- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én magam is teszek fel képeket Instagramra, nem azonnal telefonnal, hanem rendes fényképezőgéppel, RAW-ból feldolgozva. "
Nem az a gond, hogy te ilyeneket csinálsz.
Az a platform semmi másra nem jó. Olyan limitált a funkciókészlete, hogy képet/videót teszel fel, komment, meg üzenet. Nem _jó_ valamire, csak magadat mutogatni. Nincs hasznossága.
És az emberek nagy része sajnos csak annyira használja, hogy magát mutogatja rajta tökéletesnek.Tiktok a limitált videóhosszal, Twitter a limitált karakterhosszal... Twittert én sem ismerem, de ezekben kifejezetten az a káros, hogy ezek felé a limitált formák felé terelik az embereket, akiknek az attention span-je amúgy is beszűkült.
Ha már Fb., akkor ott lehet csoportokat csinálni, van értelmes közösségforma, oldalt lehet csinálni, lehet hosszabb szövegeket a képek mellé tenni, stb.
És akkor ezen túl az eseményeket, chatet, stb. meg sem említem. Sokkal több értelme van, mintegy appnak, amiben 2 perces videókat lehet felvenni.Mutogatni való hater díszpinty
-
Izland`
tag
Egy 10 éves gyereknek, vagy egy 10 évnél fiatalabb gyereknek nincs szüksége a tiktokra. Nem tud senki a platform mellett mondani a számomra semmilyen érvet.
A tiltás alatt is már el lehet neki kezdeni magyarázni, hogy mi az oka ennek a "szabálynak". Sok szülő a "de miért?" kérdésre adott választ bassza el, mert röviden kb annyi a magyarázat, hogy "mert én azt mondtam". -
Juhaszatti
addikt
Nem jó módszer tiltással reagálni szülőként. Pont az bassza el a gyerekeket, ha elzárják kategorikusan egy-egy platformtól, technológiától, ahelyett, hogy a nevelés része lenne az is, hogy a digitális világban hogyan igazodjon el.
Ezzel így nagyon egyetértek. Annyit tennék még hozzá, hogy aki tiltva nevel, az hazudni tanít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Kedvenc zene a mai napra
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest