-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egyed egy B6 Passat, inkább ideírok mint a saját topikjába, mivel a probléma "univerzális".
Tükörfütés problémák. Jött a hideg, szerettem volna használni, de nem mindig kapcsolt be. Elsőnek a két tükör lapra gyanakodtam, de volt mikor elindult, így ezt ki is zártam. Aztán nem indult el csak a jobb oldali. Tükörkapcsolót is kicseréltem, hátha az a probléma. Nem segített rajta és elvittem egy autovillamosságihoz. Azt mondta a két tükörlap lesz a probléma, mivel a fűtés bekapcsol, addig meg ameddig kell, majd kikapcsol. Bal oldal szinte hideg volt, a jobb oldalinál pedig egy ponton volt a meleg. Vettem gyorsan két lapot, ma reggel ki is cseréltem, első indításnál háááát langyosak voltak a tükrök. Rá 1órára elmentem a boltba, be is kapcsoltam hogy működik -e, de nem. Jég hidegek voltak a tükrök. Kábelszakadás lenne? Neha amúgy megy, 10-ből 1x ha bekapcsol, akkor sem melegíti fel annyira tükröt mint kellene (szerintem).
Ki mire tippel?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest