Aktív témák
-
válasz
Narxis #34403 üzenetére
Hali!
Hát nálam nagyon jó, a boot időt lassítja, de utána folyamatosan nézegettem egy darabig, hogy valóban működik-e minden modulja, mert olyan gyors a gép/netezés, mintha semmilyen védelem nem lenne a gépemen...
1 "fekete pontot" adok neki, mert kérdés/figyelmeztetés nélkül bekapcsolja a rendszer-visszaállítási pontok kezelését, holott én azt kilövöm a W7 telepítését követően azonnal.
Teljesen véletlenül jöttem erre rá, mert használok egy olyan progit, ami ha dolgozik, akkor előtte megpróbál visszaállítási pontot létrehozni, ami persze alap esetben nem sikerül neki. Ellenben ZAEX telepítése után meg sikerült, mert a ZAEX bekapcsolta "sundán-bundán"...Fire.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest