-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kavicsvédő szélvédő fóliázásnak van értelme? Napi 100 km-t megyek minden nap az M0-on, ahol sok minden röpköd mindenfelé, így nagyjából 2-3 hetente kapok be kavicsot, szal pár hónap alatt olyan a szélvédő, mintha lőtéren parkoltam volna. Év eleje óta a patika szélvédőn már 3 kisebb (csak folt) és 3 nagyobb (el is indult csillag irányban a repedés) felverődés van. A kisebbeket megjavíttattam a nagyobbak csak kezelni lehetett. A két korábbi Passatomnál ugyanez volt, egy éven belül mindkettőn szélvédőt kellett cserélni. Szal, ha most már a Subarun is szélvédőt kell lassan cserélni, akkor esetleg le is fóliáznám egyből, hátha segít. Olvastam róla pozitív és negatív véleményeket is, szal nemtom, ez lenne-e a végső megoldás...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest