- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #79899 üzenetére
Kimaradt, hogy:
Idén márciusban voltam az igazságügyi orvosszakértőnél is, neki sem sikerült még 5 hónap alatt elküldenie a MABISZ-nak a véleményét...
Én meg csak várok türelemmel, pedig van most egy Ducati Monster 821 a HaHu-n, ami qrva jó vétel lenne, de így nem tudok egyről a kettőre lépni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Visszakaptam a fényezésjavításról az autóm; a csúnyább hibát szépen kijavították, a kevésbé feltűnőt kevésbé sikerült. Bánja kánya.
A bkv-t egész megkedveltem. Csak mi van akkor ha esik az eső, vegyek esernyőt? Vili?
Más
Szó se esett ma erről az erőske japppánszívóbengásról? Odabasz a VTEC és máris 175 Nm füstöli a gumikat?@tboldi: keresed a bajt...
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz focvis #79905 üzenetére
175Nm-t egy 2lityü körüli turbódízli is tud... alapjáraton
amúgy faszság ez az erőmérő, mármint a megvalósítás, mert ráerősítenek a sztereotípiákra, össze akarják ugrasztani a népet, ami szerintem nem különösebben méltányolható egy nagyjából piacvezető portáltól. meg amúgy az egész márkabuzulás annyira egyszerű és buta dolog. pedig nem egy nagy wasistdas az EZ A TUTI helyett annyit mondani, hogy NEKEM EZ TETSZIK. de úgy néz ki a szellemileg satnya többségnek ez kell.
nekem volt német, japán és olasz is, úgyhogy legalább őszintén, részrehajlás mondhatom, hogy mindegyik szar -
B-L-A-C-K
titán
joamilestoné: ezt most találtam, te jutottál az eszembe...
-
veterán
válasz rbalint88 #79906 üzenetére
Nekem távol-keleti még sosem (vezettem már ős-Swiftet, vasaló Swiftet, japán Ignis Sportot, magyar Ignist - az ős-Swiftet leszámítva normális autóknak tartom őket); viszont volt kispók (fogjuk rá, hogy olasz és Fiat), illetve Renault és Citroen (és Ford is), de tisztelem a fórumtársakat, így leszoktam a 3F-ezésről.
Szerk: Bérautóként használtam CVT-s Micrat is, semmi különösebb gond vele. További japán élményeim nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz focvis #79909 üzenetére
nekem ugye volt az avensis 2,5 évig, ami egy tisztességes iparosmunka, tök kényelmes, bazi hely van benne és nem elromlós (fl után nem is rohadós), de érzelmileg annyira lehet hozzá kötődni, mint egy mosógéphez, plusz zajos és pénzért sincs tempomat. de egy tök racionális választás.
volt 5 vw, azok is jók, kicsit unalmas, de tisztességes autók voltak, a tiéddel mondjuk boldog lennék, abban tűz is van. volt bmw, de szar a karmám velük, plusz még a bmw-sek is (az értelmesebbje) elismeri, hogy költős fos, de azt szerettem, nagyon jó volt.
az alfát is szeretem, pedig sok dologban ez is fos (objektíve, értsd pakolhatatlan, kis csomagtartójú, szűk hátsó lábterű, egyéb apróságok), de ki-ba-szott szép ez a 20 éves forma még mindig, nagyon él a futóműve, és megvan benne a kib****tt olaszos életigenlés, amit nagyon tudok benne szeretni. baja meg ont annyi van, mint bármelyik 14 éves, 300ezret futott, java részt gyári alkatrészekkel futó autónak vagyis sok, de kezelhető ennyi idősen és ilyen futással az avensisre is ennyit kellett volna költeni, azért is adtam el inkább, mert nem volt benne az az általam keresett plusz, amiért hajlandó vagyok rá irracionális mértékben költeni. -
bajnokpityu
félisten
-
kisza25
félisten
-
pècsimunkás
addikt
válasz szőröscica #79915 üzenetére
Milyen BMW- d van ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
rbalint88
addikt
válasz pècsimunkás #79916 üzenetére
szar
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #79919 üzenetére
Ezeknek szépen mattul a fényszórója.
-
pècsimunkás
addikt
válasz szőröscica #79919 üzenetére
Szèp autó ! Gratulálok hozzá !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
i-sti
senior tag
A Ford Kuga (2010-2011) a Q3-mal vagy Q5-tel van egy ligában?
Tengelytávok:
Q3: 2,603 mm
Kuga: 2,690 mm
Q5: 2,807 mmNovum Forum Siculorum
-
Elektrosokk
addikt
Épp most mentem egy focus kombi után 2 KM-t városból kifelé. Asszem kezdem meggyűlölni a dízeleket. 😡😷
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
brumi1024
veterán
válasz BigBlackDog #79928 üzenetére
Ápoló.
-
BigBlackDog
veterán
válasz brumi1024 #79929 üzenetére
Vagy úgy. Én utóbbi időben Autoglym gumiápolóját szoktam használni. Az nem fényesíti ki ennyire, hanem kicsit selyemfényűvé teszi.
Jut eszembe, TISPOL még tart? Ma megvolt az első igazoltatás, Budaörsön a Kamaraerdei úton intettek le (ahogy észrevettem mindenkit, aki arra járt), volt vagy 5(-6? > gondolom nem, mivel nem fértek volna be az egy szem kocsiba) rendőr egy B osztállyal. És most már tudom, hogy van olyan alkoholszonda is, aminek nincs semmi tölcsére/csövecskéje, amit a számhoz/számba kéne vennem.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Ma utaztam egy 6.5 V8 dizel Chevroletben, asszem Suburban volt. Na, ebben atjon a SUV feeling.
-
nagyúr
Besírok rajtatok komolyan
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz hacki87 #79936 üzenetére
Itt van valami huncutság. Más színhőmérsékletű a két kép
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
TheProb
veterán
Nem tudtok valami mazdás fórumot, csoportot ahol remélhetőleg mazda 2-vel kapcsolatban is tudnának segíteni? Muter kocsijában rakoncátlankodik az ECU és lehet cserélni kéne. Viszont kb csak mazda 6-ös vagy 3-mas csoportokat látok pl fb-on is.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- DPD tapasztalatok
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest