-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Jó hogy biztosító intézi a dolgot. 580k körül kaptuk az ajánlatot. Elvileg kihozható ennyiből
-
FIREBLADE78
addikt
Lebasztam h csináljanak kék sárgát. Jön vissza a csávó. Így a biztos. Köszi nektek
-
FIREBLADE78
addikt
Imént párom hívott,hogy belement hátulról egy teherautós,de könyörgött neki hogy céges autó stb és ne hívjanak rendőrt. Lefényképezték a kárt,megvan a személyi,lakcím kártyája. Nem töltöttek kék sárgát mert nincsen. Károkozó akarja kifizetni zsebből. Szerintetek nehéz lesz behajtani a kárt ha nem fizet? Érdemes rendőrt hívni most miután elment a csávó? Én biztos nem engedtem volna el
-
FIREBLADE78
addikt
Szeretnék ma biztosítást kötni,amihez kocsi asszisztans is van. Amikor kérdezi,hogy autó évjárat,ekkor a gyártási év kell vagy forgalomba helyezés dátuma?
-
FIREBLADE78
addikt
Ma utazunk horvátba. Tudtok ajánlani biztosítást ami rendezi teljesen a hazaszállítás költségét ha valami történik?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FIREBLADE78 #142770 üzenetére
Közben a 10. ember azt mondta,hogy nem kell. Fővárosi és senki sem tudja,hogy hol és mit kell itt.... lol
-
FIREBLADE78
addikt
Srácok. Fel kelett jönnöm bpre. 2. Kerületben vagyok. Asszem bimbó út. Itt kell fizetni a parkolásért az utcán? Nem láttam táblát stb.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
molnarpeter #137917 üzenetére
Azon már én is túl vagyok.
-
FIREBLADE78
addikt
Hali. Van itt valakinek mustang gt-je?
-
FIREBLADE78
addikt
Téli
kotongumit érdemes lehet most megvenni? Vajon olcsóbb,mint szezonban? Mely oldalak ajánlottak? -
FIREBLADE78
addikt
Használ vki mol green kártyát?
-
FIREBLADE78
addikt
Bömösbe szeretnék gumiszőnyeget. Magaspereműt. rigum.hu ajánlott? Jó árban dobott fel 4 részes hótálcát.
Brumi: HALA Madrid, asszony normális ember!Amúgy szerintem most akciós lesz real webshopján.
-
FIREBLADE78
addikt
Nyiltvégűvel vásárolt céges autóval kapcsolatban tud valaki segíteni? Lenne pár kérdésem.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha valaki vett kocsit nyílt végűvel és nagyon alacsony thm-el,ez ordítson
Merkantil,cib,bp autó van eddig. Hétfőn írjuk alá a végleges papírokat. Úgy érzem az mkb sem ad jobbat. Habár lehet azért van ez,mert bmw-t veszünk?
-
FIREBLADE78
addikt
Cib lízingel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Értékesítő nagyon őket ajánlja. Thm 7-8% körül adta. Maradvány érték is elég jó.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
BigBlackDog #56432 üzenetére
pözsó kettőezernyóc
-
FIREBLADE78
addikt
Új autó mennyit bukik évente,félévente? Nekem kereskedő 20-25%-t mondott. Fél éves,1600 Km,új ára 4misi 7kiló+téli gumi(90k).
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
molnarpeter #53155 üzenetére
Köszi. Akkor marad a lecsapatás és törölgetés. Persze csakis jobb időben.
-
FIREBLADE78
addikt
Ha már mosás volt a téma. Gépi benzinkút-os mosó nem karcolja a festést? Lekellene mosni,de meghalnék ilyen időben,ha sterimóznom kellene.
Mióta lehet konnektorra rakni egy benzines kocsit? Nem értem az egészet. Mindegy. Jár 2 percet azt megindulok vele,mint eddig. Többet zabál,szétbassza a motort,leszarom. Casco fizeti.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
molnarpeter #53150 üzenetére
Ammegmih? Nincs ott dugaly,még a mozgásérzékelő is 3s-re van állítva
-
-
FIREBLADE78
addikt
Teremgarázs ahol a gépet tartjuk esténként kb 400m-re van tőlünk. Milyen módon érdemes járatnom,hogy elhozzam onnan? Sokszor csak kihozom és több óra múlva lesz használva pl bevásárlás.
-
FIREBLADE78
addikt
Srácok. Valakinek van új típusú x-trailje? Vagy aki próbálta már? Kicsit elhamarkodtuk a kocsi vásárlást. Jó kis autó az új 2008,de kicsi. Habár nagyrészt egyedül-ketten használjuk, ügyintézéshez városban. Nincs tekintélye
Mindig a nagyobb,erősebb kéne. Más meg örülne ilyennek is
-
FIREBLADE78
addikt
Ha a hűtőfolyadék nem lenne alkalmas a mostani időjáráshoz,akkor mit produkálna az autó? Lenne valami jele? Nincs mérésre alkalmas eszköz. Benzinkútra nincs kedvem menni.
-
FIREBLADE78
addikt
Kijelzőn mindig (2 fok körül)felugrik egy hópehely jegesedés felirattal. Ammi?
-
FIREBLADE78
addikt
Tudom lehet hülye kérdés,de új autónál is le kell cserélni télire a hűtőfolyadékot?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest