-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tboldi #227566 üzenetére
Tehát akkor nem véletlen hogy nem találtam semmi ilyet az ATE oldalán és a csomagolásban se. Pár hónapja van nálam egy autó, kukaérett téli gumi volt rajta, vettem rá új téli szettet. Észrevettük hogy a tárcsáknak akkora válla van mint egy testépítőnek
Visított is ahogy kell, és tudtam hogy hamarosan féket kell cserélnem. 2 héttel ezelőtt vettem 4 szinterezett felnit, rá új nyári gumikat. Aztán 1 hete rakott a szerelő 4 új tárcsát és betét. Amúgy is ésszel vezetek, nem taposom lemezig a pedált, az elmúlt 1 héten is így vezettem. Tegnap feltűnt, hogy lassú fékezésnél van egy kis vibráció a kormányon. Eddig ezt nem tapasztaltam, se a téli kerékkel, se akkor amikor még a kopott fék volt fent az új nyári kerékkel. De mintha az lenne, hogy ha nem hajt a motor és akkor fékezek, akkor talán nincs remegés. Tényleg pici csak, de eddig nem volt. Legalábbis nem emlékszem rá. Persze majd figyelni fogom, meg a szerelőhöz is visszaviszem, de érdekelne hogy tapasztalt már valaki ilyet fékcsere után?
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest