Új hozzászólás Aktív témák

  • IMIIKE1998

    őstag

    Sziasztok! Tanács kellene, a sztori alul van, felmerült az MX-5, de sanszos, hogy ahova és amire nekem kell, arra nem lesz megfelelő. 5-700k-ig milyen lehetőségek vannak? :R Rájöttem, hogy tisztán a kocsira max. 700k lenne, de inkább 600-650k.

    "Sziasztok!
    Szerintetek első autónak jó lenne egy Toyota Celica(a régebbi póklámpás) vagy egy szintén régebbi Ford Puma? 1 millió forint alatt gondolkodom, inkább alatta. Egy kicsit sportosabb autó érdekel, de inkább csak a gyorsulás miatt. Nincs szükségem versenyautóra, inkább kinézetre tetszenek ezek az autók. A megengedettnél nem is nagyon akarok gyorsabban menni, szóval nem kell erőgép, annál sokkal fontosabb az olcsó fenntarthatóság és "relatíve" kis fogyasztás. Mint mondtam, nekem csak annyi a lényeg, hogy gyorsuljon rendesen és legyen egy enyhe sportos beütése. Más típus is érdekel, jelenleg még csak érdeklődök.
    Köszi előre is. :R"

    +
    " És ha kevesebből kéne kijönnöm? Például 5-700.000(Ez inkább a tető legyen.) forintból? Tárolni parkolóban kéne, emiatt jó lenne a fix tető és egy Celica "szintű" csomagtér.(Közlekedni is kell, így szégyen, nem szégyen, inkább a dizájn a lényeg és a mindennapi használhatóság és a viszonylag olcsó fenntarthatóság felkiáltójellel. :D Ez az MX5 nagyon szép, de én félteném az utcán hagyni, meg a mindennapi közlekedésre csak korlátozottan alkalmas. Bocsi, én nem fogalmaztam egyértelműen, nálam a sportos és jól gyorsul szavakat úgy kell érteni, hogy egy 250D-s, régi dízel Mercit vezettem(magánterületen) összvissz és annál azért pörgősebb érdekelne, de még most fogok jogsizni, tehát úgymond zöldfülű vagyok a témában. :) (Na meg egyetemista vagyok, nem túl sok, diákmunkából befolyó jövedelemmel. :R"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák