Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz -v- #92415 üzenetére

    Hát, ha sikerülne egy igazoltan keveset futottat venni, az talán nem, de igazából 600-at sem szívesen költenék rá, főleg, hogy azért a papírozás sem egy egyszerű móka.

    Ezért mondom, hogy az utolsó két opció játszik leginkább, és leszarom módon szeretném még élvezni egy kicsit valahogyan, még ha a kedvem sokszor el is rontja a hülyeségeivel, de félek az eladástól, ha nagyon elkezdi majd enni. Mármint nekem már ez is nagyonnak számít, de lesz egy még rosszabb is.

    Szóval hülye fos helyzet ez nagyon. Nem is olcsón vettem, hosszú távra szántam, ezért beleborítottam bőven 1 millió felett, felgumiztam felsőkategóriás abroncsokkal télre, nyárra, belerakattam a komfortülést, stb. Még egy bontott másik difiben is benne lettem volna. De most ott vagyok, hogy van benne egy motor, ami ki tudja mikor kezdi el még jobban enni az olajat, és ha ki akarok szállni belőle akár most, akkor nulla forintot fizetnek meg abból, amit én beletettem, és valószínűleg az a 10 ezer euró, amiért vettem, az most értékesítéskor legjobb esetben 8500 ha lenne.

    Szóval másfél év és 26 ezer km alatt közel 2 misi bukó lenne. Sosem gondoltam, hogy valaha is megfizetik azt, amit én ráköltök, magamnak csináltam. De azt sem gondoltam, hogy esetleg ilyen hamar szabadulni kell tőle. Nagyjából úgy terveztem, hogy 300 ezer km táján (most van benne 220) adom el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák