Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz -v- #25017 üzenetére

    Az egy dolog, hogy nem kap. De eléggé ellentmondásosak ezek az autók. Aki M-es BMW-be gondolkodik, az nem fog 11-15 éves E46-ot venni. Óriási lutri, szinte mindegyiket ütötték-vágták, és aki beszopja, az milliókat fog rákölteni vétel után. BMW eleve nem olcsó, de ezeket az árakat még meg kell szorozni kettővel ha ott az "M" jelzés, ráadásul rövidebb élettartam, gyorsabban kopó alkatrészek, nagyobb szervizigény...Nem árt ha 1M ott van a zsebben, én legalább is így lennék nyugodt.
    Egy egyszerű Mondeo 2.5 V6 és egy ST220 között is olyan difi van fenntartási költségben, hogy ez sem túl gazdaságos a 2x szorzó miatt.
    Aki sportautót vesz 10-15 évesen, az rövid időn belül rájön, hogy a jó isten pénze sem elég amit bele kell pumpálni. Kihasználni pedig csak korlátozottan lehet.
    A magyar úthálózat ezen autók futóművének szinte az "ősellensége". Persze a BMW futómű etalon, ha az út minősége jó. Ellenkező esetben többet lesz futómű javításon, mint a forgalomban.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák