-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #323079 üzenetére
Tegnap végigszoptam a várost 2,5 órán át, mert nem mentem le a Hungáriára jobbra a Stadionoknál a kerepesiről, hanem egyenesen mentem tovább, mert telefonáltam és "autopilot" volt. Megszoptam, többször negyed órákra megállt az egész forgalom a kerepesin a Keletinél, utána a Rottenbilleren, nem jelezte a maps, hogy le van zárva a Damjanich, a Városligeti Fasor, a benczúr fel van bontva, az Andrássy is le volt zárva, balra tereltek a Szív utcára, úgy a Podmaniczky és úgy jutottam el a szintén beállt Lehel-re. 16.00 helyett 17.30 körül vettem fel asszonyt...
Utána oldották fel az M3 kivezetőt és a Nullást, de előtte még 3 szerencsétlen összement úgy, hogy a 4 vagy 5 sávból a belsőt és a 3-4 sávot elfoglalták az autóik...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest