Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Nah kipróbáltuk :)

    Lementünk vele Pestről Irott-kőre, illetve Zegre, onnan haza m7en este.

    Hát, imádom hogy SUV. Nem annyira azért meg magasan ülök hanem mert átsuhan mindenen! Nagyon nagy gödör kell v valami h hasonlóképp fájjon mint volvóban egy sima ránc az úton. :W Pedig úgy gondolom a volvó személyautók között teljesen oké ebben.

    Szal szűk útnál mindig úgy vagyok h papi te is húzódj le annyira mint én ne én menjek már le teljesen, na de ezzel? Szinte örültem h jön szembe valaki simán leraktam a jobb kerekeket az útról és nem is éreztem. Sineken megyek át? Parkolásnál egyszerűbb ha felmegyek a padkára majd újra le(nyilván szembe a gumival)? Azonnal! Simán!

    Persze azt éreztem, hogy kanyarban sehol sincs a Volvohoz képest, de nem is vártam egy ennyivel magasabb autótól hogy ugyanúgy tapadjon.

    ÁM a sebesség.. Ebben nem működött a tempomat valamiért, hát tuti büntetést kapok! Nem vagyok ANNYIRA száguldozó de bazdki ezzel nem tudtam normálisan haladni...Mondom óra szerint 140 ez igy jó de annyira nem tűnik fel a sebesség, hogy lenézek és uhba**eg 160-al megyek! Előzésnél megkérdeztem feleséget aki hátul ült: mennyivel megyünk? Azt mondja 130-140?

    Aha, 170... Annyira durván nem érezni a sebességet benne hogy az komoly. 130 konkrétan olyan volt mintha visszafelé mennék :Y

    Ülések nem annyira kényelmesek mint a Volvo, de az meg totál átlag fölött van ebben. Mivel anno feljebb pozicionált SUV volt mint kombi v60 2013ban, ezért nagyrészt átfedésben vannak az extrák (Tempomat, ha működne, elektromosan állitható memoriás ülések, deréktámasszal, tolatókamera, automata ablakok, automata sebváltó, hasonló erő, elektromos tükrök, sötétedő tükrök, kanyarodó fényszórók etc etc) cserébe itt ez (elektromos csomagtérajtó) az meg ott(volvonál kulcsnélküli inditás, kitakaró reflektorok etc).

    A belsőn viszont erősen látszik az 5 év különbség designban :(

    A középkonzol még hagyján, azt ma már eléggé kevés pénzből kicseréled egész jó minőségű tabletre 'oszt jóvan, de azok a bajuszkapcsolók...Priusban jobb minőségűek, esküszöm. A belseje meg teljesen lelakott, 313 ezer kilométer a volvóban 220ezer van és nagyon nem hiszem h a volvo igy nézne ki 100 ezer kilométer múlva. Persze ez simán lehet hogy adott autó tulajdonsága és ennél sokkal szebb belsőkkel rendelkezőek vannak.

    Ilyet nem fogunk venni szerintem, de mindenképp SUVot fogunk, egyszerűen a "ride quality" mindent vitt, nem lehet a fizikával és ekkora rugóutakkal meg etc versenyezni egy személyautóban. Hátsó üléssor sokkal tágasabb, napfényesebb, kényelmesebb mint Volvóban, csomagtartó meg nyilván másik galaxy.

    Toyota Highlandert is megfogjuk nézni, az is hasonló évjárat és kategória, szóval valszeg ugyanez lesz vele a probléma :D

    Egyel újabb GEN 450h-ra lenne pénz de ha lehet ilyet mondani az még rondább kivülről :(

    2016os RAV4 és xc60 is benne van még, azok belsőleg elvileg sokkal többet tudnak nyújtani, bár az első az teljesitményben van a fenébe, a második meg inkább dizelben elérhető.

    Nno mindegy, 15 ezerért béreltem szal tökre megérte :R Ha lehetne mindegyik lehetőségből bérelnék egyet és lezúznék 500 kilométert :D

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák