Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
törölt tag
Téma betelt, az új topic itt található.
-
HZoli87
veterán
válasz
herb555 #50024 üzenetére
ESS automatikusan kikapcsolja a W7 beépített falát, mellette nincs is rá szükség. Defender maradhat, csak abban az esetben kapcsoljad ki, ha összeakadna a vírusirtóval, egyébként nem sok erőforrást kér (windows update legyen bekapcsolva, mert nélküle nem frissül ha jól tudom).
-
herb555
tag
Sziasztok.
Ha használok Eset Smart Security-t akkor van szükség a Win.7 tűzfalára, vagy nyugodtan letilthatom?
Más: A Windows Defender ugyebár egy biztonsági program ami folyamatosan fut a futó folyamatok között. Erre van szükség?
Előre kösz
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Valóban. Nekem viszont a hsz. írásának pillanatában kettőször egymás után nem blokkolta a linket.
Végül is, akkor veszélyesnek mondható vagy sem? A letöltött fájlal semmi gond nincs.
-
Gorneck
legenda
válasz
DeFranco #50019 üzenetére
Míg nincs egységes tesztelési metodika sztem részemről semmit...ahány oldal annyi eredmény...és mint ésszel/megszokott oldalakat látogató netező nem is szoktam teszteket olvasgatni, mert nem érdekelnek. Nagyon más szempontok alapján választok/használok AVt is...
- ha nem lenne divat, hogy mindent pendrivon hurcibálnak hozzám nem is használnék AV-t.
- ha már rá vagyok szorulva akkor olyat használok ami, ha lehet házon belüli megoldás legyen, kevés falssal rendelkezzen és ami a legfontosabb ne fogja a gépem.Az MSE valóban gyenge a 0 napos kártevőkkel szemben, de ilyenekbe is ritkán fut az ember....
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Olvastam egy cikket, kíváncsi vagyok a véleményetekre, Ti mit szóltok hozzá: [link]
-
riki
senior tag
Most mindenki ráugrott az új Eset bétára .Úgy eszembe jutott,hogy az Eset mennyire gyalázta a hips-et és a homokozót, no és a cloud-ot.Most meg feltalálta a spanyol viaszt,mert úgymond a kicsik elmennek mellette. Ezért egyre jobban kedvelem a Kis-t ,mert nem ül a babérjain,hanem próbál valami újat kitalálni, igaz néha bugos ,de lépést tud tartani a sötét oldallal.
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Csak nekem szebb a régi GUI???
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Köszi! De baj!
(#50014) HZoli87
Köszi! Ne fáradj vele, az előző link minden igényt kielégít.
-
válasz
HZoli87 #50009 üzenetére
Igen, frissült, igaz most direkt ezért pakoltam fel és ez volt az első frissítés.
(Most x86 alatt megy a HIPS újraindítást követően) -
HZoli87
veterán
Aki esetleg rajtam kívül használja a ESS 5 bétát, megnézné nekem, hogy frissül-e? Még telepítés után egyből lefrissült (6097), de már több órája kint van egy újabb adatbázis (6098), de azt írja naprakész.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50007 üzenetére
Aham, most már tudom, hogy mi is lenne.
Szoktam időnként használni a tracert parancsot csak nem gondoltam rá.
-
válasz
sznorbi2 #50005 üzenetére
Azt nem tudom/állítom, hogy a csak a Kaspersky tudja ezt a feature-t, de amiket felsoroltál, azok nyilván nem vagy csak beállítás kérdése. Az említett feature lényege, hogy a célig végigköveti az összes kapcsolódást a szervereken, egészen a célig, jelen esetben a CIS installer-ig és megvizsgálja, hogy "úton/útközben" nincs-e valami gonoszság.
De hogy lásd is, kb (tényleg csak kb) miről van szó, ezért indítsd el a parancssort és add ki ezt a parancsot:
tracert prohardver.hu
Na kb erről van szó. (a példa azért sántít, de mégis "valami ilyesmit" kell elképzelni) -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Akkor egyedül Kaspersky tudja a route/trace feature-t?
Az meg miaz???
-
válasz
sznorbi2 #50002 üzenetére
Mert az általad felsorolt termékekből hiányzik a route/trace feature, kaspersky-be meg van.
Nhorbee
Dehogynem blokkolja... -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49986 üzenetére
Ott ahol találtam és még több helyen is javították a letöltési linket.
Viszont sem az Avira, sem az Emsisoft sem a Trend Micro, sem az F-Secure, sem az Avg nem jelez az oldalra semmit.
MBAM szerint sincs kártékony kódra utaló jel az oldalon. -
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50000 üzenetére
-
válasz
Imi1981 #49999 üzenetére
És ha ide "át- vagy beteszed az oldalt?
(bocs, de hirtelen csak angol Vipre volt kéznél)
#50001 - Akkor marad, amit Plag jaavasolt.
Most nézem a HSZ-em, kerek 50000. hsz.
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49997 üzenetére
Már mindent próbáltunk, de az én gépemen is ugyaz az a helyzet!Csak akkor engedélyezi ha kikapcsolom a webszűrőt.Na mindegy ha nem sikerűl akkor arra az időre kikapcsolja.De azért még próbálkozok az én gépemen hátha rájövök!
Plag látom nálad is ez volt a helyzet, akkor nem én vagyok béna!Csak az nem értem akkor miért van ilyen beállítási lehetőség ha nem működik!Nagyon dühitő tud lenni!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49997 üzenetére
Sajnos, ha blokkol egy oldalt a Vipre, hiába teszi be a kivételek közé, ettől még blokkolni fogja az oldalt. Számtalan esetben próbáltam már ezt.
Ilyenkor jelenteni kell a fals webes riasztásokat a sunbeltnél( most már GFI) és megoldják. -
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49995 üzenetére
Kíváncsian várok!
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49993 üzenetére
Automatikusan ilyenre alakítja!A teljes linket bemásoltam de ilyenre alakítja, és hiába szrkesztem utólag vissza akkor is leszedi!
Igazából nem nekem kell ,hanem egy haver kédezte hogy tuná beállítani, ezért raktam fel magamnak mert azt hittem valamit nem jól csinál hiába mondom neki telefonon hogy hogyan kell!Erre én sem tudom!De addig nem rakom vissza az F-secure-t míg nem sikerűl!
-
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49988 üzenetére
Hát akkor nem tudom miért nem működik, tudnak a problémáról, hogy telepítés után nem megy a HIPS (Setup menüpont alatt szépen mutatja is), de újraindítás után "aktivizálódik". Nálam elég volt 1 újraindítás, utána pofázott is percekig (legalább 30 ablakot dobott fel). Firefox (4.0.1) plugin-containerével nincs jóban, már háromszor összeakadtak.
-
válasz
HZoli87 #49987 üzenetére
"Indítsd újra a gépet..."
Még hányszor?Hiszen ahhoz, hogy áttegyem interaktívra a HIPS-et, ahhoz is újra kellett indítanom (figyelmeztet is erre), de annak ellenére mindig disabled-en van a HIPS, holott engedélyezve van(látszólag)...
Pont az érdekelt volna, hogy mennyit meg mire kérdezget interaktív módban, erre pont az nem megy...De "sebaj, van másik", majd x86 alatt is megnézem valamikor...
UI: Szóval a lényeg, hogy már vagy 10x újraindítottam, semmi eredmény...
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #49986 üzenetére
Indítsd újra a gépet, utána működni fog. Ha sok kérdést akarsz, akkor előtte állítsd át interaktívra.
-
válasz
sznorbi2 #49975 üzenetére
A "promóció" valóban létezik, csak azon a linken, amit megadtál a letöltéshez, ilyen út vezet
HZoli87
Nálam W7 x64 (Ultimate) alatt nem megy a HIPS az ESS5 beta-ban -
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #49980 üzenetére
Cloud az eddigi ThreatSense.NET továbbfejlesztése, nem sok köze van a Norton-féle verzióhoz. Talán gyorsabban fognak az adatbázisba bekerülni a friss kártevők, de nem vagyok benne biztos. Egyébként nagyon rendben van a program, pár hozzászólással feljebb linkelve vannak a hibák/hiányosságok, amik csak egy későbbi verzióban lesznek javítva. Ellenőrzés sebessége is gyorsult, teljes ellenőrzés nálam 22 percről 18 percre csökkent. CLT-n 220 pontot kapott, mindenki vonja le a következtetést, ha egyáltalán érdemes (HIPS még bőven javulhat a véglegesig).
-----
(#49983) bubogabor: várjunk holnapig, ha addig sem érkezik meg, átküldöm az enyémet.
-
válasz
HZoli87 #49971 üzenetére
Igazán jól néz ki a program. Elég jók ezek a fejlesztések.
Ami igazán érdekel, az a cloud. Kiváncsi leszek, mennyivel fog többet tudni a cloud. Természetesen nem pesszimista vagyok, de az jó lenne ha jelentősen megnevlné a felimserést.
Tényleg jól néz ki az új GUI.Eddig mi volt vele a problémád?
-
sznorbi2
senior tag
Ahonnan le lehet tölteni az az angol Comodo letöltő szerverén van.
Akkor már a Comodo szerverén is vírusok vannak?Report 2010-07-02 18:04:10 (GMT 1)
Website download.comodo.com
Domain Hash a7336d3271f541f559e74e13afda61b1
IP Address 91.199.212.171 [SCAN]
IP Hostname download.comodo.com
IP Country GB (United Kingdom)
AS Number 48447
AS Name COMODO Comodo CA Ltd -
HZoli87
veterán
válasz
Sz_Imre #49970 üzenetére
Első dolgom volt elolvasni az ismert hibákat, van belőle pár, de augusztus/szeptemberig van még idejük kijavítani (béta kulcs 08.03.-ig jó, de elfogadja a saját licencet is). Erőforrás igénye nem nagyon változott, bár szerintem egyértelműen gyorsabb a program, főleg a boot (memóriát szereti, de szerintem TOP 3-as lesz majd a stabil verzió gépigényt tekintve ha megjelenik).
-----
Ez már kasperskynél is tetszett:
-----
Egyébként pont annyit változtattak a GUI-n, amennyit kellett (szép, jó, több információt ad):
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
HZoli87 #49969 üzenetére
ESET Smart Security 5 Beta ismert hibák
ESET NOD32 Antivirus 5 Beta ismert hibák
Javítani még sok mindent kell, de ezt ellehet nézni, mivel még csak béta. De ahoz képest ahogy leírtad, akkor elégé "stabil" a működése. Most mennyit erőforrás kell neki (memória/cpu)? Mert elméletileg optimalizálni fogják a müködését. -
HZoli87
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
HZoli87 #49967 üzenetére
Egészen jónak fog ígérkezni az EAV/ESS 5 verzió.
A HIPS-nek már ideje volt, hogy bekerüljön. Így a kártevők már nem fognak tudni könnyen lefutni, ha a felhasználok tiltják majd a kérést. A GUI is kicsit változott, és reméljük hogy tűzfalon is javítani fognak. Jó lesz ez, ha ki fog jönni a végleges változat. -
sznorbi2
senior tag
A Facebook-on(vírustanyán) letölthető a Comodo IS 2011 Pro verziója 1 éves elérhetőséggel.
Amivel még a beharangozott 1 éves promójukkal elmaradtak!Konkrétan nem tudom, hogy valóban az-e és nem valami fertőzött állomány, de a letöltési címben a Comodo honlapjáról jön le a Pro verzió!
Összehasonlítás(CIS és CIS PRO):
-
F34R
nagyúr
kis 2012
Akinek baja van a letöltéssel , annak ajánlom hogy webvédelemnél vegye le az ellenőrzött fájlméretet 5 MB-ra , hasonló volt nekem még a 2011 -s verzióban ott igaz módosított skin kellett az opció előhozásához
-
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49957 üzenetére
Üdv.!
Szintén köszönöm a segítségedet!!!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49957 üzenetére
Köszi Fire a már sokadjára a hasznos segítséget!!!
Egyelőre marad a 11.0.2.556-os KIS 2011, nekem bevált, de később átnyergelek a stabil 2012-re, közben esetleg ESET Antivirus 5 Beta. Majd írok arról is és használom a Hunter módot...
Jó munkát a házban...
-
herb555
tag
Csak az Eset vagy más vírusirtók is folyamatosan ellenőrzik a merevlemezt? Csak most vettem észre..
-
Ha szeretsz kipróbálni szoftvereket, akkor vagy használj virtuális gépet, ha meg éles gépen tesztelsz, akkor méretesebb visszaállítási pontot kell létrehozni Vista/W7 alatt (XP nem jó erre a célra), avagy pl Comodo Time Machine-t (10 másodperc visszaállítani a rendszert), vagy backup/restore progit.
Az, hogy a Revo nem talál semmit, az sajnos nem jelent semmit, mert attól még tele marad szemetelve a registry. A revo-t is lehet ilyen célra használni, csak akkor ún. monitorozott telepítést kell használni(Revo-ban Hunter módnak nevezik azt hiszem). Ilyenkor elmentii a teljes registry-t, meg fájlstruktúrát és figyeli, hogy mik változnak. Ha így jársz el, akkor tényleg teljesen el lehet távolítani bármelyik progit, mintha fent sem lett volna, de mondom, éles gépen inkább Time Machine, lényegesen egyszerűbb. (Csak ha W7 x64-et használsz, és raid tömbök is vannak, akkor felejtsd el, Nálam egyszer csúf munkát végzett a CTM, raid tömb nélkül viszont kifogástalanul teszi a dolgát)
Lakásfelújításban vagyunk(igaz már a vége felé járunk) így aztán nem sok időm van másra, plusz csúszunk is, májusra meg már vállaltam már melót, így a napi munka után meg kell csinálnom már a gépes dolgaimat is, ebből adódóan meg tényleg szinte semmi időm nincs, örülök ha ma is 1-ig be tudom fejezni, amit kell.
Igazából hétvégén van kicsit több időm, akkor szabadulok rá a netre, így a kaspersky dolgait is akkor olvasom, szóval nem vagyok naprakész jelenleg, nem tudom, hogy mi lesz a végleges és az mikor is lesz.
bajtokarpi
max annyit tehetsz akkor, hogy ha felpakolod a 2012-t, akkor trial-ra aktiváld be, majd frissítsd és restart és csak ezt követően add meg az érvényes liszenszedet(ne a telepítéskor). Nem tudom, hogy segít-e, de hátha...
(Ha eltávolítottad a 2011-et, akkor használd(de csak ha bátor vagy) a Wise Registry Cleaner Free-t. Ez akár több hibás bejegyzést is találhat, köztük a Kaspersky-ét is, hiába a Kavremoverrel lett eltávolítva. Ezt a takarítót viszont tényleg csak saját felelősségre használd, mert tényleg minden felesleges dolgot(legalábbis szerinte felesleges dolgot) kipucol)Na most "lépek", még van 15-.20 adóbevallás, amit meg kell csináljak, aztán bevágom a szundit...
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49954 üzenetére
Alap helyzetben a 2011-es angol verzió volt fent. Kavremover-ből a 1.0.171.0-ás verziót használtam. Nem volt fent előtte semmilyen verzió a 2012-es kaspersky-ből. A 2012-est is ugyanezzel a kavremover-rel szedtem le, és utána raktam vissza a 2011-es verziót.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #49952 üzenetére
Szia Fire!
Hát nem nyugtattál meg, de még a hsz-ed előtt szedtem le a KIS 2012-t a saját uninstalljával (complete) és a Revo nem talált semmit utána. Egyébként mikorra várható a végleges és mi lesz a build száma?
-
válasz
bajtokarpi #49953 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy ez a "valamilyen végleges" változat mi is, ami Nekem van az elfogadja. Kavremoverrel távolítottad el a 2011-et, mielőtt a 2012-őt felpakoltad?
Volt fent előtte 2012 beta is a gépen? Ha igen, azt mivel szedted le? -
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #49952 üzenetére
Üdv.!
Köszönöm válaszod! Valami oknál fogva nekem nem fogadja el az érvényes licensemet. Felraktam a 2012-őt, nem tudtam beaktiválni, erre leszedtem, és visszatettem a 2011-es verziót, és annál gyönyörűen elfogadta a licensemet. Nem értem.
Köszönöm
-
válasz
bajtokarpi #49944 üzenetére
Hivatalosan jelen pillanatban nem lehet elérni végleges változatot, azon egyszerű oknál fogva, hogy a tesztelés első fázisa zárult le csak (ha minden igaz 04.25 vagy 26.-án). Rá 2 napra már elérhetőek voltak a különböző befordított változatok, de nem publikus változatok. Amit most le lehet érni bárki számára, azok beta változatok, de már azokat is be lehet aktiválni érvényes liszenszel. Azt, hogy a Softpedia-n jelenleg mi van fent, azt nem tudom, de tegnap még biztosan a beta jött le. [link] A GUI-ban nincs beta felirat, de itt igen.
TFSi #49947
Mondjuk elsőre nem értettem, hogy hogyan került fel 2012-es nem beta build itt emberkék gépére, de visszaolvasva már rájöttem...
Ezért nem kell éles gépre, egy közel sem végleges buildet felpakolni... -
válasz
HZoli87 #49948 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként erősre van állítva a védelmem és a PDF Decrypter Pro progimat veszélyesnek látja... Van még hova fejlődni. Amúgy hagyom még egy kicsit, remélem hamarosan jön egy új build...
Egyébként az új verziók maguktól települnek és megváltozik a build szám is, vagy olyan, mint a NOD32-nél, hogy csak annyit ír ki, hogy frissült xy modul és a verziószám marad a régiben?
-
A KIS 2012-t mivel távolítsam el, mert most egy filefactory-s letöltést nem enged, és a proci 100%-on van már 10 perce...? Nekem ez még nem eléggé kiforrott...
-
olivera88
veterán
Nem ide való a kérdés. Használ valaki DU Meter internet sebbeségmérő programot? Nekem a 3.50 verzió van, az lenne a kérdésem ha frissitem az 5 verzióra akk az előző program adatai elvesznek? A netforgalom ra gondolok, megvan mindig havi a letöltések és feltöltések adatai.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Na most akkor béta, vagy nem béta a kis12.0.0.374-es verzió? Eléggé idegesít, hogy visszadobta a licensemet. Lehet, hogy bétának érzékeli (ez csak egy kérdés, lehet, hogy hülyeség)?
Köszi
-
ƵøŁĭ
veterán
Urak/hölgyek!
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Internet-Security.shtmlEzen az oldalon látható verziószám megegyezik azzal amit 1 fórum tag feltöltöt,szerinte teljes verziót rakot fel akkor az oldalon miért jelzi BETA-ként?
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv
Nem tudom azt eldönteni melyik a "biztosabb" védelem antivirus+különálló tűzfal vagy valamilyen Internet Security?
-
herb555
tag
Nem egészen témába vág, de ha tudtok akkor légyszives segítsetek.
Nemrég beszéltem egy problémámról ami azóta sem szűnt meg. A lényeg az hogy nem szüntek meg az állandó fagyásaim (win7) és arra gondoltam hogy csinálnék a CCleanerrel egy Registry vizsgálatot + javítást, annak reményében, hogy hátha ez megoldja a problémát. Szerintetek érdemes?
-
HZoli87
veterán
válasz
bajtokarpi #49926 üzenetére
Nem egy béta verziót telepítettél?
-
bubogabor
tag
válasz
bajtokarpi #49924 üzenetére
Nekem a 2010 licensemet is elfogadta egybol
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Kíváncsiságtól vezérelve letöltöttem a KIS 2012-es verziót, de nem fogadta el a license kulcsomat! Visszaraktam a KIS 2011-et, azzal gond nélkül ment az aktiválás. Miért nem fogadta el a licensemet? Találkozott valaki hasonló problémával?
Köszi
-
olivera88
veterán
Okostelofonokra (Symbian, Android) kell valami antivirus programot rakni? Vagy ezekre felesleges?
-
sznorbi2
senior tag
Nhorbee:
Még mindig nem kellett senkinek az Online Armor kulcs?MÁS TÉMA:
Kártevő stat. Kaspersky módra. -
Nhorbee
aktív tag
Ha már ennyire benne vagyunk az "ajándékozásban", akkor én is felajánlanék egy Online Armor Premium 1 éves kulcsot.
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Akinek kell Avira Premium Security Suite fél éves licensz key, az keressen meg privátban. Promóciós, októberben jár le. Az első jelentkező megkapja.
-
sznorbi2
senior tag
Megjelent a Panda Cloud AV BETA 1.9 a Softpedián!
-
herb555
tag
Van valami különbség az Eset Online Scanner és maga a vírusirtó lefuttatása között?
-
csokad
senior tag
Sziasztok! Ajánlottak nekem itt 1 jó vírusírtót , tudnátok ajánlani valami jó kis tűzfalat is mellé? Előre is köszi!
-
eddy15
tag
Sziasztok!
Kapersky IS 2012 jelzett rá: Roaming/Skype/Phone/skype.exe-re
VT szerint: 23/40
Szerintetek tényleg vírus?Üdv: eddy15
-
herb555
tag
válasz
wilburwalsh #49909 üzenetére
Ez minden olyan cuccot pucol amit esetleg fennhagyott egy adott program uninstallja?
-
wilburwalsh
tag
válasz
herb555 #49907 üzenetére
Sajnos nem egy ilyen csodás installerrel/uninstallerrel találkoztam már...
Ha maradt még vmi install bejegyzés a HitmanPro-ból, akkor ezzel még pucolhatsz: Windows Installer CleanUp Utility.
-
válasz
HZoli87 #49905 üzenetére
Érdekes hibajelenség ez... PDF, pps, zip fájlokat érint, de ha a letöltésnél jobb klikk és pl. hivatkozás mentése más néven mentünk, akkor általában nem jelentkezik a hiba. Próbáltam kikapcsolni az URL Advisor-t, hogy ne zavarjon be semmi, de eredménye nem sok volt..
Mondjuk ez a hibajelenség nem a közvetlen letöltésekre igaz, ahol látom, h mennyi idő a feladat, hanem arra a típusra vonatkozik, amikor is a letöltés hátralévő idejét nem, csak a letöltött fájlmennyiséget látom.
-
herb555
tag
válasz
wilburwalsh #49899 üzenetére
Kösz!
Végül kicsit sajátosabb módon oldottam meg (amit végülis te is írtál), hogy először leállítottam a folyamatot a feladatkezelőbe, majd úgy töröltem a Program files-ba a mappát. Olyan precíz az uninstallja, hogy még magát a programot is bent hagyta a mappájában.
-
wilburwalsh
tag
válasz
attiati #49891 üzenetére
Lehet, hogy nem fertőzött a progi, csak a vírusirtóknak gyanús, hogy miért akar feltöltögetni ide-oda (filehostingokra)...
Esetleg told fel ide: ThreatExpert.
-
válasz
HZoli87 #49894 üzenetére
Köszi szépen, még csak most ismerkedek a Kaspersky-vel, úgyh lehetnek még bolond kérdéseim...
Viszont felfedeztem egy komoly hibát... FX4-ben *.*zip vagy *.*pps állományok letöltését szétcseszi a kaspi, bármekkora is a forrásfájl, mindig 1,0MB-os méret jelenik meg a letöltés végén, ami persze használhatatlan. Amikor kikapcsoltam a védelmet, akkor nem volt baj...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Energiaital topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest