Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Tegnap sikerült nyakig elmerülni a helyi szokásokba, és elugrottunk a szomszéd államban lévö Darlington oválra a Goodyear 400-as NASCAR futamra.

    Bár maga a futam/verseny alapvetöen rendkívül "egyszerü" és videón, TV-n nézve nem is feltétlen köti le az embert, mégis annyira intenzív a cucc, valamint a show amit köré kerekítenek, az olyan módon be tudja az embert szippantani, hogy azt nehéz egyszerüen visszaadni.
    Nyilván kell hozzá az a fanatizmus is, amit az amcsik tudnak, de az, ahogy a tribünön is egymásnak ugatnak, meg hergelik a különbözö soförök rajongói, az olyan hangulatot teremt, amit én még nem tapasztaltam.

    Az elején a himnusz utolsó sorára a stadion felett elhúzott 4 vadászrepülö is sejteti, hogy ha sport, akkor itt pénz nem számít, minden a show...

    Csináltam videókat, de tényleg nem adja át, ahogy az egész tribünön érezni a vibrációt (meg ezáltal magadon, is), különösen amikor a biztonsági autó mögött gyülnek a repülörajtra, és a ~30 autó egyszerre söpör végig a szektor elött (ahogy a közvetítést láttam kanyarban 130-140mph a tempó, az egyenes végére olyan 180-190mph)...

    [Ennél a videónál] semmi nem adja vissza jobban a tempót, és a verseny "erejét"... mi is lementünk a végén a kerítés mellé (amennyire engedik, teljesen nem lehet persze rácsimpaszkodni), és tényleg fogni kell a korlátot, olyan menetszelet csinálnak.

    Ezt csak mutatóba, pár kirakott korábbi versenyautó:


Új hozzászólás Aktív témák