta a galibát, már sosem tudom meg, de pénzem jelenleg nincsen semmien progira.
Persze lehetne ingyenest is használni.... -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #10434 üzenetére
1 Hsz-t elolvastam, és lefuatttam mind a 2 öt semmit nem találtak
Ha megvan a karanténban a megjegyzés, amit kitöröltem, hogy miért nem tudom, akkor vissza lehetett volna szerintem a regedit állításával is tenni.
Nem a magas heurisztikával lévő akresőknek van több fals riasztása ?
Én úgy tudtam, hogy ebben a heurisztikában a nod elég jó -
Core2duo6600
veterán
No valami vírusom lehetett tegnap, mert ma csináltam egy teljes scannt
és nem talált semmit.
Ugyanazok a progik vannak most is a rendszeren,
hiszen imageből lett visszarakva.Egyetlen változás az image hez képest, hogy pár napja feltettem a skype-ot
Az nincs benne az image ben, akkor nem gondoltam rá.(#10424) blattida
Ilyen file-om , nincs sem a pendrive on, sem a C: drive on.
Kimenthettem volna azt az ablakot, amiben ennek az eseménynek az adatai voltak, de nem tettem, akkor okosabbak lennékVégülis fél óra alatt visszament a rendszer.
Bár ha ezt nézzük, hogy könnyű visszarakni, lehet nem is klne antivirust használni, bár egy előnye van, hogy az e-mailben jövő esetleges csatolmányokat megnézi. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Killing #10409 üzenetére
Nem, a tuzfal nélküli változatot tettem fel.
Most visszaraktam az mentést
Acronissal, frissitettem a norton-t
és nyomok egy scannt lehet most is benne van, akkor ignoralom és kész.
A elmentett image ben tuti nincsen semmi sem.
Hacsak nem a win telepítőben de ez azért csak nem fordul elő. -
Core2duo6600
veterán
válasz
blattida #10405 üzenetére
No meglett a hiba oka, ugye ha az embernek több os van a gépén, akkor a fő rendszren kivül a többin is kellett volna valami antiviris, és spy malware stb ...egyébb elenes progit futtatni,
a harmadlagos 32 bites win 7 alol jöttek be mindenfélék, amik betettek a vistának is.
No mostmár helyre állt a rendAzt a beállítást hiányolom egyedül a nortonból, hogy engem kérdezzen meg mielött a karanténba tesz bármit is ...
(#10407) Killing
1 hsz ban le van írva, hogy miért az, én már szívtam meg a crackelt nod miatt.
Ha már "free" antivirust akarsz akkor olyat keress aminek a hátralévő demo napjait indítod újra akár automatikusan akár kézzel -
Core2duo6600
veterán
válasz
macy49 #10400 üzenetére
Az avast home ot miutan feltetted, úgy jó ahogy van
Más :
Most a norton azzal fogadott, hogy egy pár dolgot talált.
Hogy a crakcek meg a jelszókifejtőket, megtalálta ez rendben is van
Viszont talált a registryben is egy csomó dolgot.Amire rányomtam hogy tegye amit jónak látt, meg is csinálta
Ezekután amikor bedugon a pendrive ot, nem jön fel a szokásos menu
USB hdd knél feljön...Mindig kiixelem, de akkor is ...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #10320 üzenetére
Azt használom amit az ms től lehetett leszedni a 7000 est
Jelenleg 32 bites van fent mégis jelentősen lassabb mint amikor a jmicron féle pata ra kapcsold seagate (60 gb) hdd en volt.
Azon a 32 bites hasított.
Az ICH8 as vezérlőn, meg ahogy észrevettem a 64 bites valamivel jobban teljesít. -
Core2duo6600
veterán
Nem rosszak, Kaspersky-t próbáltam még, abból is az internet security-t
Nem akartam feltenni a tüzfal részét, de elszurtam, a tuzfal része nem tetszett.Olvasom a win 7 topicot, néha írok is bele.
A jelenlegi helyére telepítve és arról a hdd ről, én nem vettem észre, hogy a 32 bites gyorsabb lenne, sőt...
Igaz, játékoktat nem futtattam rajta.Persze lehet mást is használni, NOD nem szimpi, a Norton al, és a Kasperkyvel szimpatizálok.
Igaz a többit nem ismerem.
Avastom is volt korábban, mondjuk nem volt vele semmi gond.(#10312) Plag
Nem muszály nortont használnom ez igaz.
Túlképpen keresem a win 7esből a stabilabbat, jobbat.
Mindemellett leginkább a vistat használom, márcsak a normális Media Center miatt, Epg miatt.Az ugyanakkor igaz, hogy a Jmicron vezérlőre kötött Pata hdd én szakított a 32 bites win 7
AMúgy ez a Jmircron vezérlő a sata hdd esetén is kenterbe veri a déli hidra kötötttet, ami nagy szégyen az intelre nézve. -
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Értem,
Akkor lehet visszateszem a 64 bitest.
Ott nem volt ilyen gond
De hogy a fene essen bele.
Az ösrégi segaate 60 gp Pata
hipergyors volt a win 7 32 bit
Ennek örömére feltettem a sata hdd re, a linux helyére.
És pofáraesés elég lassú a sebessége.
Valamit nagyon eltalált ez a jmicron
Mert akár sata akár pata hdd van a chipjére kötve qrva gyors, de csak 32 bit alatt, 64 bit alatt kifejezetten lassú, olyan usb sebességűHűtési gondok miatt nincs beépítve a seagate 60 gb, de majd lehet, hogy bepréselem
De ha nincs rá normális antivirus, amihez van jó crack, .... -
Core2duo6600
veterán
Norton Antivirus 2009 demot használok Win 7 32 biten
Néha megcsinálja, hogy egyszerűen nem tölt be, másnál is jelentkezett ez ?
Van - e valami megoldás rá ?64 bites Win 7 en nem volt ilyen gond, ott minden egyes alkalommal elindult.
-
Core2duo6600
veterán
Plag
Most szereltem üssze az ujjonnan beszerzett rackot
Kicsit bosszus vagyok, hogy egyszerre nem tudja a sata és az USB külső portját használni
Belül át kell a sata hdd ét egy másik csatiba dugni, és akkor megy a sata, de csak az....
Ráadásul nem is az eSata portre tudom rádugni, hanem egy belső port van hátulra kivezetve, így persze a menetközbeni kihuzás sem megy.
Vista nem mutatja a leválasztást
Eről van szó :
[link] -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #10025 üzenetére
11 000 nagyságrendileg, miután már feladtam a rendelést, utána láttam, hogy lett volna olcsobban is, de elvégre nem én fizetem
És mint mindig most is igaz, hogy az ipon nál nem tudják hogy mit árulnak, felhivtam öket, hogy van - e olyan, ami kombinált, vagyis mind a sata mind a pata t támogatja, persze nem egyidőben.
Amikor alaposabban megnéztem a weboldalt, volt vagy 3 ilyen cuccuk ..... -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #9963 üzenetére
Végül egy ilyet választottam
Mégis jobb, hogy nem kell lehuzogatni a hdd ét ha nem kell.
És nem kell a másik meglévő keretet átszerelni állandóan
http://www.raidsonic.de/en/pages/products/details.php?we_objectID=4377 -
Core2duo6600
veterán
válasz
blattida #9972 üzenetére
Igazad van mindenesetre annyi bizonyos, hogy marha régen vettem ....
Azt, hogy hol arra emlékszem, de hogy mikor arra nem(#9976) dantre
Próbáld még ki a Prevx et is
Eddig ha nagy szarba kerültem egyedül az húzott ki a szarból.(#9978) blattida
Nekem az van fent a vista x64 en mert a marha fejemmel elfelejtettem kiszedni belőle, hogy a tüzfalat is telepítse, és a yahoo nál nem akarja a file küldésnél az igazságot, pedig a megbízható progik listájába lett felvéve, elvben nem foglalkozik vele.(#9994) bajtokarpi
A tömörítetteket nagyon lassan ellenőrzi, nálam is.
ezért nem is nyomok full scantEgyben egy kérdés hozzátok mit vírus és antivírus gurukhoz.
Az illető Win xp sp2 (ha felment magától akkor sp3 ast használ)
UPC net, router nincs, 1 gép van
Milyen védelmi progit ajánlotok ?Most asszem nod van rajta de nem frissit stb, miért is tenné mert warez (....vagy rosszul van crackolva, de ez most nem lényeges)
És nem mondhatni hogy jártas lenne az informatikában.
Általános netes szokásai vannak, Instant messenger, file küldés fogadás.
Mindig mondom neki, hogy EXE-et ne foggadjon, de mintha a falnak beszélnék.
Mp3 akat szokott keresgélni még, ki tudja, hova jukad ki....Melyiket javasljátok ?
Én a norton Internet security felé hajlok.
2500 as sempronja van 512 MB ram(#10016) simon7012
Hátha át / el-ad nekünk valamit, legalább nem warezolnánk ... -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #9960 üzenetére
A kapcsolót nyilván a gép kikapcsolt állapotában használnám.
A szóban forgó hdd már ösküvület amúgy, egy 10 éves 60 GB os seaagte, iszonyatos üzemórával, ha ezt nézzük, lehet nem olyan jó 5let backup hdd nek használni.
Volt olyan, hogy a torrnetező gépben hónapokat ment folyamatosan
Ez látszik is a start - stop számlálon, alig több mint a 2 éves samunak. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #9953 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, de jelenleg nincs semmi adat a hdd én még partició sem.
Igaz szétszedhetném, és lehuzhatnám róla, de majd fogok egy kapcsolót beszerelni amivel tudom a hdd ét áramtalanítani.
Már ha nem gond, hogy közben a szallagkábel rá van kötve.
Backup hdd lenne belőle asszem, annak meg minek folyamatosan menni, de lehet, hogy külsö rack el oldom meg, de abból még csak 1 van. -
Core2duo6600
veterán
Aki KIS 2009 et használ annak lemennek a hdd i pihenő módban, vagyis leállnak a beállított érték után ?:
Mert azt vettem észre, hogy mióta fent van nekem nem mennek le
Mivel 3 van a gépben jó lenne ha 2 lemenne amikor csak webezek
Vista x64 -
Core2duo6600
veterán
Ezt a file -t nekem a NAV vírusosnak jelezte, kaspersky nem
A winrar crackje amúgy, kiváncsi vagyok, hogy reagál az adott virusellenörző ?
Tévesen jelzett a norton, vagy nem vette észre a KAV ? -
Core2duo6600
veterán
válasz
Biriboyka #9824 üzenetére
Ez valóban valami vendég nálam is járt már
Ezt a 2 öt
Nálam ha nagy szar volt a prevx eddig még mindent megtalált, és kiírtot.
1 szer enged a free frissiteni asszem
Nem gyors, de hatékony, a korábbi tapasztalatom szerinthttp://www.malwarebytes.org/mbam.php
http://prevx.com/Egyben egy kérdés is mindenkihez ez a Prevx ez mennyire hatékony ?
Tesztelte -e valaki ?Saját tapasztalatom szerint tuti (Nehéz wazer változathoz hozzájutni, csaknem lehetetlen)
-
Core2duo6600
veterán
Panda ról, és a Mcaffe - ról mi mostanában a tapasztalat ?
Használja használta valaki ? -
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem. #9760 üzenetére
Ezzel egyetértek.
2 hónapig nem tettem fel semmit sem.
Átlagosan használtam a gépet, voltam warez oldlakon is, firefoxal.
UAC be volt kapcsolva, de egyszer sem láttam.
MAjd gondoltam egyet, és lefutatttam a spybotot.
1-2 jelentéktelen dolgot talált.Most ugyan KIS 2009 van fent, nem figyeltem amikor telepítettem, bent hagytam a pipat a tuzfalnál, de lényegét tekintve mindegy gondolom, rosszabb csak nem lesz, mint amilyen alapban volt.
Persze, biztosan lassít, de nem tünt fel. -
Core2duo6600
veterán
Épp most kezdem összerakni a diplomám témáját, és az egyik informatikai szolgáltató cég segítségével, közremüködésével
Na vajon mi van írva a vírus és spy védelemhez ?
Nod32 kliens-központi, Spy bot, Hijackthis, coolwebsearchEzek közül a spy botot szoktam nagy ritkán lefuttatni, marha sokáig tart
Csak azt tudnám, miért eröltetik a no32 öt annyira ?!?!
-
Core2duo6600
veterán
A Kaspersky internet securityben hogy lehet tanuló módra kapcsolni a tuzfalat ?
Olyasmire gondolok mint amilyen pl a win tuzfala(#9688) zerge861
Pu ment
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest