-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz buci30 #191907 üzenetére
Ne haragudj, de pont Te nem érted.
Nem kizárólag az autó kora és futott kilométere határozza meg, hogy egy autó jó, vagy rossz. Hanem, hogy miként volt használva és karbantartva.
Nekem volt egy 2003-as (akkor 14 éves) szívó V6-os Vectrám, 120ezer(re visszapörgetett) km-rel vettem, hogy valójában mennyi volt benne a jóég tudja, rendesen karbantartottam, és 2,5 év alatt ~80e Km-t mentünk vele, megtette tucatszor a Frankfurt-Budapest távot, bejártuk több külföldi országot, és egyetlen egyszer volt baja, azon kívül becsülettel tette a dolgát.
A 29 éves F Astra GSivel is többször megtettem már ugyanezt az 1000 km-es távot, 350+ ezer km van benne, és egyszer nem hagyott az út szélén, igaz az is rendesen karban van tartva.
Sokkal fontosabb a szerviz és karbantartás megléte és követhetősége, mint hogy mennyit mutat épp a kilométeróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ELADÓ JINMA J2 4 KEREKŰ ELEKTROMOS JÁRMŰ.
- Víztakarékos zuhanyfej eladó ! Esztétikus króm színű, szinte új ! Új tömítőgyűrűvel !
- 10db OSRAM Ultra Life P21/5W 12V Extra hosszú élettartamú autóizzó / jelzőizzó - Foxpost az árban !
- Abraboro premium 6 mm-es csempe és üveg fúrószár : Új csempefúró / üvegfúró 6mm-es fúró szár
- Xiaomi töltő / HT-A09-71W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest