-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
válasz
bitpork #201293 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy ez fel fog merülni. Viszont pl a Volvo üléséről ódákat zengenek, vagy az Opel Insignia ortopéd üléséről. Gondoltam hátha itt is van felgyülemlett tudás, tapasztalat a kérdésben. Egész nap ülök a dokim azt mondta jól párnázott, puhább, jól szellőző ülés kell.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Egy kis útmutatás kéne, aztán lehet elkergettek, de sebaj. Szóval a munkám miatt sokat kell kocsiban időt töltenem. 500 -1000 km között per alkalom egyhuzamban. Ezt kissé meg is szenvedem( aki kamionozik sejtheti miről beszélek) szóval megállok óránként nyújtóztatni, meg gugolásokat ilyesmiket végezni. A kocsi amit most használok melóra nem a legkényelmesebb ilyen szempontból. Egy Focus C Maxról beszélünk. Rövid úlőlap, ez bőrös is ráadásul, a párnázás is kemény kissé, gerinctámasz sem az igazi. Nem hátsóbarát na.
Vennék valami mást melóra, kb 2.5 millió magasságában. Csak azért írtam, hogy tudjátok nem új kocsiban gondolkozom. Volvo v70-et nézegettem, illetve SuperB-t.
Mi az az autó aminek ebben az árszegmensben általánosságban elfogadottan, közismerten a legkomfortosabb, kényelmesebb ülése van szerintetek?
Ja igen. Olyan 2 méter, 100 kiló körül vagyok.
Bármit tapasztaltatok, olvastátok, tudtok érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest