- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
(Biztos vótmá’, de bénázok, nem találom)
Súlyadót mindig az fizeti a teljes évre akinek a nevén január elsején van az autó?
A hétvégén adtam el, a NAV értesítő már hétközben megjött de még nem utaltam át nekik. Az első félévest kell csak, vagy a teljes évet?Whatever.
-
AMD Power
titán
Casco-nal nem tudjátok ,hogy az számít e ,hogy a sima kötelezőnél B10-ben vagy A0-ban vagy? Mármint ami a Casco díját illet.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Paxker315 #194950 üzenetére
Japóknál szűkös a konfigurálási lehetőség, világos színhez világos belső jár és kész. Felárért sem volt kérhető pl a gyöngyház fényezéshez a fekete belső.
Majd egyszer talán szerezek bele gyári sport ülést (egybe támlás Recaro), bontottan nem olyan drágák...#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #194965 üzenetére
azt nem tudom, de amúgy valamelyik biztosító ad együtt kötésre is, pl aegon
nekem a casco+ kötelező együtt 64eFt egy évre a tipora, úgy, hogy a casco 54eFt/10% a[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
bandus
veterán
válasz focvis #194978 üzenetére
ez szövet, nem bőr, szerintem a golfhoz nem is rendelhető bőr.
megkaptam az első ajánlatokat. kb ugyanannyi a két kocsi ára, de 5%-kal több kedvezményd adnak a skodára. és 30 hét a szállítás, hát a f*szom nem kéne, mi a bánat tart fél évbe egy tucat octavian, golfon?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bandus #194985 üzenetére
Annak még örülhettek, van olyan ami tucat autó, de kvóta miatt idén valószínűleg nem kerül átadásra. Vagy esetleg nem tudják gyártani a chip hiány miatt. Covid/Euro normák miatti új világ.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
tboldi
nagyúr
válasz oliwire #194991 üzenetére
Nekem is csak ide kellett írnom a topikba, és hazaérkezvén már ott volt az értesítő a postaládában.
A feladó a NAV, apum a címzett, esélyes, hogy ez a WagonR adója lesz.És persze, hogy akkor jön aláírós levél, amikor véletlenül éppen senki nincs otthon.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz rbalint88 #194996 üzenetére
semmi. lízingdíj, illetve az 1.5 150 lovas TSI+DSG, mert ezt szeretném. golfok akadnak készleten, de egyik sem a gyöngyház fehér, octavia meg csak manuális váltóval van készleten és még a régi tsi, nem a mild híbrid.
6030D: nem sajna, még szenvedek tovább a saját first world problememmel mennyivle egyszerűbb lenne ha csak alámtennének valamit, hogy nesze használd.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kisza25
félisten
válasz oliwire #194983 üzenetére
ügyfélkapura nézz rá, de ha tudod, hogy pl tavaly mennyi volt, akkor fizesd be a tavalyi felét
Amúgy meg ide kell fizetni (közleménybe adószám, vagy adóazonosító jel):
10032000-01079160 számú NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára kell megfizetni.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest